18 septiembre 2022 22:16
Dan la misa en catalán a pesar q eran las comuniones y familiares de los niños/as no eran de Cataluña y los padres pidieron q se diera en español. Ni caso
01 agosto 2022 5:58
No soy para nada creyente, pero en momentos determinados he ido a la iglesia.
En este lugar, destaca la manera de la misa o sermón, (no se si la palabra sermón es correcta pero ahí la dejo, siempre con mi mejor intención). El sacerdote, un señor de cierta edad, hace muy ameno el tiempo que transcurre para el evento que se está celebrando en aquel momento, yo he ido para bautizos, comuniones, bodas y entierros, como veis ya he hecho todo el recorrido. Como decía lo que me llama la atención de este lugar en concreto, es la manera de impartir los distintos eventos religiosos. Creo que sería la manera de que la gente acudieran a las misas más frecuentemente y acercar al pueblo a un lugar de culto, está claro que en estos lugares no te enseñaran nada malo.
De momento seguiré sin creer en Dios, pero si con una parte de la iglesia que dedican con devoción a ayudar al necesitado, tanto espiritualmente como materialmente.
28 mayo 2022 0:22
Santuari, avui situat al centre, entre el casc antic i el nou eixample. Al cap damunt del Passeig dels Caputxins i al principi, del passeig s'hi troba el monument als Xiquets de Valls. Un enclavament situat a pocs metres del centre històric i que ofereix possibilitats d'aparcament, bars i restaurants al seu entorn. Al mateix passeig, a tocar del Santuari, podem visitar la Casa de Cultura Museu i a l'altra costat, veurem l'antiga Biblioteca popular, la primera que fou construïda durant el govern de Mancomunitat de Catalunya fa més cent anys. I, entre cinc i deu minuts des d'aquest indret, tot passejant, costa avall, trobarem el centre històric, amb la Pl.del Pati, c.de la Cort, pl.del Blat, Ajuntament i Església de Sant Joan Baptista. Distància màxima, 600 metres. Aquests dies de Setmana Santa, un del actes més emocionants, és la Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant a les deu de la nit, famosa pel seu silenci i la magestuositat dels seus passos de Setmana Santa, de gran valor històric, construïts, la immensa majoria per Il·lustres vallencs, que van des del Barroc fins a mitjans segle passat. Durant l'exposició dels misteris, durant la tarda de Divendres Sant, abans de la Processó, és famós el canvi de guardia que fan els soldats romans, al misteri del Sant Sepulcre, que llueix con és tradició, una palma monumental d'uns 6 metres d'alçada.
18 agosto 2021 19:39
Col-legi Mare de Deu del Lledó.
5 anys estudis e internat desde 73 al 78 experiencia que al pas dels anys, es queden els bons records.
18 septiembre 2020 21:40
Moltes gracias sr. Pare Joan per la seva gran ajuda, en aquests moment per a mi te un valor incalculable.
17 marzo 2020 1:00
Ens agrada molt aquesta parroquia, són molt propers i et sent molt ben acollit. És molt bonic la part de l'altar amb la Verge del Lladó.
25 agosto 2019 7:47
Tiene bastante parroquia, no es muy grande pero suficient para los parroquianos, muy punctual en todos los actos y el padre Joan un sacerdote dedicado totalmente ayudar a los pobres y regent an una casa para dar comidas y servicio a todos los necesitados Tiene personas voluntarias cocineras I todo lo necesario. Un gran ejemplo.
13 julio 2019 22:32
La sencillez de un templo-ermita franciscano y una preciosa imagen del gótico francés, altar mayor de César Martinell, pinturas de Galofre Oller y frescos en el camarín de Catalá Gomis
19 abril 2019 6:10
Fantàstica parròquia i els seus parroquians i no parlem del pare Joan gran persona que tothom estima molt!

Escribe una reseña



Calificación general: