20 diciembre 2023 13:29
Maria es una gran profesional, implicada, explica muy bien los pasos a seguir, hace un seguimiento activo. Siempre busca la manera de seguir motivando y de alcanzar los objetivos sin milagros, sino con constancia y reeducando
20 diciembre 2023 3:38
María és una gran profesional. Destacaría su capacidad de adaptación a los objetivos que uno busca así como la calidez y buen hacer en el trato. Sin duda la recomiendo si lo que uno busca es mejorar su salud.
18 diciembre 2023 22:12
Llevo casi un año con María y no puedo hablar mejor de ella. Una Nutricionista que te acompaña a mejorar tus hábitos sin endemoniar la comida, que te escucha y adapta su conocimiento a tus necesidades, muy motivacional y agradable, si sabes que tu cuerpo necesita que mejores tus hábitos, que os cuidéis más, que os entendáis mejor, María es sin duda la persona que puede ayudarte con ello

Gracias por todo!
01 abril 2023 19:56
Una gran profesional y el trato excelente. Resultados garantizados con María. Lo recomiendo 100%!
27 febrero 2023 3:10
Es la mejor en su ámbito, me ha ayudado muchísimo en mi progreso y he podido dar un cambio espectacular en mi manera de comer y en mi manera de vivir.
10 diciembre 2022 15:07
La Maria i el seu equip són grans professionals a més de molt properes, vaig arribar a la seva consulta perque volia canviar a una dieta vegetariana i mantenir la massa muscular, amb les seves pautes inclús he superat els meus objectius.
04 diciembre 2022 14:13
Vaig presentar en un cas que per mi era complicat i ella ho ha fet molt fàcil. M'ha ajudat a recuperar-me d'una manera que no m'ho veiés pensat mai! És una professional 10, sap escoltar i empatitzar amb el pacient; i a més una qualitat que és molt destacable que sempre està oberta a continuar aprenent.
En el meu cas sol puc agrair-li tot el treball fet i continuaré anant a la consulta per cuidar-me, ja que l'alimentació és un gran pilar.

Per acabar volia dir, ficar un/a nutricionista a la teva vida.
23 noviembre 2022 0:29
Acudí a Maria muy desesperada con dolores e hinchazónes de barriga. Des del principio me escuchó, me comprendió y se adapto a la perfección a mis necesidades. Una profesional de cabeza a los pies, muy cercana y muy atenta en todo momento. Maria ha sido la primera persona que me ha hecho disfrutar de la comida y coger unos hábitos saludables duraderos en el tiempo, sin dietas estrictas, sin pasar hambre ni ansiedad.
20 noviembre 2022 20:16
Excel·lent professional, treballa amb plantejament d'objectius reals, faciliten l'assoliment. El repte que planteja no sols serveix per recuperar el pes correcte, sinó que és clau per poder retornar als bons hàbits alimentaris. Moltes gràcies, equip.
14 noviembre 2022 21:53
La Maria i el seu equip van estudiar a fons el meu cas d'intoleràncies alimentàries, van fer un quadre per descartar els aliments que puc menjar, molt il.lustratiu, acompanyat de suplementació que m'ha fet millorar el meu estil i qualitat de vida, amb contacte directe amb el seu equip per qualsevol dubte. Donant motivacions molt resolutives en moments de lesions. Moltes gràcies a la Maria i al seu equip.
24 septiembre 2022 3:07
La Maria i el seu equip m'han ajudat a trobar un nou equilibri en la meva alimentació. Sempre al teu costat per donar respostes i ànims en el procés de canvi i millora. Molt recomanable!
21 junio 2022 10:00
Muy contento con el trabajo realizado en consulta para nutrición Deportiva. He mejorado el rendimiento y energía en mis entrenamientos y partidos. Además he mejorado mi composición corporal y eso se nota en los partidos
03 junio 2022 20:27
Maria es una gran profesional, hace que lo difícil parezca fácil, a mejorado mis hábitos alimentarios y mi salud en general sin apenas darme cuenta… nada de dietas estrictas, sino aplicando una metodología muy eficaz y buscando soluciones a mi ritmo de vida. No podía haber elegido mejor nutricionista.
Recomendable 100%.
28 marzo 2022 15:16
Tome la decisión de ir hace 4 meses y estoy encantada. Gracias a María he conseguido quererme y aceptarme.
Hicimos unas mejoras nutricionales en mi alimentación y además me planificó algunos ejercicios para poder incluir dentro de mi entrenamiento.
Por otro lado, todas las decisiones importantes fueron tomadas de forma conjunta, con cierta flexibilidad y con objetivos adaptados a mi, pues lo importante es un estilo de vida mas sano y mejor para siempre.

Recomendable al 100 %.
12 febrero 2022 9:15
La Maria es una super professional! Ella i el seu equip fan que tot sigui més fàcil, s'adapten a cada pacient, molt atents i propers. Un 10! Molt contenta d'haver format part de la seva llista de pacients!
07 febrero 2022 12:00
Vaig contactar amb Maria fa uns anys i durant un temps vaig fer visites seguides assolint sempre els meus propòsits i constantment, amb la seva motivació i sense canvis ràpids i poc efectius, sinó que realment t'ensenya a coneixer el teu cos, els teus dies, l'alimentació amb el batchcooking. Ara, continuo fent visites de tant en tant i estic sempre super contenta! Es una gran professional:)
07 febrero 2022 9:20
Maria és una excel·lent professional amb una experiència molt consolidada, reflectint-se en les visites que he tingut amb ella, on mai et deixa indiferent, aportant múltiples solucions i materials d’una qualitat exquisita.

És una persona la qual de manera granular i amena ha aconseguit transformar la meva vida cap a l’adquisició d’uns hàbits alimentaris saludables i la fomentació de l’esport, com hàbits del dia a dia i sostenibles per a tota la vida.

Fa més de 4 anys que la Maria forma part de la meva vida a nivell nutricional i esportiu. Gràcies a totes les eines que m’ha donat, la meva vida ha donat un gir de 360º. A consulta hem treballat múltiples punts a nivell nutricional i esportiu, els quals m’han permès una evolució que considero hagués sigut molt difícil d’aconseguir amb un altre/a professional.

La Maria és una nutricionista Clínica i Deportiva molt complerta. Al llarg de tots aquests anys m’ha demostrat que sigui quin sigui el punt en el qual et trobis, ella sempre te molt clar quin son els objectius a treballar, i juntes, sempre els hem aconseguit.

Amb ella, adoraràs seguir uns hàbits d’alimentació saludables i fer esport!

Gràcies per tot, i encantada de tenir-te com a referència, i així seguirà sent.
07 febrero 2022 2:13
Molt bon tracte professional i excel·lent atenció. Estic molt satisfet amb els resultats que estic obtenint, personalment penso que he aconseguit els objectius marcats gràcies a la seva ajuda, tan de la part nutricional com esportiva.
04 febrero 2022 19:08
La Maria és una gran professional que ha sapigut guiar-me cap a un estil de vida saludable i motivar-me per seguir en aquest. M'ha ajudat a canviar tant fisicament com mentalment:)
07 enero 2022 23:12
Maria es una gran profesional. Me ha enseñado a conseguir mis objetivos. Sin darme cuenta ha introducido buenos hábitos, tanto en la comida como en el deporte. Y lo mejor de todo es que se han quedado para siempre.
Siempre está a tu lado para escucharte y aconsejarte.
Le estoy muy agradecida por todo lo que he conseguido. Recomendable 100%.
28 diciembre 2021 22:39
La Maria i el seu equip són grans professionals. Adapten els seus consells a cada persona: gustos, horaris, si els àpats són a casa o a fora, condició física, estat anímic, etc. I per mi, l'altre punt principal i fonamental, és la seva actitud en la teva motivació, perquè no jutgen, acompanyen en el procés. Les recomano 100%.
19 diciembre 2021 17:34
Maria me ha enseñado buenos habitos alimentarios, desde que voy a su consulta cómo bien y me siento aun mejor.
Ha sido una de mis mejores decisiones. Lo recomiendo 100%
09 diciembre 2021 22:40
Maria es una maravillosa profesional. Des del primer día se implicó al 100%, su metodología se basa en varios aspectos, va mucho más allá de la alimentación, da muchas herramientas para llevar una vida sana. Con ella he logrado crear hábitos saludables, y lo más importante: tener una mejor salud mental y física. Con ella el progreso es constante, pero siempre a tu ritmo. Muy recomendado a personas que tengan un vínculo emocional con la comida.
15 noviembre 2021 15:25
Maria Gil és una gran professional, molt propera i atenta. Personalment, he tingut una experiència molt enriquidora, sempre m'ha ajudat i ha resolt els meus dubtes, així com ha personalitzat els consells tant a nivell nutricional com d'exercici físic, prioritzant els meus objectius i necessitats. M'he sentit entesa i acompanyada en tot moment. He après moltíssim i realment ha suposat una gran diferència en el meu estil de vida. Recomano 100%!
10 septiembre 2021 13:18
És un gust comprometre’s per assolir els propis objectius amb el suport i la professionalitat de l’equip de la Maria Gil. Per la comprensió, el respecte i la paciència; per l’afabilitat i la proximitat; per l’adaptabilitat, la flexibilitat i la customització de les pautes; per la personalització al dia a dia i costums de cada persona; per la proactivitat i mostra d’interès en la teva millora; per la tècnica i coneixements d’avantguarda. Per tot, moltes gràcies! Recomanable, també, per a persones que segueixin dietes 100% vegetals. Un veritable plaer reaprendre i reajustar saludablement la relació amb el menjar i l’activitat física!
29 agosto 2021 18:44
Maria es muy buena profesional. Me ha atendido de forma immediata y se ha adaptado mucho a lo que necesitaba y buscaba.los resultados son los esperados, además que me ha hecho que adore el deporte y comer bien.
Muchas gracias por todo!
17 mayo 2021 11:20
Maria es una gran profesional que tiene en cuenta las circunstancias individuales y se adapta a cada persona. Si dispones de poco tiempo, te dará las herramientas para hacer lo que puedas con lo que tienes.

No trabaja con batidos sustitutivos tipo Herbalife ni productos del estilo. Le da prioridad a tu salud por encima de una cifra en la báscula.

Si quieres mejorar tus hábitos, tanto alimentarios como de estilo de vida general (actividad física, ejercicio, sueño.) te recomiendo acudir a la consulta, sin duda.
20 abril 2021 8:41
Encantada con la metodología, muy organizada y prolija para trabajar. Ayuda mucho a modificar los hábitos más que el seguimiento de una dieta estricta. Muy a gusto!
30 marzo 2021 1:45
Cualificada profesional sanitaria (no hay que olvidar que hay mucho intrusismo en el ámbito de la nutrición y dietética) con trato cercano e individualizado.
06 marzo 2021 20:34
Es una profesional excelente, ha conseguido lo más difícil para mi: adaptar mis gustos a una dieta deportiva equilibrada y con muy buen resultado en poco tiempo. Además trato muy cercano y disponible para cualquier duda en cualquier momento 100% recomendable
06 diciembre 2019 13:35
Increible el apoyo y la profesionalidad! Llevo visitandome con ella unos meses y no puedo estar mas que agradecida por la atención, el trato, la paciencia, y la energia que tiene. Es la motivación que a veces me falta, y el trato es muy personal y individualizado, siempre esta dispuesta a aclarar dudas y a aconsejarte, estoy aprendiendo a coger buenos habitos tanto de comida como de ejercicio y estilo de vida.
01 diciembre 2019 4:46
Professional, molt propera, de confiança i fa que a les consultes els pacients es sentin còmodes. S'adapta fàcilment als pacients i gràcies a la Maria es pot aprendre a menjar bé, sà i a tenir una relació positiva amb l'alimentació. Sense dubte no triaria una altra nutricionista.
26 agosto 2019 16:12
La Maria és una professional excelent! Tracte proper, diagnòstic concret i específic de cada persona, i resultats altament satisfactoris! 100% recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: