12 noviembre 2023 17:11
La veritat és que amb les fotos publicades no teníem clar com anava a ser l'experiència, i van arribar amb alguns dubtes. Però ja aparcat el cotxe vam veure el Mas i es van anar diluint els dubtes per acabar concloent que estat una experiència BRUTAL! Un 10 a tot, l'amabilitat del Personal, les vistes, les habitacions, fantàstic!
07 noviembre 2023 0:52
Es un sitio tranquilo, una casa con unas vistas maravillosas, muy espaciosa y muy cómoda para ir en familia. Tiene piscina y es un cul-de-sac por tanto fantastico para nińos y paseos en bici. Muy recomendable para hacer reuniones familiares ya q es muy grande
01 octubre 2023 4:41
Hem estat aquest cap de setmana amb uns amics i la canalla i ha estat genial. Habitacions grans, molt maques i cada una amb el seu bany propi.
Menjador i sala d'estar molt grans i molt còmodes per estar. Una àmplia Terrassa amb unes vistes espectaculars on pots fer una barbacoa.
Jardí i piscina fantàstics.
Molt bon servei de la Vanesa, la noia que hi és a l'arribar i que si et cal res sempre hi és. I molt bon servei de la Roser, qualsevol cosa, dubte, consell de què visitar et contesta i t'ajuda de seguida!
Hi tornarem segur.

Si hi aneu no us perdeu les coques de recapte i de xocolata del forn Cristina Miró a 10m caminant!:)
22 septiembre 2023 12:39
Increíble.
Una masía antigua, pero restaurada por el interior, con todas las comodidades. Se nota que en especial, los baños de la planta inferior son relativamente nuevos.
La cocina está perfectamente equipada, es grande y el salón es enorme, permite de sobras que todas las personas alojadas puedan reunirse a comer todos juntos.
Vanessa nos enseñó la casa nada más llegar y Roser que es con quién contactamos para alquilar el alojamiento fue atenta y respondió a cada question que teníamos. Quedamos encantados con su trato.
Felixibilidad y facilidades en todo momento.
Si pudiera mejorar algo de la casa sería un cambio de almohadas. Por lo demás es una casa de 10.
Tranquilidad, unas vistas increíbles y mucho espacio. Si tengo que organizar otra salida iremos allí de cabeza y a toda persona que busque una casa rural les recomendaré este alojamiento.
En fin, solo tengo buenas palabras para esta casa. Espero algún día volver.
21 septiembre 2023 10:45
Varem estar un cap de setmana. Bona atenció a l'arribada, habitacions espaioses, cuina complerta.entorn de gran bellesa.tranquilitat y prop dels possibles serveis. Molt recomanable.
22 agosto 2023 14:32
Tuvimos una estancia estupenda con amigos en Mas d'Alerany. ¡La casa es espaciosa y la vista a los viñedos es única!
16 agosto 2023 2:33
Pasamos unas vacaciones maravillosas en Mas d'Alerany. La villa era perfecta para nuestro gran grupo familiar. Disfrutamos del espacio, las vistas, la piscina, la terraza y las instalaciones. Vanessa y Dani fueron amables y serviciales. La gente de La Serra D'Almos fue especialmente amable y disfrutamos de la panadería, el bar, la piscina municipal y la Fiesta. ¡Gracias!
15 julio 2023 22:11
Casa enorme, còmoda, espais comuns molt amplis, habitacions super correctes, porxo, piscina. L'entorn per gaudir (camps de cireres, riu Ebre, poblets.). Molt bona comunicació amb propietària i masovera. Ens van rebre amb una coca i cireres exquisides de regal! Hem repetit!
25 mayo 2023 13:58
Somos un grupo repetidor y no decepciona.
Grandes espacios interiores que permiten disfrutar juntos o por separado.
Roser muy atenta siempre
Volveremos
Sandra
12 mayo 2023 15:16
Un cap de setmana en plena natura, molta tranquilitat. En el Mas es respira molta calma. Lloc és magic amb vistes increibles.
22 marzo 2023 1:52
Cap de setmana 10! La Masia és impressionant. Estàs envoltat de natura, ideal per estar amb el teus. La terrassa dona molt de si (per fer el vermuth, dinar, sopar, jugar, etc.). Tot molt acollidor, ben presentat, no li falta cap detall. Vistes espectaculars. Recomanable 100x100. No dubtaria en tornar. Les habitacions precioses i ben equipades. Llits molt còmodes i la dutxa super!
Les habitacions molt amplies i molt ben equipades (armaris, mantes). El matalàs molt còmode! És un luxe llevar-te al matí i veure entrar la llum i les vistes.
04 enero 2023 19:18
Lloc encantador on disfrutar de paisatge. Entorn de cirerers i serra del Montsant!

Perfecte
02 octubre 2022 10:37
Hi hem estat una setmana amb la família, la casa és gran i espaiosa. La piscina està bé, les vistes són impressionants i la casa està aprop del poble (hi ha un forn molt bo on hi hem comprat pa, coca.). Hi ha MOLTS mosquits, faltarien mosquiteres a les habitacions.
24 julio 2022 11:48
Una maravilla! Casa bonita, entorno inmejorable, habitaciones muy amplias con su baño cada una. En fin, que repetiremos
19 abril 2022 15:42
Impresionante rodeado de cerezos en flor. Muy tranquilo y muy bien equipado aunque engañe la fachada.
17 abril 2022 3:12
Que puc dir, el mas forma part de l'història del meu poble. Per lo tant el "mas" i el poble tenen un vincle molt fort. Val la pena venir i allotjar-se al "mas de l'alerany"
10 abril 2022 8:35
Una experiència única.
Silenci i tranquilitat.
Desde les finestres del Mas Alemany els paisatges semblant quadres pintats en oli.
12 noviembre 2021 7:59
Un bon lloc per passar uns dies amb família o amics, tranquil i amb vistes espectaculars, la casa és molt gran i amb tota classe de comoditats, no hi falta de res. Per repetir!
28 octubre 2021 6:42
Casa grande, amplia y cómoda, incluida la piscina la cual está vallada y con llave. Perfecta para ir con amigos/familia con niños.
09 julio 2021 11:20
Masia molt gran i bonica a la Ribera d’Ebre (Catalunya), equipada i amb un bon manteniment. Gent acollidora com la Montse, la Roser, la Vanesa.et fan sentir com a casa en un entorn i amb un paisatge espectacular, sobretot en la època de la floració i la recollida dels cireres. Cal tornar!
20 abril 2021 23:15
Un lugar bellísimo, junto con mi equipo hemos hecho una editorial de moda y muy generosamente nos han cedido el espacio. No tengo palabras para de agradecimiento ante su generosidad. La masía es un joya con cantidad de rincones maravillosos y con historia. El entorno es inigualable.
16 octubre 2020 12:48
Sols la hem visitat, la estada serà el desembre.
Molt maca, ben cuidada, gran i perfecta per una reunió amb família o amics.
22 agosto 2020 7:36
Sitio muy bonito, tranquilo, la casa esta muy bien con la piscina fabulosas. Somos18 personas los padres y los niños queremos volver
31 julio 2020 6:59
Un lugar precioso en medio de la naturaleza, las habitaciones y todas las intstalaciones en perfecto estado. Hemos pasado un fin de semana fabuloso. Volveremos.
17 febrero 2020 19:04
Hi vam estar varies famílies amb nens per la Castanyada i ens va encantar! La casa super bé i l'entorn immillorable! Només agafar el cotxe per marxar tots els nens deien que hi volien tornar! I els grans també!
01 noviembre 2019 22:14
Nous avons été enchantés de notre séjour au mois de juillet. Nous étions 17 personnes dont 2 bébés. Le site est extraordinaire, la maison grandiose et la piscine génial. Les propriétaires sont très sympathiques et très à l'écoute. Nous avons eu la chance de manger des excellentes cerises et pêches qui nous ont été offertes. Pensez juste à amener des moustiquaires car nous avons eu beaucoup de moustiques et de chaleur donc difficile de dormir les fenêtres ouvertes. J'ai trouvé des moustiquaires pour les fenêtres à 6 euros sur le marché en rentrant en France. A part les moustiques tout était super.
31 octubre 2019 9:03
Une superbe maison très grande nous étions 16 personnes. Chaque chambre est équipée de salle de bain et sanitaire privés. Le panorama est exceptionnel: couchers de soleils grandioses garantis! Les plages ou criques à 20 minutes en voitures très accessibles. Une tres belle adresse et un excellent rapport qualite/ prix.
26 octubre 2019 10:23
Nous avons passé un superbe séjour au Mas d'Alerany à 11 (6 adultes et 5 enfants de 10 à 15 ans). La maison est spacieuse, la piscine agréable et le site magnifique.
Les propriétaires sont accueillants et disponibles (attention à l'interrupteur de la cafetière:)
A recommander
25 octubre 2019 12:24
Séjour d'une semaine en Aout 2019. Très grande maison au milieu d'un paysage splendide. Idéal pour le repos (cadre agréable et reposant), les visites (Tarragone, Miravet.) ou le sport (randonnées pédestres ou vélos), accès aux premières plages en moins de 30 minutes en voiture. Zone de piscine très agréable, et terrasse immense accueillante pour grands groupes. Nous étions 8 enfants et 6 adultes, aucun soucis pour répartir tout ce monde dans les nombreuses chambres proposées (avec salles de bain associées). Il faut juste penser à prendre des plaquettes anti moustiques pour la nuit (il y a des diffuseurs sur place mais en amener en plus est peut être encore plus confortable). A découvrir.
21 julio 2019 21:55
Magnífica casa, estancias muy amplias, piscina grande y segura para acceso a niños, terraza con vistas inmejorables. Era elprimer encuentro anual familiar y hemos decidido que el.año.próximo.repetimos.
Y los dueños muy educados.
19 julio 2019 9:44
Es un lugar espectacular para pasar un fin de semana relajada, en pleno contacto con la naturaleza.
25 enero 2019 20:22
Many travelers have already written about how beautiful and generous the house is. We can only confirm it. It was a very nice time there.

Escribe una reseña



Calificación general: