22 mayo 2023 6:45
Cada vegada pitjor. La majoria de professors semblen cremats, alguns et responen fins amb mala educació, hi ha manca completa d'organització o de resposta per part dels responsables.
Et tracten com un numero, la sensació és que només volen els calers de la mensualitat i la resta no els importa.
09 mayo 2023 22:44
Impossible aparcar i no donen solucions als alumnes de fora. Horaris complicats i poca flexibilitat. Se'n desentenen absolutament.
14 marzo 2023 6:42
El meu fill porta anys assistint, encara no entenc com funciona.
Entenc que els músics son una raça a part, però alguns professors no saben a finals d'any quins horaris tenen les seves classes.
Aquest any, ja sense restriccions, estem detectant comportaments a nivell d'organització erràtics i fins i tot contradictoris amb els principis del mateix centre. (No sé si hi ha cansament per part del personal o interessos polítics a darrera)
07 julio 2021 0:08
Espai especial on s'ensenya als nens i adolescents a gaudir de la Música
14 febrero 2021 12:41
Un entorno de cultura bien organizado y preparado para eviitar la expansion de la covid
10 diciembre 2020 4:49
Tengo entendido que cuando hay una persona en recepción es para informar, no para que te diga que busque en la página web.
Vine para averiguar como apuntar a mi hija de 5 años, sobre el funcionamiento de la escuela, el pago o una orientación. Me respondió que no podía responder a eso y que todo estaba puesto en Internet.

Escribe una reseña



Calificación general: