22 octubre 2023 20:40
Me costó dar el paso y Mariajosé hizo que me decidiera y empezase a cambiar el chip. No está siendo fácil porque es como ir en un túnel en el que no ves el fin del mismo pero ella es el copiloto que está ahí para ayudarte en el viaje. Te anima, te dá las pautas a seguir, pero sobre todo te acompaña que para mí es muy importante. Me gusta su sinceridad y te hace ver los objetivos marcados. En mi opinión es una gran profesional que tiene muy clara que labor ha de hacer con el paciente.
Gracias por tu desempeño.
22 septiembre 2023 11:44
La Maria Jose Gimeno m ha visitat i fet el seguiment per un problema molt important de digestio. M ha canviat els meus habits alimentaris que m estaven perjudicant sense jo haver-me'n adonat.
Actualment estic molt be. Menjo de tot i se m han acabat les males digestions, agrors. Visc molt millor i em sento be.
15 septiembre 2023 9:23
Maria José es una excelente profesional. Me ha ayudado a equilibrar mi microbiota y gracias a ella me encuentro por fin bien. La recomiendo 100 %!
11 septiembre 2023 4:56
Només tinc bones paraules per la Maria José i el tractament d’hidroteràpia. El seu acompanyament, delicadesa, simpatia i bons consells, m’han ajudat molt. Moltes gràcies i fins ben aviat.
09 septiembre 2023 17:49
Super bona professional! A mi m' ha ajudat un munt amb tema inflamació, intoleràncies alimentàries i a regular i entendre el meu cos. La recomanaria 100%!

Escribe una reseña



Calificación general: