10 abril 2023 4:45
Fa més de 2 anys que hi vaig a osteopatia/fisioteràpia amb en David. Vaig consultar per una caiguda forta que vaig tenir i amb la primera sessió se'm va solucionar el dolor. Després he continuat venint perquè em fa molt bé, i a més ja no tinc dolors de la regla. Molt professional. El recomeno moltíssim!
04 marzo 2023 6:36
Sóc client de Mans des de fa molts anys i estic constantment impressionat pel nivell de cura i experiència que ofereixen. Tot l’equip és molt professional i amable; i el centre és net, ben mantingut i equipat amb l’última tecnologia. M’han ajudat a durant varies lesions i dolors, i puc dir que sempre em sento millor després d’una visita. Mai dubto en recomanar-los a qualsevol conegut que necessiti els seus serveis.
01 febrero 2023 16:48
Portava anys patint dolor de dismenorrea, i desde que em treballen el sòl pèlvic, el dolor ha disminuït tant que, literalment m'ha canviat la vida. Ja no pateixo durant tot el mes pensant en el dolor que tindré a la pròxima menstruació i he pogut reduir en calmants. Anar a Mans ha estat la millor decisió que he pres. Grans professionals. Gràcies.
27 diciembre 2022 10:55
Molt bon servei per part de tots els professionals que formen part de l'equip. Agilitat i adaptació per facilitar un tracte personalitzat. Molt recomanable.
29 mayo 2022 18:12
Feia temps que tenia problemes a la pelvis i per temps i por a que em fesin més mal, allargava. Però va arribar el dia que vaig tenir de fer algo. Em van atendre super bé i ràpid, la Judit.i per fi puc dir que he millor moltíssim.
Gràcies equip.
22 marzo 2022 8:02
Un 10 absolut. Sempre que els necessites, hi són. El David un gran professional i les noies també. Si hi vas, estaràs en bones mans ;)
21 marzo 2022 5:53
Molt satisfeta amb el servei de fisioteràpia i osteopatia que ofereixen. Són uns grans professionals.
02 febrero 2021 15:14
Vaig coneixer mans per una amiga. Des d’aleshores he rebut sessions d’osteopatia que sempre m’han deixat com nova, he descobert el Pilates, els hipopressius, presencial i online (gran gran solucio per ara i pel futur), m’he fet les plantilles dels peus que m’han solucionat un problema que havia tingut sempre i ni sabia. Gran equip. Grans mans!
15 noviembre 2020 23:07
Vaig conèixer el centre per casualitat i ha estat fantàstic poder trobar-los. Només puc opinar de les mans de Sandra perquè sempre és la que m'ha portat i és un 10; cada sessió és el millor moment del mes
Tot endreçat, net, el tracte genial
Gràcies per cuidar i tractar la meva esquena
26 octubre 2020 14:57
Una gran visita! Empatia i respecte màxim. Una molt bona atenció al pacient. Repetiré sens dubte!
20 octubre 2020 15:27
Molt bon centre de Fisioteràpia i Osteopatia a VIC, em mereixen tota la confiança els tractaments que fan, el personal es competent i amable.
Local ben situat al centre de Vic.
Jo soc client habitual i mai he escoltat una queixa de cap pacient.
Una virtud important en un centre mèdic es la puntualitat i son puntuals.
Centre totalment recomanable. Tenen MANS d'àngel.

Escribe una reseña



Calificación general: