14 mayo 2022 17:30
Hasta mi madre ha puesto una reseña de esta maravillosidad de colegio. Fascinante, increible, excit- sencillamente buenisímo.
06 marzo 2021 8:32
Una escola excel·lent tant a nivell educatiu com humà amb una llarga trajectòria a Santa Coloma de Gramenet. L'equip docent el formen grans professionals que s'interessen en tot moment per l'evolució acadèmica i personal de l'alumnat. La qualitat educativa que ofereixen és molt bona i els estudiants surten amb un nivell alt i força competent, fet que els hi permet continuar els seus estudis futurs satisfactòriament. Un centre totalment recomanable!
27 octubre 2019 19:01
Una escola excel·lent tant a nivell educatiu com humà amb una llarga trajectòria a Santa Coloma de Gramenet. L'equip docent el formen grans professionals que s'interessen en tot moment per l'evolució acadèmica i personal de l'alumnat. La qualitat educativa que ofereixen és molt bona i els estudiants surten amb un nivell alt i força competent, fet que els permet continuar els seus estudis futurs satisfactòriament. Un centre totalment recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: