26 julio 2023 10:22
La casa és espectacular per entorn, espai i recursos. Espai perfecte per relaxar-se al mig de la natura en un entorn idílic. Recomanable al 100%.
05 julio 2023 17:43
A principis de 2022, jo i la meva parella estàvem buscant localitzacions per la nostra boda. Tot i que la nostra wedding planner ja ens havia passat alguna opció, quan ens va parlar de Mas Can Batlle la sensació va ser diferent: semblava que teníem una clara candidata pel casament i que haviem d'anar-la a visitar sí o sí. Va ser la única casa que vam anar a veure, i ho vam tenir clar des del primer moment: Mas Can Batlle era on haviem de celebrar la nostra boda. Ens va impressionar el seu entorn, com de cuidat estava, la casa, les seves espectaculars i detalladíssimes habitacions, la piscina, totes les instal·lacions.i el tracte de l'Albert i la Cristina, molt atents des del primer moment.

Ara ja fa 5 dies que ens hi vam casar, i després de molts mesos de nervis i preparació, va sortir tot rodó. La familia i amics que van venir a la boda van quedar encantadíssims amb la casa i la seva ubicació, i és que no podia ser menys: tant la zona de la cerimònia, com la de l'aperitiu i el banquet van quedar espectaculars, i l'entorn de Mas Can Batlle va ser l'escenari ideal per la nostra boda.

No tinc més que paraules d'agraïment a l'ajuda constant de l'Albert i la Cristina, i em fa moltíssima enveja que puguin gaudir d'una masia com aquesta tants dies com vulguin. Mas Can Batlle és un tresor perdut enmig de la Garrotxa, un paradís que cal descobrir i al que, sens cap mena de dubte, hi tornarem, tard o d'hora.

Gràcies, Albert i Cristina, per deixar-nos gaudir del vostre petit tresor i fer que el somni de la nostra boda es fés realitat!
04 julio 2023 16:29
Hem anat un grup de 10 amics i ens hem sentit com a casa. Totes les habitacions són molt acollidores, la cuina està ben equipada, l’exterior de la casa és impressionant i l’amfitrió és també encantador. Sens dubte tornarem!
25 mayo 2023 7:32
Je vous recommande absolument le Mas Can Battle. Ce lieu est incroyable, grandiose, magnifique et magique. Nous avons séjourné dans ce logement pour un anniversaire. Tout était époustouflant. Les suites sont magnifiquement bien décorées, spacieuses, avec une salle de bain tout aussi incroyable et donnent sur une vue splendide des montagnes. La cuisine est très grande également et surtout elle est très bien équipée. Tout est à disposition pour faire à manger tous ensemble. L'extérieur est tout aussi spectaculaire, composé d'un énorme domaine, avec une splendide piscine et la possibilité d'aller à la rivière. Tout était parfait, tout était calme, apaisant et chacun pouvoir profiter de son intimité.
Enfin, je voulais souligner l'hospitalité et la bienveillance des propriétaires du logement. Ils sont charmants, agréables et adorables. Ils sont toujours disponibles et ont fait de ce lieu, un lieu totalement magique. Merci à vous pour ce moment délicieux.
14 mayo 2023 15:52
Incredible place, great host, zero complaints. We had a big friends and family weekend stay—10 adults and 6 children. The place was absolute paradise. Surrounded by incredible nature, waterfall on the property and a house with everything you could need. Apart from a grocery store run, the house had everything. So much space for all in our party, spacious rooms, baths, heating throughout the home. Albert was also an incredible host, always there to answer questions and help out with any recc’s we needed. Id highly recc’d Mas Can Battle and we’ll likely be coming back at some point in the future.
26 abril 2023 23:35
Recomiendo absolutamente el Mas Can Battle. Este lugar es increíble, grandioso, magnífico y mágico. Nos alojamos en este alojamiento por un cumpleaños. Todo fue impresionante. Las suites están bellamente decoradas, espaciosas, con un baño igualmente increíble y dan a una espléndida vista de las montañas. La cocina también es muy grande y sobre todo está muy bien equipada. Todo está disponible para cocinar juntos. El exterior es igualmente espectacular, formado por una gran finca, con una espléndida piscina y posibilidad de ir al río. Todo fue perfecto, todo fue tranquilo, relajante y todos pudieron disfrutar de su privacidad.
Por último, quería destacar la hospitalidad y amabilidad de los dueños del alojamiento. Son encantadores, agradables y adorables. Siempre están disponibles y han hecho de este lugar un lugar totalmente mágico. Gracias por este delicioso momento.
07 abril 2023 13:35
Increíble lugar, gran anfitrión, cero quejas. Tuvimos una gran estadía de fin de semana con amigos y familiares: 10 adultos y 6 niños. El lugar era el paraíso absoluto. Rodeado de una naturaleza increíble, cascada en la propiedad y una casa con todo lo que puedas necesitar. Aparte de una tienda de comestibles, la casa tenía de todo. Tanto espacio para todos en nuestro grupo, amplias habitaciones, baños, calefacción en toda la casa. Albert también fue un anfitrión increíble, siempre dispuesto a responder preguntas y ayudar con cualquier información que necesitáramos. Recomiendo encarecidamente Mas Can Battle y es probable que regresemos en algún momento en el futuro.
15 diciembre 2022 16:03
Ha sigut un cap de setmana fabulós amb els meus fills, les seves parelles i la meva néta, hem celebrat l'aniversari del nostre casament, 50 anys, i no hem pogut escollir un lloc millor, la casa es una passada, preciosa, acollidora, còmoda, i l'entorn preciós, ja ens hi hauríem queda't i tornarem. Moltes gràcies Albert
06 diciembre 2022 23:48
Hem passat un magnífic cap de setmana amb amics a Can Batlle. La casa és preciosa, magníficament decorada, amb tots els serveis necessaris i uns entorns fantàstics. Segurament una de les cases més especials que hem estat mai. A més, l'Albert i la Cristina ho han fet tot molt fàcil. Totalment recomanable. Hi tornarem
05 diciembre 2022 4:56
Vam celebrar el nostre casament a Mas Can Batlle, va ser immillorable. Tant la Cris com l'Albert ens van ajudar amb tot el que va poder, l'entorn és brutal i la casa magnífica! Només podem donar bones referències i recomanar-ho a tothom qui vulgui fer del seu casament un dia molt especial.
12 noviembre 2022 19:26
Hem fet un cap de setmana amb la familia, 10 persones, per celebrar els nostres 50 anys de casats.
Tot magnífic, la casa amb totes les comoditats, grans espais, els llits comodíssims, els banys de cada habitació, super pràctics. Bé, i l'entorn no pot ser més espectacular. Tota la família feliç de haber triat aquest lloc.
L' Albert sempre molt atent. Es per recomanar.ho a totes les amistats.
Moltes gràcies Albert, tot ha sigut molt fàcil per nosaltres.
09 noviembre 2022 1:23
Una estada fantàstica. La casa és preciosa, les habitacions perfectes, no els falta cap detall. Els llits amples i comodíssims. Molt d'espai interior i exterior i un entorn meravellós. Ha superat les nostres expectatives.
17 septiembre 2022 15:06
This is such a perfect place. We have visited mas can Battle for the second time.the house, the area.everything is great. Christina and Albert make sure everything is perfect.
13 junio 2022 8:49
Vam celebrar el nostre casament a Mas Can Batlle i no podem estar més contents amb aquesta decisió. L'entorn és immillorable i el bon gust i la feina ben feta de l'Albert
i la Cristina el converteixen en un indret únic
i màgic per celebrar un dia com aquest. La preparació amb ells dos va ser excel·lent, sempre oferint solucions, proposant idees i involucrant-se com si es tractés del casament d'uns bons amics seus. Vam allotjar-nos al Mas i va ser un luxe. Cada habitació té personalitat pròpia i molt ben equipades. Si teniu ganes d'un casament autèntic a l'aire lliure, heu d'anar a conèixer Mas Can Batlle. Moltes gràcies per tot, parella!
23 mayo 2022 1:51
We spent one night here as part of our walking adventure with Pura Aventura. Albert was an amazing host. The property is stunning. A lot of work was poured into making it memorable and enjoyable. We spent our time thinking about how to plan a longer trip with friends and family here. Highly recommend. Wonderful experience.
17 enero 2022 17:16
Cada ves que me voy, pillas las vistas diferentes, impresionante.
Hay que repetir mas y mas.
Ultimos fotos, son de 20 de DICIEMBRE 2021.
Espectacular?
21 julio 2021 10:40
Estuvimos alojados un fin de semana completo, ya que se hizo la boda de mi hija en este lugar. Es una masía restaurada muy bonita, y se nota que lo han hecho ellos mismos. Un lugar en el medio de la naturaleza muy agradable. Albert y su señora, muy amables y serviciales. Recomendable.
12 febrero 2021 15:22
Hem passat uns dies espectaculars. El mas molt bonic i ben cuidat, la calefacció funciona perfectament:). Molt ben ubicat, a prop de tot arreu a La Garrotxa. L'Albert i la Cristina encantadors.
29 enero 2021 19:59
Maravillosa masía en un entorno idílico. Todo está cuidado hasta el último detalle. Repetiremos.
14 enero 2021 7:05
Masia totalment equipada i acollidora. Hem sigut un grup de 8 persones i realment tant l’espai interior com exterior és impresionant. Tracte inmillorable per part dels propietaris. Se’ns dubte repetirem!
07 septiembre 2020 8:53
Muy contentos con la estancia de este fin de semana. Un lugar muy acogedor y perfecto para desconectar. Repetiremos seguro! Sitio ideal para ir en grupo o en familia. Muchas gracias por todo!
06 septiembre 2020 22:17
Una masia increíble y muy bien cuidada. Los dueños, Albert y Cristina, unos cracks! Muy buen servicio desde el primer momento. Y muy recomendable tanto para familias como amigos.
20 agosto 2020 19:39
Hem passat un gran cap de setmana, entre amics i família, en un lloc maravellos, una casa espectacular plena de racons encantador i un entorn immillorable. L´ Albert i la Cristina han creat un espai espectacular.
18 agosto 2020 18:04
Masia muy bonita y con buenas vistas. Buen sitio para desconectar y con unas cascadas cerca para poder hacer una excursión. El trato con el propietario buenísimo. Repetiremos seguro.
14 agosto 2020 23:27
Espectacular la casa! Fuimos un grupo de 14 y no pudimos estar mejor! Repetiremos seguro. Gracias albert!

Escribe una reseña



Calificación general: