26 septiembre 2020 1:09
Un lugar tranquilo y muy bonito. Pasamos un fin de semana en La Porquera con amigos, fue justo lo que necesitábamos: naturaleza y paz. A destacar: La amabilidad de su dueña, la limpieza, el entorno y la posibilidad de hacer barbacoa.
11 enero 2020 1:10
La casa muy bonita, acondicionada con todo lo que puedas necesitar, además, Elisabet un encanto de mujer, que te facilita todo.
Ideal para ir con niños y desconectar unos días, en contacto con naturaleza y animales.
A nosotros nos encanta ir.
15 noviembre 2019 21:50
Nosaltres estem passant uns dies a la casa "la cuina vella" i estem d'allò més bé. Mas Casanova és una masía agropecuària en ple funcionament, principalment es dediquen a la cría i venda de xais. Per això trobem moltes ovelles i també gallines, paons, cabres etc. La casa está molt ben acondicionada i els llits un 10. Nosaltres particularment fem molta vida a les cases que lloguem i en aquesta ens hem trobat molt a gust. L'Elisabet té un tracte molt proper però gens invasiu, molt agradable i present sense fer-se notar i el seu fill Martí va atendre pacientment i amb un gran somriure totes les nostres preguntes sobre l'explotació ramadera. De ben segur que repetirem aviat. Molt recomanable si t'agrada la vida a pagès.
10 junio 2019 9:56
Casa rural muy tipica de Collsuspina con todo tipo de comodidades y atencion personalizada por Eli que siempre esta pendiente de cualquier detalle un buen sitio para descansar y pasar un buen fin de semana
27 abril 2019 23:12
Ha sigut una estada inmillorable. Les cases cuidades i netes, el tracte perfecte, l'esmorzar molt bo. Hem gaudit tots, grans i petits, del caliu de la casa i de la pau que dona estar envoltats dels animalets de la granja i del camp que l'envolta. Hi tornarem segur.
10 abril 2019 19:09
Que decir que es un sitio que se esta mui bien te sientes como si fuera tu casa.i la dueña es estupenda.
27 enero 2019 4:20
No el recomano. Es un lloc indigne per la manera que tenen els animals de granja i especialment els seus gossos. Estan lligat en cadenes de nomes 1 metre i envoltats dels seus propis excrements. Molts estan lligats en llocs ombrivols, freds, fangossos i podents pels seus excrements. Vieun en condicios denigrants.
15 enero 2019 9:28
Fa molts d'anys que anem a Mas Casanova amb la família perquè és un lloc ideal (allotjaments posats amb molt de gust i nets, un entorn preciós i un tracte humà immillorable dels propietaris), i mai hem vist maltractar cap animal. Estan ben cuidats, alimentats, i sí, lligats. No oblidem que és una granja en ple funcionament, que els gossos tenen una funció i no són animals de companyia com els de ciutat (que en una gran proporció són tractats com a persones, quan no ho són). Que d'aquesta "falta de llibertat" que alguns critiquen jo també me'n queixo però a l'inversa, a mi no m'agrada veure córrer per allà (ni a ciutat tampoc) gossos deslligats, que no conec i no sé si em mossegaran o atacaran. Gossos que fan les seves necessitats on volen, sense que alguns dels amos recullin els excrements (per sort hi ha de tot). Crec que algunes persones haurien d'informar-se una mica millor d'on van abans de sortir de casa.
27 diciembre 2018 18:33
No he tingut la sort encara de dormir en algun d'aquests apartaments. Tinc pendent fer-ho properament. Si he estat a Mas Casanovas en diverses celebracions com a convidada i m'ha encantat tot: tracte, lloc, espais, clima, tranquil·litat, fan el que sigui per assegurar-te una bona estada. Els meus amics, si es hal allotjat i han quedat molt contents! Quant pugui, em deixo caure amb la meva família per acabar d'assaborir i gaudir de l'encant d'aquesta propietat sencera!
12 diciembre 2018 23:14
Fa 11 anys que passem els estius a Mas Casanova. Vàrem anar un cap de setmana per desconnectar i ja no hi hem deixat d'anar. Els meus fills estan enamorats d'aquesta casa. Hem estat als tres allotjaments que ofereixen i tots tres tenen el seu encant. Ho recomano a tot aquell que vulgui estar en contacte amb la natura i amb l'ambient d'una granja rural en ple funcionament.
05 diciembre 2018 15:46
Es un lloc fantàstic, els apartaments son molt còmodes i acollidors. Ideal per desconnectar de la ciutat. Molt encant i tracte formidable. Recomanem 100%.
02 noviembre 2018 14:44
En parella, amb família ó amb amics, per a mí es la millor casa rural. La masía, i la zona. El tracte es inmillorable.
12 septiembre 2018 14:48
Casa rural, tenen diferents dependències segons la.cantitat de gent.
Tenen zones comunes amb jocs infantils, saltador, vòlei, futbolin.
També tenen zona de granja amb diferents animals. Està costat del poble Collsuspina que és poc anar caminant. Al estiu tenen el bono de piscina i està inclòs amb preu de la casa.
26 diciembre 2017 8:26
Una masía del siglo XVIII en funcionamiento, que dispone de diversas habitaciones para hacer turismo rural.
17 noviembre 2017 19:37
És una masia amb un entorn rural. La mestressa i l'amo són encantadors. Té animals de granja. Molts bens a tocar. Pots passar-hi un dia o un cap de setmana. Moltes possibilitats i diverses coses per fer a l'entorn.
01 octubre 2017 12:43
Molt tranquil, amb bon gust, net, i rural de veritat. Gràcies Elisabet, Jaume, Martí, Júlia i Laura per ser com sou!

Escribe una reseña



Calificación general: