13 diciembre 2022 9:04
M'encanta que Marlon Branding sigui el nostre departament de marketing. Des que treballem junts la nostra imatge pública ha millorat, i nosaltres també hem millorat com empresa.
Amb en Miquel de Marlon tens tracte professional, personalitzat, amable i feliç.
25 agosto 2022 4:45
Marlon Branding són uns professionals i els recomanem 100%! La imatge de qualsevol empresa és molt important, ens han assessorat, ajudat i desenvolupat la imatge corporativa de la nostra empresa. Estem molt contentes amb els resultats!

Marlon Branding son unos profesionales y les recomendamos 100%! La imagen de cualquier empresa es muy importante, nos han asesorado, ayudado y trabajado la imagen corporativa de nuestra empresa. Estamos muy contentas con los resultados!
16 noviembre 2020 8:26
Implicació, imaginació i entendre al client, crec que és el que aporten i el que realment importa per poder fer bé la seva feina.
21 octubre 2020 17:21
Que importante se vuelve la comunicación cuando tienes que explicar que quieres, y aun más cuando ni siquiera lo sabes. La imagen es muy importante y con Marlon Branding aquello que buscábamos, lo encontramos. Ellos entendieron lo que queríamos (aun no sabemos bien como) y crearon nuestra marca y nuestra imagen. Muy agradecidos y contentos con su trabajo. Profesionales!
11 octubre 2020 6:14
Fa un any i mig que treballem plegats buscant l'excel·lència a la comunicació del Centre Comercial Gran Jonquera i ho resumeixo en: Frescor, bogeria, professionalitat i QUALITAT. Això és Marlon Branding. Toca seguir sumant.
14 diciembre 2019 18:16
Fa un any i mig que treballem plegats buscant l'excel·lència a la comunicació del Centre Comercial Gran Jonquera i ho resumeixo en: Frescor, bogeria, professionalitat i QUALITAT. Això és Marlon Branding. Toca seguir sumant.
16 noviembre 2018 22:23
Ens vàrem conèixer ara fa uns 9 anys. Un inici d´un projecte ambiciòs, però amb tot el que comporta iniciar un negoci de restauració. Vàrem començar amb Marlong Branding poc a poc i sense preses. Bona sintonia amb en Miquel. Molt de "feeling", som si el negoci fós seu, i així ho ha demostrat al llarg del temps. Poc a poc hem anat creixent i amb canvis molt significatius sempre agafats de la mà. El darrer, aquest estiu amb un "restayling" importat. Un canvi d´imatge on els nostres clients i amics ha quedat gratament sorpresos.
I no ens pararem aquí, cal deixar en mans de professionals tots aquests temes. Nosaltres ens cuidem de cuinar i servir bé, la resta molt de mèrit d´ells, sense dubtes.
19 octubre 2018 20:39
@Marlon Branding ens ha acompanyat des del principi del nostre projecte i ens han ajudat a plasmar i comunicar què fem i com ho fem. Han donat format a la nostra marca i han captat molt bé la nostra essència. Agraïts per la seva professionalitat, un luxe poder comptar amb ells sempre.
@Marlon Branding nos acompaña desde nuestros inicios y nos ha ayudado a plasmar y comunicar que hacemos y como lo hacemos. Han dado forma a nuestra marca y han captado muy bien nuestra esencia. Agradecidos por su profesionalidad, ha sido un lujo contar con ellos siempre.
14 diciembre 2017 0:46
A Marlon Branding ens han ajudat moltíssim en un moment tant important com és l'inici d'un negoci. Per al nostre restaurant, Terral, a la zona Eixample de Girona, ens van ajudar amb el naming i van desenvolupar el logo i el baseline. La seva manera de treballar és molt propera i de seguida vam tenir molt bona connexió! Us els recomanem, són molt professionals.
21 junio 2017 5:12
Ara fa un any vam engegar un nou projecte i vam demanar a Marlon Branding que ens ajudés a crear el logo i tots els elements de comunicació que necessitàvem: targetes, díptic, pàgina web, rotulació de la furgoneta i aplicació a la roba. La primera proposta de logo que ens va presentar ja ens va agradar molt, en Miquel va copsar exactament la nostra idea i només van caldre quatre retocs per donar l'OK definitiu. Des de Nautec, moltes gràcies per la creativitat, la rapidesa i la professionalitat i per ajudar-nos a donar l'empenta final al nostre projecte.

Escribe una reseña



Calificación general: