01 febrero 2022 18:13
Gran professional i divulgadora. Psicologia basada en l'evidència i un tracte molt proper.
31 enero 2022 19:03
Fa uns anys vam fer amb ella un taller a Barcelona. Va resultar interessant i enriquidor. Per què, doncs, aquesta valoració? Perquè, tot i que en termes de domini de la matèria i la seva professió la Marina Castro sembla una professional competent, em fa l'efecte que li manca interès, consideració i compromís amb qui sol•licita i paga els seus serveis. Recentment ens vam apuntar a un altre taller, taller que ella va cancel•lar DOS dies abans, ja que, segons el que em va comunicar per WhatsApp, no hi havia prou persones inscrites. Es va mostrar bastant freda en el missatge: ni una disculpa literal (que no hagués estat malament, ja que a la descripció de l'activitat no s'explicitava enlloc que el taller no es duria a terme en cas de no haver-hi un mínim d'inscrits) : només un «em sap greu». Em va proposar
tornar els diners o apuntar-me a altre dels seus tallers (això últim em va semblar un disbarat, ja que no tenen res a veure amb el que jo havia escollit. Aniries al dentista si et fés mal l'esquena?). Doncs això. Jo havia mogut moltes fitxes, arreglat temes logístics i demanat favors a poder assistir al taller. Li ho vaig explicar, a més de dir-li que realment necessitava consells d'aquell taller. La senyora encara va tenir el valor de fer-me saber que si jo volgués um assessorament d'aquelles característiques que no es donés en un taller, hauria de pagar la consulta (que, evidentement, és molt més cara). Empatia zero. Molt decebuda. Ha perdut una pacient/clienta i no la recomanaré mai més.
24 noviembre 2021 21:54
Va ser molt pitjor que una pèrdua de temps. Sempre vaig fer les sessions amb la que llavors era la meva dona, sempre present, mai em va donar l'oportunitat de parlar amb ella a soles, i el que és més gros, mai se'n va adonar que jo, davant la meva parella, era incapaç d'explicar la veritat del que em passava i només feia que seguir un joc en el que no creia. Em va fer més mal la seva teràpia que el que sóc capaç d'explicar.
21 marzo 2021 8:47
Es una gran psicóloga tanto de pareja como individual siempre que tengo algún problema acudo a ella ya son 6 años en los que e acudido tres ocasiones no hemos hecho más de 15 sesiones en total y me a ayudado mucho en lo personal y en pareja también con la familia sin duda seguirá en mi agenda durante muchos más años porque es una gran profesional y una persona a la que acudir. Y para nada se aprovecha para sacar dinero todo lo contrario te ayuda y intenta adaptarse es una gran profesional y eso se tiene que pagar esta claro. Muchas gracias por todo lo que has hecho por nosotros!
20 mayo 2018 4:03
No hi tornaria, va ser tirar els diners, per una molt mal assessorament personal. Gràcies a mi mateix, vaig aconseguir cambiar la situació familiar que tenia.

Consell: parleu amb amics i familia i no tireu els diners.

Escribe una reseña



Calificación general: