26 diciembre 2023 22:12
La nostra estada de dues nits a MAS GARGANTA ha sigut molt bona, ens quedem amb ganes de poder repetir a la primavera.
La casa té un encant especial. Rústica en essència, manté la senzillesa dels espais, però cuida l'atmosfera per fer l'estada ben acollidora. Hem estat a una habitació doble de petites dimensions, però ben aprofitada.
L'esmorçar inclòs l'hem gaudit! Ofereix embotits de la terra i productes de proximitat.
Un espai de calma i descans, envoltat d'un entorn provilegiat amb moltes possibilitats per connectar amb la natura.
L'oferta de sopar a la casa és només pels caps de setmana.
Ens ha quedat pendent, esperem poder tornar!
19 noviembre 2023 6:30
Bonito espacio, sencillo y rural. Sin grandes lujos ni pretensiones este Oasis de tranquilidad en la Garrotxa y a 10 min de Olot, te ofrece descanso, producto local y conexión con la naturaleza y la zona. Repetiremos!
13 septiembre 2023 18:34
Vam estar genial! La idea era fer camp base per poder realitzar rutes de BTT. El lloc és ideal, net, tranquil i amb un servei fantàstic i proper.
10 septiembre 2023 20:23
Impresionante Masía en medio de la naturaleza y así mismo cercana a Olot. Nos habéis hecho sentir como en casa Olga, Lina, y todo el resto del equipo demostrando que vuestra prioridad es nuestro bienestar y lo habéis conseguido de largo!
100% recomendable para quien aprecie una buena localización entorno a la naturaleza, por el servicio que dais que es de 10, la masía que te enamora y una comida buenísima!
Ha sido un gran descubrimiento y con ganas de volver pronto sin duda! Gracias a todo el equipo por darnos tanto, sois increíbles! Fins aviat! See you soon! Bis Bald! Hasta pronto!)
17 agosto 2023 16:28
Lugar mágico para pasar las vacaciones en familia. Olga y Lina, y todas las chicas que trabajan allí son maravillosas y te hacen sentir como en casa. Es un lugar precioso, en un entorno espectacular rodeado de naturaleza. Las actividades propuestas para las familias encantaron a las niñas y a todas las familias: dar de comer a los animales, gymkana por el bosque, concierto, cuentos en la tienda del bosque. Tremendo. Lo hemos pasado genial y los padres hemos podido disfrutar de ratos a solas gracias a la tribu. Unas vacaciones especiales, como si nos hubiéramos metido en una máquina del tiempo. Las clases de yoga de Olga son maravillosas. Y nunca olvidaremos la celebración del tercer cumpleaños de nuestra niña. Gracias por hacerlo todo tan especial. Nunca olvidaremos Mas Garganta. MaLuMa.
17 agosto 2023 15:05
Destí ideal per a famílies amb fills.
Poques vegades repetim casa rural, però per nosaltres Mas Garganta és un fixe de cada any. I la proposta de "Vacances en família" d'aquest estiu ha superat les expectatives.han sigut uns dies meravellosos.
La masia i l'entorn és preciós. Les habitacions senzilles però molt agradables i acollidores. Els espais de joc per infants molt cuidats i l'espai on es serveixen els sopars una delícia.
Menjar bo, casolà i saludable.
I el més destacable l'ambient i el bon fer de tota la gent que ho porta. Ens hem sentit molt cuidats i ens hem relaxat molt (que amb 3 criatures costa).
Ho recomanem i repetirem segur. Fins aviat!
08 agosto 2023 23:35
La casa és molt maca i plena de racons per als nens. Hi vam està pocs dies però ens emportem molt bon record. Moltes gràcies familia!
08 agosto 2023 12:48
Hem gaudit uns dies innolvidables, en una  casa molt acollidora i amb encant, regentada  per  Olga i Lina que forman un gran equip juntament amb Marianna, Valentina i Valeria, amb una atenció immillorable, atentes en tot moment a les necessitats de cada hoste.
Ens tornem a veure a l'octubre.
MOLTES GRÀCIES PER TOT!
08 julio 2023 7:53
Hemos pasado un fin de semana muy agradable y divertido!
Todo el espacio es muy acogedor y la casa esta muy adaptada para los niños.
Lina ha sido encantadora con nosotros y con nuestros hijos pequeños, estamos seguros que repetiremos nuestra estancia en Mas Garganta!
Gracies per tot!
30 mayo 2023 2:39
Casa rural súper tranquila, con unas vistas de ensueño y muy acogedora. La comida está buenísima, el trato es de 10 y muy familiar. Está cerca de todo (20 min en coche de los pueblos principales de alrededor) y a la vez puedes disfrutar de la sensación de aislamiento de estar en medio de la montaña. Muy muy muy bonito el sitio, estuvimos súper a gusto.
08 mayo 2023 21:33
Entorn molt tranquil i una casa preciosa, es nota que a Mas Garganta estimen el que fan! Una estada molt agradable, igual que el tracte i el servei. Gràcies i felicitats pel projecte!
01 mayo 2023 20:57
Vam estar quatre nits, i com a casa. Tot és excel·lent, el menjar, la neteja, la cura que hi posen a tots els racons. Tenen conills i gallines, i els nens van pel matí o al vespre a collir els ous! És un lloc tranquil, per a passar-ho amb mainada, amb unes vistes increïbles. Gràcies Olga, Lina i Guiem, vam passar-ho molt bé. Fins aviat!
01 mayo 2023 0:54
Hem anat a fer-hi una estada de cap de setmana de celebració familiar.
Erem un grup nombros i en cap moment ha estat un problema

La casa preciosa, n’han mantingut l’essència i això la fa especialment bonica.
El lloc fantàstic!
El nou equip molt amable i atent a totes les necessitats

Recomanable al 100% i amb ganes de tornar-hi
30 abril 2023 6:21
Nos vamos con mucha ilusión. Hemos descubierto un lugar para venir a disfrutar los paisajes de esta comarca tan guapa. Mucha paz y simpleza en una Masia increíble. Particularmente creo que Lina le da un toque divertido a este concepto tan orgánico y natural. La Masia es claramente espectacular y las caminatas que hay para hacer por su bosque son realmente hermosos. Nos vamos felices. Gracias por una estadía amena con comida fresca y nutritiva para cuerpo y alma. Volveremos!
29 julio 2022 23:40
Una casa amb història, un lloc ideal per desconnectar i una gent maravellosa. Una experiència molt recomanada.
02 julio 2022 13:26
Un lloc molt agradable on allotjar-se en un entorn increíble. Cuina senzilla però amb productes de proximitat i de molt bona qualitat. Molt recomenable també amb nens
06 junio 2022 13:11
Estada al mas Garganta, estupendo, la situació i el bon fer de tothom immillorable.
Tornarem.
29 abril 2022 22:06
Una casa entrañable y como un gran laberinto de habitaciones, restaurada con buen gusto y manteniendo la auténticidad. Tiene una sala en el bosque ideal para retiros.
15 marzo 2022 18:26
Masia molt rústica, ideal per anar amb la família i relaxar-se durant el sopar a la terrassa.
Ambient senzill i una gran gastronomia.
27 diciembre 2021 21:13
Entorno espectacular. Ideal para ir con niños. Descanso asegurado. Atención de Rosa increible. Repetiremos.
14 noviembre 2021 3:37
Este es un establecimiento de turismo rural realmente auténtico. Si buscas lujos y exquisiteces, el lugar no es para ti. Si lo que buscas es tranquilidad, buena comida, autenticidad y un entorno espectacular entonces, has encontrado tu sitio. Rosa la propietaria es encantadora y se ocupa constantemente de que las necesidades de los clientes se vean satisfechas. La comida es sencilla pero buena y sobre todo, natural y sin exceso de condimentos ni frituras. La masía está situada en un entorno precioso que te permitirá dar paseos o visitar sitios muy interesantes. Recomiendo en particular la visita a Besalú y una caminata por el Parc de la Pedra Tosca. Espectacular. Repetiremos.
27 octubre 2021 11:31
Pasamos unos días geniales con nuestro peque. La masía tiene un encanto especial, sus vistas son preciosas y Rosa es un encanto. Sin duda, lo recomendamos.
03 septiembre 2021 9:59
Rosa es el alma de esta auténtica masía en un enclave inmejorable. Recomendable al 100% tanto para estrenarse como para repetir.
27 julio 2021 12:50
Un frau de turisme rural.
Faré un ús solidari d’aquesta plataforma per avisar a la bona gent que no vagin a aquest mal anomenat lloc de “turisme rural”
Per començar, no trobareu un bon tracte per part de la persona que està al mando d’allò. Al contrari, des del primer moment que arribeu, sentireu que feu nosa i que només té ganes que te’n vagis.
Ho notareu per com us parla (molt desagradable), per com us fa fora de la taula quan encara estas acabant les postres, recollin-te la copa on estàs prenent el vi i tot el que troba per a que entenguis que te’n vagis ràpid. Un vi, per cert, de tetra brick com a mínim. No veureu mai l’ampolla. Cosa que crec que no és legal en llocs de restauració de cara al públic.
L’altre apartat per a sortir corrents, és el menjar. Quasibé tot és comprat al Bon Area i Mercadona. Les truites de patates plastificades, les desembolica i au, cap a la taula. El gazpatxo Hacendado, les hamburgueses vegetals del Bon Area, i així tot. Feu la prova acostant-vos a la cuina! Us fa fora rapid i amb una actitut ben nerviosa. Tampoc espereu cap postre casolà, només flams i iogurts de La Fageda.
L’altra cosa que fa aquesta senyora és desapareixer de la masia durant hores, deixant l’accés tancat a qualsevol cosa de primera necessitat com oli o aigua. Nosaltres erem un grup que vem anar a fer ioga i a l’hora de dinar ens havia deixat en un estable, una muntanya de bols de plastic amb una amanida comprada per cadasqú, amb un oli per persona d’aquells petits de plàstic. Vem haver d’implorar a una noia del servei que estava tancada amb clau dins la masia que ens deixés un setrill.
El menjar, a part de comprat i sense elaborar és ben escàs i sense cap possibilitat de repetir.
Les instalacions ben justes. Cisternes espatllades, cortines de dutxa poc higièniques, recons plens de pols i teranyines, etc.
En fí, si encara us han quedat ganes, aneu ben avisats.
A mi ja no m’hi veuran més el pèl.
19 agosto 2020 18:01
Varem estar tot un grup hi varem estar molt cuidats. Bon menjar, un indret preciós, una casa preciosa on es cuiden els detalls. Si hagués dedir algú de negatiu serien les teranyines a l habitació.
19 agosto 2020 0:38
The perfect weekend getaway post confinement. The masia is very homey, it’s an old building that has kept Its spirit intact, the view from the dining terrace is magical. Rosa the patron is very friendly and sociable, we felt like we were being hosted by our aunt! We will be back soon for sure.
09 agosto 2020 18:57
Reserva de dues nits d’agost amb motiu de la celebració del nostre enllaç matrimonial. En general, deixem comentaris només quan l’experiència ha estatextraodinària o realment decebedora. Malauradament, el nostre pas per MasGarganta no ha estat per recordar.

Amb tot, però, hi ha coses molt positives que ens agradaria compartir i amb les que ens voldríem quedar:
- L’entorn paradisíac al bell mig de la Garrotxa. Mas Garganta gaudeix d’una posició geogràfica estratègica per descobrir aquest racó màgic del món. Les vistes des de la terrassa són d’una bellesa exuberant i a la vegada reconfortant.
- La masia és preciosa i et captiva des de la primera ullada. La decoració, austera a la vegada que elegant. Això sí, una petita inversió en matalassos de qualitat podria ser necessària. Són massa prims (una mica com els matalassos del gimnàs d’una escola, per entendre’ns, i poden dificultar el descans, malgrat la tranquilitat que s’hi respira a la casa).
- L’esmorzar, tipus buffet lliure, és copiós i de qualitat. Els nostres convidats van pagar 7 euros per persona i van quedar-ne més que satisfets, i no és per menys. Molt bon formatge, excel·lent melmelada casolana de taronja i pastanaga, un pa de pessic per llepar-se els dits. Per mi, l’únic punt negatiu és el cafè, però té fàcil solució: canviar la màquina per una cafetera tradicional, que a més, a nivell estètic, fa més goig ;)
- El tracte per mail. Impecable en tot moment, tant pel que fa a la disponibilitat de la Rut i la Olga com a les seves recomanacions.

Punts negatius:
- Som vegetarians, i malgrat que ho havíem estat parlant durant setmanes (sabem que el tema del vegetarianisme a vegades dóna problemes), a la nostra arribada, la primera notícia que rebem és de sorpresa i desconcert. En el fons això ens és una mica igual, és un petit oblit de fàcil solució. El que ens sap greu és que pel que estem pagant per dues nits en mitja pensió, se’ns ofereixi un plat de verduretes a la brasa que, per molt que siguin de l’hort, es queden de seguida en no res en comparació de la barbacoa que s’ofereix en continu a la resta d’hostes. Les dues nits se’ns promet una truita per acompanyar, però mai ens arriba a taula. Les postres podrien anar més enllà d’una mica de síndria o meló (o síndria i meló deixades brutalment a la taula sense opció d’elecció) o un flam de la Fageda. El vi, comprat en cartons de molts litres, amb tanta calor, es fa malbé. S’ha de tenir en compte.
-  Hauríem volgut compartir tot això a la sortida, però ni se’ns ha preguntat com havia anat ni se’ns ha mirat a la cara per dir-nos adéu, així doncs, difícil. Durant el primer dia, tot anava bé. Durant el segon, misteri. Semblava que fèiem nosa. Trobem que el tracte rebut durant l’estada ha estat sec i fins un punt desagradable, però qui sap, potser és només la nostra impressió?
Seria el lloc ideal per recomanar en una sortida a la Garrotxa, i és per això que ens dol no poder recomar obertament Mas Garganta.
01 junio 2020 16:12
Días de amor, calidez y belleza en Mas Garganta.
Nos hemos sentido increíblemente bien cuidados por Rosa.
Gracias de corazón
03 abril 2019 19:16
Es un Lloc entranyable.inigualable.magic situat molt a prop de Olot.ideal per anar Tota la familia amb nens.repetirem segur
07 enero 2019 7:34
Un fin de semana maravilloso, en una masía del siglo pasado, con más de 700 años de antigüedad. La comida para chuparse los dedos y el trato cercano y amable de Rosa, hacen una experiencia inolvidable!
01 noviembre 2018 3:15
Mas en una ubicació privilegiada de la garrotxa amb vista al puigsacalm i camps de blat de moro. Molta tranquilitat i una bonica piscineta per si fa calor. La mestressa ens ha assortit de plans per caminar, per remullar en gorgs i d‘altres. Els esmorzars es fan en una sala amb arcs preciosos i vistes màgiques. L‘habitació que ens ha tocat estava netíssima i sembla realment que dormis en una masia tal com vivien els nostres avantpassats. Hi tornarem segur.
07 octubre 2018 7:23
Un hotel rural muy acogedor, con habitaciones grandes muy pensadas para acoger familias, desayunos y cenas con productos cercanos y hechas con gusto, un entorno privilegiado y una muy buena atención. Hemos estado muy a gusto, lo recomiendo
03 octubre 2018 0:55
Mes parents sont partis en week end et ils en sont revenus avec des PUNAISEZ DE LIT depuis ils enchaînent les galères!
02 junio 2018 23:21
Entorn preciós, mejar molt bo i atenció immillorable per part de la Rosa que va fer que estiguessim molt a gust. Tornarem aviat!
10 mayo 2018 19:59
Hemos estado en Mas Garganta en Semana Santa y nos ha encantado. La masía está muy bien y el entorno es espectacular. Nosotros viajamos sin niños y pese a ser unos días con muchas familias, todo estaba organizado para que todos estuviésemos a gusto. Rosa, la encargada, ha sido encantadora con nosotros, ella es sin duda alguna el alma de la casa. Esperamos poder repetir muy pronto. 100% recomendable!
22 diciembre 2017 8:53
La casa es preciosa. Muy bien restaurada y con mucho encanto. La dueña también muy atenta y predispuesta. Una comida buenísima!
17 diciembre 2017 22:07
Muy buena experiencia de un fin de semana con los amigos. La propietaria es muy simpática y todo el personal super servicial. Muy recomendable para ir varias familias a disfrutar de un fin de semana
14 diciembre 2017 7:05
Entorno espectacular. Ideal para ir con niños. Descsnso asegurado. Atencio de Ross increible. Repetiremos.
14 noviembre 2017 22:24
Hem fet una celebració familiar i hem estat encantats en aquesta casa meravellosa on ens han acollit molt bé.
12 noviembre 2017 7:30
Que bonico to, comes bien, duermes bien y descansas, no digo más, he abrazado dos arboles. Volveré.
28 octubre 2017 7:32
Brutallllllll no se me ocurre mejor adjetivo para valorarlo y la propietaria sin palabras no hay mejor trato posible que recibir. Nos fuimos a las 6 de la mañana y se levanto a prepararnos el desayuno. Increibleeeeeee

Escribe una reseña



Calificación general: