19 noviembre 2023 22:25
L'espai està molt bé, els apartaments estan netíssims i equipats i són més grans del que semblen a les fotografies. Tot el que envolta la masia és preciós i és perfecte per desconnectar. S'hi accedeix amb facilitat per carretera. I l'atenció, immillorable!
05 noviembre 2023 9:33
Preciosa i acollidora en un entorn espectacular. Atenció amable i atenta per part de la propietària. Molt recomanable.
10 agosto 2023 20:25
Fantàstica casa rural. Hem quedat enamorats del entorn, com de la casa. I els nens han estat súper còmodes. Ens hem sentit com a casa nostre. I la Gemma és una gran amfitriona. Segur que tornarem
06 agosto 2023 7:59
BRUTAL.
Les instal·lacions fabuloses. Netedat increïble. L'entorn de luxe. Ens hem allotjat (juliol 2023) al pic de les bruixes. Hem esmorzat, dinat i sopat cada dia amb el bosc a tocar i escoltant la remor de les branques i les fulles dels arbres. Les fotos no fan justícia a la xulada d'apartament que és! Una sala de jocs enorme i ben equipada, la piscina, la zona de barbacoes. Tot. I l'amabilitat i la generositat de la Gemma! Una amfitriona maquíssima. Ah! I les gallines i la Sandy! La canalla va poder recollir ous i anar a posar de menjar als animals. Només tinc paraules d'agraïment. Brutal l'experiència.
05 agosto 2023 15:06
Nos hemos alojado al Pic de les Bruixes, en agosto de 2023, dos adultos y dos niñas. Las fotos no hacen justicia al apartamento, está renovado y es mucho más ámplio de lo que parece. El apartamento tiene todo lo necesario. Y una terraza particular donde hemos pasado atardeceres fantásticos. Está cerca de todas partes pero a la vez parece que estés apartado del mundo. Exterior fantástico. Todo muy limpio y Gemma muy amable y atenta. No podemos decir nada malo de nuestra estancia!
17 julio 2023 10:22
Un espai dins la natura, on descansar, passejar, gaudir del paisatge, amb unes instal•lacions molt confortables.
Esmorçar entre arbres, escoltant els ocells, és practicament insuperable.
13 febrero 2023 8:10
Hem passat un magnific cap de setmana! Hem estat molt a gust a la casa, perfectament equipada, l'entorn genial i el tracte rebut pels propietaris fantàstic. Ho recomanem moltissim!
27 septiembre 2022 1:29
Tranquilo y agradable. Ubicación accesible para visitar distintos lugares de la Garrotxa. La piscina es un plus después de un día de caminata
27 agosto 2022 2:29
Despres d'uns dies de vacances a Mas Molera, tot perfecte. Atenció fins l'ultim detall. Instal·lacions de 10. Un espai molt comode i molt ben situat. Molt recomenable per descansar i gaudir de la Garrotxa.
El millor, que ho comproveu vosaltres mateixos.

Escribe una reseña



Calificación general: