13 septiembre 2023 16:18
Hem fet avui una visita amb la Judith! Ha estat genial coneix perfectament tot el que t explica es nota que li encanta el que fa i és molt simpàtica i agradable. Recomano totalment l experiència i amb ella com a guia un 10. Gràcies Judith
05 septiembre 2023 23:24
Vam fer la visita guiada més el tast sensorial. El procés va estar super ben explicat i el tast em va semblar molt original i diferent. Una molt bona experiència! Gràcies a la Judit per la paciència i les bones explicacions.
31 agosto 2023 3:20
Bonito lugar para hacer una visita, y si puedes hazla " cata sensorial", nos estuvo explicando Judith, "una excelente comunicadora ", se nota que le gusta lo que hace y te lo transmite con cada explicación que te dá sobre cualquier vino, os gustará mucho, lo recomiendo
29 agosto 2023 15:27
¡Lo pasamos muy bien aquí! Los anfitriones son súper amables, el vino es increíble y la experiencia aún más. Es una gran cosa para hacer cuando el clima es un poco lluvioso o ventoso. ¡Definitivamente lo recomiendo!
29 agosto 2023 8:28
Nos ha encantado hemos ido en pareja y la cata sensorial es chulissima, Judith es una súper profesional que te hace sentir muy cómoda en la visita. También la historia del lugar, recomiendo ir porque será una visita que recuerdes.
26 agosto 2023 7:15
Vam agafar la visita "sensorial". Després d'un pròleg a les vinyes i visita al celler, vam poder gaudir d'una experiència de llum i só mentre fèiem cata de diferents varietats de vins blans, negres i moscatell. La Martina, la nostra guia, va estar impecable, atenta, simpática, i ens va fer partícips del seu gran amor per la terra i l'Empordà. La seva professionalitat només la supera el seu gran coneixement de tot el que envolta el celler i els vins. Un 10.
25 agosto 2023 2:07
Visita express. Simplemente compramos, sin realizar cata. Nos atendieron muy bien y nos ofrecieron probar sin compromiso.
23 agosto 2023 16:43
¡Gran visita a viñedos y cata de vinos con una experiencia sensorial! Lo recomiendo altamente. Vinos encantadores. Y gracias a Miriam que nos brindó el recorrido y habla varios idiomas para hacernos sentir bienvenidos. Volveremos!
08 junio 2023 3:41
La Judit la nostra guia ha estat genial, divertida i les explicacions transmet molta il·lusió. Hem fet el tast sensorial i en general molt recomanable!
15 mayo 2023 17:36
Una cata sensorial fantàstica! La Judith és un 10, molt ben explicat tot i els vins molt bons! Ho recomanarem!
05 mayo 2023 22:47
Los vinos un poco astringentes en general pero la atención maravillosa las explicaciones que nos han dado y la cata sensorial genial
22 abril 2023 13:04
Una experiència única i diferent. Una excel•lent explicació i acompanyament per part de la Judith durant la visita i la cata.
Molt recomenable!
21 abril 2023 4:18
La cata y el recorrido estuvieron muy interesantes. Muy bien explicado y ameno. Para recomendar
26 enero 2023 16:16
Experiència única i molt bonica. La Miriam una molt bona acompanyant que ens ha explicat tot amb molt de de detall. Tornarem segur! Moltes gràcies
07 enero 2023 22:12
Una visita molt interessant, unes explicacions amenes i un tast excel·lent. Recomanable del tot! Ah… i la Judit i Míriam, les millors amfitriones imaginables!
01 noviembre 2022 8:23
Avui hem fet una visita al celler, estem ja prop del final de la verema 2022. Remolc descarregant garnatxa negra, desrapat, i conducció cap als dipòsits. Visitar el celler al setembre és observar el tràfec del moment més intens de l’any. L’explicació de cada fase del procés de vinificació de les diferents varietats, començant a la vinya de davant el celler i fins a l’expedició del producte embotellat, ha estat clara, àgil i agradable, en algún moment difícil de seguir perquè erem prop de 30 persones i hi havia soroll de bombes i de raïm i most movent-se dins el celler. Fantàstic el tast de 3 olis de Clos de la Torre i 5 vins guiat per la Gemma Roig, sempre amb un gran somriure. L’explicació de l’origen dels noms dels diversos vins, de les característiques de les varietats que es treballen, i com s’expressen en cada un d’ells ha estat fantàstica, molt interessant i agradable. Cal reservar les visites amb anterioritat. Val la pena conèixer la feina que fa en ecològic aquest celler de l’Empordà! 15€ visita + tast
23 octubre 2022 15:11
Excelente bodega con unos vinos excepcionales. Desde Butarós, el top de la gama, a los vinos jóvenes, afrutados y deliciosos; sin olvidar los Singulars (especialmente el de Garnacha roja, soberbio)
Ofrecen catas y unas visitas muy amenas, ojo con la de los búnquers recuerdo de una guerra para olvidar.
16 octubre 2022 4:31
Solemos visitar bastantes bodegas y ésta nos ha gustado mucho. Fue realizada con Miriam y nos hizo pasar un rato súper agradable.
Pudimos probar varios aceites y tipos de vino. Es una cata generosa, y de cara a poder adquirir los vinos, se agradece un montón para poder conocer la gran variedad que tienen!
También cuentan en tienda con productos de apicultura de la zona.
Recomendamos mucho pasar por aquí
16 septiembre 2022 14:13
Perfecte visita a les vinyes, celler i tast, molt amenitzat per la Judit, un sol. Vam poder veure part de la producció com la primera separació de raïm i branques i fulles i embotellat. A destacar el tast amb 5 cates, 2 blacs, dos negres i un dolç
Emporion, Nivia i el Moscat bonisims.
09 septiembre 2022 14:03
Las visitas a la bodega, guiadas por Judith, són muy recomendables. Buen sitio, buena vista y muy buena guia. La cata incluida está muy bien. Muy recomendable!
04 septiembre 2022 6:35
Repetirem segur
Un tracte immillorable
Gran professionalitat
Les explicacions molt encertades
Ens vàrem trobar molt a gust
i els vins molt bons, sobretot el Garnatxa rosat i el negre Rhodes
Ja hem fet la primera comanda de vins cap a Mallorca
04 julio 2022 3:41
Magnífica experiència.
La Miriam ho explica fantàsticament, i llàstima que han exhaurit els vins més bons. Ja en faran més, i tornarem a provar-los!
09 junio 2022 19:52
Vam anar a fer una visita al Mas Llunes. La Míriam la guía molt profesional y agradable, molt coneixadora de tot i explicat amb molta pasión. Es nota que li agrada el que fa! Ens ho vam passar molt bé i els vins son boníssims! Ho recomano moltissim!
03 junio 2022 20:46
Molt bona experiència! Tant la visita a les vinyes, com el tast d'olis i el tast sensorial, ha estat molt bé! 100% recomanable. I les guies, un 10! Totes tres. Felicitats!
25 mayo 2022 11:47
Excelente bodega i vinos! La visita nos ha encantado, especial mención a Miriam que nos ha transmitido su pasión por el vino y la tierra. Felicidades por tu encanto y conocimiento! Los vinos buenisimos y las otras dos chicas tambien muy agradables y simpáticas! Volveremos seguro!
17 abril 2022 15:19
Gran experiencia. La Judith muy amable así como muy atenta. Nos dió una clase magistral de historia y conocimiento de la zona y el vino. Además la cata fue espectacular y tanto los vinos como los aceites excelentes.
08 abril 2022 12:53
El vi boníssim i les visites molt interessants! Hem tornat al cap de quatre anys i es veu molt bé la feina ben feta per part de tot l'equip! Gracies a les guies Miriam i Judit que ho expliquen tot amb gran coneixament i entusiasme! Si busqueu celler per visitar, aprendre coses noves, i trobar producte fet amb passió, aquest no us el podeu perdre!
01 abril 2022 16:51
Una visita genial! Molt recomanable. La Judit ha sigut una gran guia i ens ha transmès amb molt d'amor la passió pel vi i el territori. Gràcies per aquest tast sensorial tan xulo ple de màgia. Una abraçada, forta com el vent de Cercium: P
21 marzo 2022 4:25
Hem fet la visita al celler i el tast. Vins espectaculars. Molt interessant i entenedora l'explicació de la Judit
20 marzo 2022 23:33
Hemos ido a una visita a la bodega y cata de vinos y aceites. La chica súper amable, nos lo ha explicado todo muy bien y la cata a sido genial, hemos probado muchos de los vinos que no habíamos probado anteriormente y unos aceites de la zona. La verdad que recomiendo mucho hacer la visita y los vinos están todos buenos, cuesta elegir cuál llevarse.
18 marzo 2022 12:24
Molt bona experiència al celler Mas Llunes, per començar, la Judit, molt simpàtica i atenta amb la visita al celler, tot i que ha dit que portava poquet, jo no ho hauria notat. Després la Gemma un recital amb la degustació dels olis, i per acabar, una altra vegada la Judit amb la degustació de vins, un altre espectacle. Tornarem segur.gràcies per tot
16 marzo 2022 12:33
Hem fet un tast sensorial i ha sigut increible!
El personal que hi treballa te moltisima experiencia i molt de coneixement amb tot el que expliquen (molt interesant) ️

- Tenen pa sense Gluten per poder fer l'entrant avanç dels Vins

- Visita per les viñes!

- Botiga per poder comprar cualsevol producte que t'hagi agradat durant la visita.

- Repetirem segur i ho recommano 100%!
13 marzo 2022 16:20
Un celler amb cara i ulls amb una guia excepcional. La Judit ens ha fet gaudir de l'esperit de les vinyes i del bon vi que s'hi produeix. Gràcies per compartir amb nosaltres l'amor al vi. Un matí altament recomanable entre vinyes i botes i, per acabar-ho d'arrodonir, amb els olis que la Gemma ens ha fet descobrir.
02 marzo 2022 22:47
Ens va encantar la visita, vins i olis bonisims i tot super ben explicat!
Molt bona experiencia:)
28 febrero 2022 0:33
La visita y la cata están muy bien. La Judith, la chica que nos ha guiado en la visita, es un encanto y nos ha dado un trato exquisito.
26 febrero 2022 20:27
La unió del patrimoni històric de Garriguella (búnquers i un aeròdrom de la Guerra Civil) juntament amb el tast d'uns olis i vins de gran varietat i qualitat fan de les visites guiades al Mas Llunes una experiència molt recomanable! Destacar sobretot l'explicació, l'atenció i la passió amb la que la guia Judit ha fet la visita i que ha fet d'aquesta una activitat molt didàctica, divertida i pròxima. ;)
17 febrero 2022 21:58
Em gaudit d’una visita historica i cata de vins i oli que no oblidarem mai. La culpable ha estat una Noia que amb el seu fer i parlar ens ha cautivat a tots dos. Si Judit un 10 per tot i un agraiment i molta emocio amb explicacio que ens has donat, una crak. Neutre, sencilla i real.
?
17 febrero 2022 10:54
Increíble experiencia! Elegimos el tast sensorial y nos encantó. Desde el minuto 1 que estuvimos disfrutando. Principalmente probamos los aceites, destacar que tienen pan SIN GLUTEN.luego el tast vinos, muy original ya que mezclan videos y música al acorde del vino a probar. Repetiremos 100 x 100! Super bien atendidos
Gracies!
25 enero 2022 23:08
Ha sigut una gran experiència, la Judit ens ha fet una visita guiada del celler amb explicacions d' una persona que coneix el que explica i que ho estima.
Felicitacions un celler petit, familiar i amb grans professionals.
15 enero 2022 0:41
Visita totalment recomanable. Molt entenedores les explicacions de la Miriam, sempre disposada a resoldre qualsevol dubte.
27 noviembre 2021 8:59
Gran visita de celler, encantats amb l’última presentació de la Júlia!
Molts bon vins, i una Ratafia inmillorable, COMPREU-LA!
09 noviembre 2021 12:34
Hem anat a fer varies visites a cellers i la de mas llunes ha set la millor sense dubte! Vins excel·lents.
31 octubre 2021 10:39
Mas llunes un celler familiar amb història, representant l'empordà. Una gran experiencia i uns vins boníssim que han sigut premiats. Julia va fer una visita molt amena i divertida. Recomanable.
19 octubre 2021 22:22
He fet dues visites, la històrica i el tast sensorial, i repetiríem encantats. Tracte excel·lent per part de la Júlia, la nostra guia, súper simpàtica, propera i es nota que viu i li agrada el que fa. Tot explicant anècdotes i les coses de tal manera que tothom ho pugui entendre. Traspassa la seva alegria, sinceritat i positivisme. Repetirem encantats i ho farem amb ella. Som de Roses i quan ens vinguin a visitar amics i familiars anirem a fer la visita al celler. Moltes gràcies.
Si busqueu fer una visita diferent i original a un celler, aquí trobareu moltes opcions.
La visita història ens va fascinar per conèixer un xic més la història de l’Alt Empordà i el tast sensorial ens va captivar per tota la seva essència.
A part que el vi és variat i boníssim! A casa només tenim vins del celler!
27 marzo 2021 19:22
Molt recomanable, ha trencat amb totes les expectatives positivament. A més, el tast sensorial ha estat fet amb molta professionalitat i un tracte molt agradable i familiar.
13 febrero 2021 12:30
El tast sensorial del Celler Mas Llunes és excepcional, sens dubte, una experiència única. Molt recomanable!
04 diciembre 2020 12:09
Son grandes profesionales y con un trato inmejorable al público. Lo recomiendo a todo el mundo. Aprendimos muchísimo.
Gracias por todo fue una gran mañana!
16 noviembre 2020 1:53
Un celler que et sents com a casa. Felicitats pel premi del millor vi de Catalunya del 2020: finca Butarós 2014.
16 noviembre 2020 1:14
Ayer visitamos el Mas llunes, nos encanto el tast sencorial la atención al cliente es excelente, nos atendio Julia, ella nos explicó una poco de historia sobre las vinyas y muchas curiosidades del proceso de producción.

Probamos unos 7 vinos mas 3 aceites la experiencia fue muy bonita porque el lugar es muy acojedor.

Lo recomiendo al 100%.
08 octubre 2020 11:05
Realment una experiència inmillorable. En Roger un crack barrejant els seus coneixements d, història amb la passió pel món del vi. Ens ha fet passar unes hores de vivencia espectaculars recomanables al 100%. El recorregut genial també igual que la cata de vins de gran qualitat aixi com d, oli també super saborós. Gràcies Mas Llunes i gràcies Roger.
09 febrero 2020 21:20
Excelente visita a la bodega!

La visita nos pareció muy amena e interesante. La chica que nos la hizo se nota que le ponía ganas e ilusión.
Primero se hace una pequeña explicación en los viñedos de fuera y posteriormente se pasa a ver todo el proceso del vino.

Finalmente se acaba con uns cata y esta es muy generosa. En la cata se prueban 2 vinos blancos, 2 tintos y un vino dulce que tengo que decir que voy a recordar DE POR VIDA. Jamás me han gustado los vinos dulces y ese vino de garnatxa de l'Empordà es lo mejor que he probado en mi vida. Normal que tuviera un premio hace años al mejor vino de Catalunya! Así que para mi fue todo un descubrimiento.

También destacar que se catan 3 AOVE y me parece estupendo ya que soy amante del buen aceite y disfruté muchísimo.

Además si compras más de 6 botellas te hacen un 10% de descuento.
08 enero 2020 18:57
Visita complerta i interessant del celler i els bunkers per part de la Neus. Tast de vins amb en Roger, professional i afable. Molt bona per regalar o passar un matí diferent tant cultural com gastronòmicament. Recomenable 100%
31 octubre 2019 6:34
ROGER en MAS LLUNES, acabamos de realizar la visita / catas, la profesionalidad y entusiasmo en la explicación de Roger, nos invita a realizar otra cata más adelante lo valorariamos con más estrellas
26 octubre 2019 5:45
Molt bona experiència. Hem visitat l'antic camp d'aviació, varis búnkers i hem fet un tast d'olis i vins. Molt bon tracte. Hem estat molt a gust.
22 octubre 2019 22:48
Muy buena experiencia! Gisela nos enseño la bodega, nos explicó todo el proceso de elaboración del vino y nos acompaño en una cata de vino y aceite que nos dejó con muy buen sabor de boca. Una de las mejores catas en bodega que hemos hecho. Además nos regalaron dos botellas al terminar. Muy recomendable!
16 octubre 2019 21:22
Molt bona opció. Si us informeu tenen 3 tipus de visites, que acaben amb un fantàstic tast d'olis i vins. Nosaltres hem fet la visita històrica als búnquers, en què la Júlia ens ha transportat a l'època del 36 al 39 amb explicacions, històries i anècdotes plenes d'emoció. Amb la seva joventut i el poc temps que fa que hi treballa, ens ha fet passar un dels millors matins que recordem, fins i tot pel nostre fill de 6 anys. Si teniu nens no dubteu a escollir aquesta visita, ja que és la de caire més aventurer. Al final estan ben inspirats per fer un bonic dibuix que decorarà les parets de la botiga. En resum, un equip jove, expert, professional i entranyable que us atendrà per tot allò que més us vingui de gust conèixer del monde la vinya.
17 septiembre 2019 21:07
Fem fer un tast de vins.
Vem apendre molt i vem.visitar les instal.lacions.repetiriem.
Un 10 per en Roger! És un crack. Explicacions molt ben donades, implicació en el que fa i et fa ser particep. Gràcies!
15 septiembre 2019 13:31
Molt recomanable. Ens han fet visita per la vinya i la bodega. Em tastat 2 blancs, 2 negres i un dolç. Ens ho han acompanyat amb tast de 3 olis de proximitat i un fuet. Content, contents
06 junio 2019 23:04
Visita el celler i cata sensorial fantàstica. Una experiència molt maca i que animen a fer la si us agrada els vins de l Empordà.
31 mayo 2019 4:04
Fabulous tour by the owner of the winery. Tour was booked through Cicloturisme and was part of our cycling trip. The owner took us into the vineyard to see the grape vines and explained how the winery operated. The tour included a tour to the production floor and the barrel room. It also included a tasting of several of their wines. The best was the Butaros which we ended up buying a bottle of to bring back to Canada. The owner was amazing and helped us out when the weather turned bad on us which we really appreciated. Even without that favour we really enjoyed our time there and would highly recommend a visit there. I'm sure that they will continue to be successful with their winery. We're looking forward to opening our bottle of wine in a few months to relive some of our Spanish trip memories.
05 mayo 2019 9:43
Una gran experiència, cata de vi i tast d'oli molt bo. Sempre s'hi pot tornar! Una gran excusa per tornar a les terres de tramontana!
10 mayo 2018 7:41
Grata experiència. Hem fet la visita normal i ha estat molt bé. Passejada per les vinyes, interior del celler, sala de bótes. I tast. Un tast molt complet, es tasten només els vins de gamma mitjana-alta, a més dels diferents olis.
23 enero 2018 0:39
Moderna Bodega de la D. O. Empordà en el pueblo de Garriguella. Elaboran unos vinos de muy buena calidad a un precio acorde a los sueldos de hoy en dia.
26 octubre 2017 17:11
We arranged a visit of the Celler and Miriam showed us around the place and tought us about their wines during the tasting session. She is very knowledgeable of her profession and business and was kind and patient enough to answer all our questions throughout the visit which lasted over two hours.
Absolute value, very interesting time spent with them and the wines were excellent.

Escribe una reseña



Calificación general: