02 julio 2023 6:02
El género es de gran calidad, diseños bonitos, clásicos y sencillos, muy combinables entre sí.
La dependienta se nota que entiende y no tiene problema en explicar a los padres primerizos.
12 mayo 2023 16:23
Vaig anar a comprar-me pantalons premamá amb una amiga. Només entrar i explicar el que estava buscant, la que imagino és la propietària, em va deixar anar un comentari de l'estil "aquí es ve a comprar, no a mirar". Quan la dependenta em va ensenyar el pantaló que tenien (EL pantaló, perquè només tenien un model) ja vaig veure que no era el que buscava, tot i així, davant la insistència de la propietària, donat que ella era l'experta i jo no sabia del què parlava, me'l vaig emprovar. Evidentment, com jo ja havia imaginat, no em van resultar còmodes i no els vaig comprar. Doncs, quina va ser la meva sorpresa que, quan vam marxar la propietària ens va mirar amb cara de despreci i no ens va dir ni adèu. El tracte va ser nefast. Em va fer sentir força incòmoda. Mai més tornaré. Per molt que m'agradi la robeta de nadó que tenen, no penso comprar res.
27 enero 2023 6:22
Alucino con las reseñas que dicen que el trato a sido genial. E ido hoy con mi pareja y la atención dejaba mucho que desear. Muy desacertadas en comentarios y maneras, te hacen sentir cómo si fueras tont@ o que no tendrías que estar ahí. Ambos trabajamos de cara al público y de verdad que hemos alucinado! Muy descarado, parece que al entrar te hagan una radiografía y que depende a la conclusión que hayan llegado así te tratan.
En fin, sábado por la tarde y la tienda vacía. Una pena pero ahí se quedan
02 diciembre 2022 12:44
Mi tienda preferida en pleno centro de Granollers, ofrecen una gran varidad de artículos de marcas de calidad para bebés y niños.
El trato y asesoramiento inmejorable.
Sin duda muy recomendable
14 septiembre 2022 12:59
Als tres mesos d'embaràs ja vaig entrar a aquesta botiga com hipnotitzada. Pretenia gaudir de les rebaixes d'estiu ja que passejant per les botigues comercials de grans grups havia vist que tota la roba era igual (de lletja) i sexualitzada (blau nens, rosa nenes o nens animals i cotxes i nenes nines i unicorns). L'atenció a Mammi Boutique i consell va ser encantadors i les opcions immillorables. Roba de qualitat, fabricada a Espanya, Portugal o Unió Europea en general. Hi tornaré segur!
26 noviembre 2021 8:23
La atención que tienen con el cliente muy muy buena y la calidad de las prendas excepcional.
24 octubre 2021 18:52
Excel·lent l'atenció i la qualitat de la roba. Es noten els anys d'experiència, assessorament de 10!
15 octubre 2021 13:15
La seyora que em va atendre, em va assessorar bé. Però també va fer comentaris molt poc oportuns. Li vaig demanar un sostenidor de lactància blanc i la seva resposta va ser 'blanc? Per favor, això no es porta'. També em va fer saber (sense que jo li hagués preguntat, però em va veure al canviador) que el sostenidor de lactància que portava no m'anava bé. Va arribar a referir-se al sostenidor com a un sostenidor barat i dolent. I no va ser una única vegada que ho va dir, ho va anar repetint i insistint en el fet que clar, l'havia comprat en una botiga d'aquestes que no donen atenció personalitzada i que clar, les coses barates després no són de qualitat. Totalment fora de lloc.no tornaré per culpa de comentaris com aquest. Sincerament no ho entenc, per a mi el pitjor van ser les maneres. Té coneixements del que ven? Sí, però les maneres no van ser les adequades. Ja m'havia passat una altra vegada que vaig anar que tampoc va ser del tot correcta, però la darrera vegada ja va ser massa.
06 octubre 2021 6:27
MOLT MALA EXPERIÈNCIA. ET TRACTEN FATAL SI VAS AMB UN GOSSET.
Tinc un gos petit i cec i no el puc deixar lligat a fora. Sempre entro a les botigues de roba amb ell PUJAT en cotxet o a braços i no tinc mai cap problema perquè no posa els peus a terra. Aquesta tarda m'han prohibit l'entrada aquí (cosa que no m'ha passat mai abans a cap botiga de Granollers). Indignada he enviat missatges a amigues que sé que compren allà i tenen gos i diuen que ja no hi tornen més. Sempre he realcionat les persones que no estimen els animals amb males persones i en aquesta botiga m'han demostrat que un gos és més persona que la dona que m'ha prohibit l'entrada. Doncs anireu perdent clients que estimen els gossos i en tenen. En mitja hora ja són 4 les persones que no hi tornaran i "suma y sigue".
13 agosto 2021 21:32
La millor botiga de roba i complements per nadons.

The best store for baby clothes and accessories.
28 enero 2021 19:02
Espectacular tienda de ropa para bebe! Sin duda alguna es la mejor tiendas para cositas dulces y suaves de bebe en Granollers. Teresa la dueña es un encanto de persona, siempre alegre y risueña intenta ayudarte y aconsejarte en cada conjunto y para cada ocasión. Nuestra bebe viste mucha ropa de esta tienda y el resultado es increíble! Teresa no lo dudes que volveremos seguro!
02 enero 2021 19:37
Mi tienda preferida en Granollers, varidad de articulos de calidad para bebés y niños, asesoramiento inmejorable.
Desde luego muy recomendable
24 septiembre 2020 3:52
Molt bon producte i tracte excel·lent. Bones idees i opcions per tots els gustos!
Roba premama (també interior), robeta de nadó i petits i complements. 100% recomanable!
26 diciembre 2019 12:00
No se les escapa ningún detalle para hacer especial de cada visita y encontrar el traje perfecto para ell@s y para nosotras claro!?

Escribe una reseña



Calificación general: