13 abril 2023 10:54
La Marta em va donar la mà en un moment complicat i confús de la meva vida, no me l'ha deixat anar mai i d'això farà 3 anys. És un refugi on expressar-te, un refugi que t'ajuda a gestionar i a veure el que tu no veus. He pogut gaudir d'un dels seus retirs i l'experiència és tant intensa que no es poden posar paraules, s'ha de viure. Gràcies Marta per fer-me millor persona i per escoltar sense jutjar.
04 abril 2023 0:52
La Marta ha estat la meva primera experiència d’acompanyament en un procés terapèutic, i la veritat és que no em puc sentir més afortunat. Des de l’escolta, la cura, i molta professionalitat, la Marta t’acompanya a identificar en quins aspectes de la vida pots incidir per trobar una millor versió de tu mateix. He trobat en ella un espai de confiança on poder deixar-me caure, expressar-me, i on adonar-me d’aquells patrons que tendim a repetir i que, a vegades, no t’ajuden a avançar. I sobretot, amb ella he après que no cal tocar fons per anar a teràpia. És una eina que recomano a tothom per seguir creixent, i si és amb ella millor!
Moltes gràcies per tot Marta!
21 enero 2023 11:22
Una dona amb molta màgia, sensibilitat, professionalitat i divertida. Combinació perfecte per acompanyar! Un deu en tots els sentits.
18 enero 2023 17:24
Com a terapeuta individual tan sols puc dir gràcies. Ets una terapeuta increible! Ajudes, reforces, generes allò que necessitem. Tens llum. Com terapeuta de trobades grupal, … ja no em queden paraules.es una experiencia brutal per repetir. Et fa sentir, et fa crèixer et fa gran et fa sobretot persona. Gràcies. Una professional per confiar, gaudir i sempre sempre tenir present.
07 diciembre 2022 19:33
Conocer a marta ha sido todo un despertar y viajar hacia mis adentros respetando en todo momento el tempo y el cuidado.
Recomiendo sin duda darte este regalo a ti mismo, acierto seguro!

Abrazo fuerte!

Nos vemos muy pronto
11 septiembre 2022 8:32
Venir a fer teràpia amb la Marta és necessari per veure'ns internament a nosaltres mateixos. A partir d'aquí, quan et trobes comences a construir un nou jo que quan il·lumina l'exterior brilles amb tot el teu esplendor. Jo estic en el camí? Gràcies Marta
29 mayo 2022 1:03
Ayer mismo volví de un retiro que organizaba Marta, y la verdad es que ha sido alucinante. Las dinámicas, el acompañamiento y la intuición que tenía Marta en cuanto a lo que cada uno necesitaba han sido de 10. Muy cercana, muy humana y muy sabia. Salgo de esta experiencia con un conocimiento que no es puramente teórico sino vital. Solo con este tipo de conocimiento puede haber cambio.
23 junio 2021 7:27
La Marta és com tornar a casa, és el camí més macu i ben acompanyat que he fet mai cap al benestar emocional. Moltes gràcies Marta! Ens veiem a la propera ensopegada!
21 enero 2021 23:42
Conozco a Marta desde hace algunos años y puedo decir que es una gran terapeuta, siento mucha claridad después de hablar con ella y me siento muy acompañada en la búsqueda de respuestas que a veces necesito, es una gran persona con un gran corazón capaz de acompañar a cada uno donde necesita.
30 diciembre 2020 17:30
Soy Silvia, de 35 años y llevo años en proceso terapéutico. He experimentado con Marta las sesiones de terapia grupal y como terapeuta que usa el amor como herramienta, y la profundidad en la que vibra, consigue crear un clima íntimo de armonía entre los asistentes que se sientes arropados y libres para adentrarse en el proceso. Si la vida me lo permite, en este camino emprendido con ella me acompañará un largo recorrido. ️
08 diciembre 2020 21:40
Excelente terapeuta. Inmejorable. Muy profesional, cercana, dulce. Me siento acompañada desde el principio.

Escribe una reseña



Calificación general: