12 diciembre 2023 10:12
L'alberg està molt ben situat i aprop hi ha un munt de coses a fer. Per la tarda la calefacció estava apagada i feia fred, sobretot a les habitacions. Hem trobat a faltar un menjar més saludable, com en els altres albergs que hem estat. El menjador era claustrofòbic i no resultava gens còmode moure'ns per anar a buscar el menjar ja que les taules estavem molt juntes entre si. Quan entraves feia una forta l'olor de fregits que ofenía, segurament per falta de ventilació o per una mala sortida de fums. També hem trobat a faltar un lavabo a la planta baixa, sobretot pels més petits.
31 octubre 2023 2:23
La ressenya és bàsicament per fer una queixa. Hi van anar de colònies els alumnes de 1er d'ESO del Brugulat de Banyoles i, a diferència de les valoracions de les altres vegades, van tornar molt decebuts. Les queixes no tenen a veure amb el lloc ni les instal.lacions sinó en les activitats i servei de monitoratge.
25 octubre 2023 17:54
Valoració negativa de l'equip de monitores com a queixa pel tracte rebut cap als adolescents de l'Institut Brugulat durant les colònies de 1r d'ESO.
27 junio 2023 3:23
Ubicació excel·lent, serveis adients i personal molt amable i agradable. Camp de P&P i par 3 en perfectes condicions amb greens complicats i força moguts.
11 junio 2023 13:27
Les habitacions són correctes i el menjar també, totalment adequat al preu. Però ens hem hagut de dutxar amb aigua freda i els wc comunitaris (no els de les habitacions, sinó els que es troben a l’exterior, a prop del menjador) estaven molt bruts.
23 abril 2023 21:22
El camp de Pitch and Putt es troba amb bones condicions. Camp molt tècnic, complex i amb grans desnivells. Els serveis del camp son molt precaris. No es serveix menjar.
05 abril 2023 21:13
C est une vraie découverte, ce petit parcours est atypique et magnifique. Vue incroyable. Tres bon accueil de David. Je recommande fortement aux amateurs de golf d y faire le detour, il ne seront pas déçus.
12 marzo 2023 19:01
Fuimos a comer y la atención fue impecable, las instalaciones y sobre todo la comida, chapeau por el Chef
10 febrero 2023 2:39
Es un verdadero descubrimiento, esta pequeña ruta es atípica y magnífica. Increíble vista. Muy cálida bienvenida por parte de David. Recomiendo encarecidamente a los amantes del golf que se desvíen, no quedarán decepcionados.
16 diciembre 2022 0:36
Ubicació i casa fantàstica! El servei una mica fluix.entre àpats no es neteja el terra ni taules, et trobes les restes dels altres àpats, però a part d'això tot bé
02 diciembre 2022 11:34
Estada excel·lent, en un indret immillorable, en plena natura. Habitacions correctes en una masia preciosa en mig del verd. Camps de golf on practicar aquest esport, amb un servei de bar i terrassa. Atenció del personal correcte, menjar correcte i activitats i monitors formats i amb ganes de fer les activitats amb els infants. Un munt d'eixos i activitats per escollir. Tenen l'entorn net i cuidat, a més a més de bungalows particulars apartats de la casa, per tant un munt d'habitacions. Molt content amb l'estada, com adult. Hi he estat varies vegades i totes perfectes!
27 noviembre 2022 3:23
Aunque el lugar es muy bonito, para mi le sobran los campos de golf.esa mezcla de masía con campos de golf no me convence.el resto un lugar muy bonito para desconectar.
22 octubre 2022 20:54
Som una parella amb una nena de 8 anys i hem estat molt bé.
Es tracta d una antiga masia ben àmplia i amb diferentes habitacions.
Al costat a tocar es troben els camps de golf.
La nostra habitació tenia bany privat. N hi havia que l'havien de compartir.
L'habitació constava de dues lliteres. Gairebé medeixo dos metres i en el meu cas el tamany de la llitera era massa just.
Destacar la piscina i sobretot el cuiner fa un àpats ben bons. L'estofat de patates amb verdures el vaig trobar deliciós.
En general una bona experiència envoltats de natura.
06 octubre 2022 21:05
El poder practicà el golf sensa cap mena d'estres, la amabilitat en el tracta i uns preus molt continguts.
27 septiembre 2022 13:56
Un Pich and put FORT agréable et pas cher
Dommage, absence de restaurant
Acceuil parfait.
Y aller c'est l'adopter
11 agosto 2022 2:06
Lavabos amb molta pudor, monitors poc motivats, menjar pobre i activitats poc interessants. Hi hem estat durant unes colònies escolars amb alumnes de primer i segon de primària. No la recomanaria a ningú. El pitjor els monitors, cap lligam amb els nens i poca empatia amb mestres i alumnes.
04 agosto 2022 19:44
Servei immillorable! Monitors motivats i formats, espai bonic i agradable. I molt bon eix d'animació!
14 julio 2022 0:50
Hem passat 3 dies de colònies amb l'escola i molt malament, no la recomanaria a ningú. El personal de cuina molt desagradable, el menjar de poca qualitat, poca quantitat, l'aigua amb un regust i poc freda.
Els monitors poc professionals sense iniciativa, molt apàtics i sense connexió amb els nens. El tracte rebut no ens ha agradat gens. No hi tornarem.
05 julio 2022 3:18
Estuve hace unos años con Xanascat, Vacances en família y me gustó. Esta vez la comida era demasiado escasa, poco mimo y poco pensada en los niños. Eso sí nos la guardaron la cena la primera noche que llegamos tarde, pero en la comida se tendrían que esmerar un poco más. El entorno es bonito, pistas para hacer deporte, terrazas, tal vez encuentro que deberían cuidarlo un poco más la masia. En cuanto a habitaciones hay pocas con baño dentro el resto con baño fuera, dependiendo de la que te den, hay diferencia. Los colchones no están mal, el edredón nórdico se agradece, almohada finita eso sí (mejor llevar una de casa). Está muy cerca de sitios preciosos (Girona, Escala, Banyoles) y desconectas de la ciudad.
02 julio 2022 1:13
Hem anat amb l'escola a fer les colònies de final de curs. Tot i que l'entorn és bonic, les instal·lacions s'haurien de renovar o arreglar (els lavabos exteriors constantment avariats) Teníem poc espai per gaudir del temps lliure, ja que la casa estava dividida en dos per si coincideixen dues escoles.

El menjar bastant millorable i bastant mal tracte dels cuiners cap als mestres i alumnes.

El servei de monitors molt deficients. No proposaven centre d'interès adaptats i d'interès per l'edat que tenen els nostres alumnes (cicle inicial). No motivaven els alumnes amb el fil conductor de les activitats (Orientació) i es passaven més temps amb els nens perdent el temps i de lleure que fen jocs i dinàmiques divertides. Mal tracte dels monitors cap als mestres, no informaven de les activitats que duien a terme per si havíem de preparar els nens, molt poca predisposició a ajudar-nos o en saber característiques dels alumnes, es bebien les aigües fredes que havíem preparat per nosaltres i no ens les reomplien. No han fet vincle amb els alumnes.
S'haurien de replantejar canviar el servei de monitors.

No recomanem Mas Pagès per les colònies de l'escola.
20 junio 2022 20:28
Estava net. Personal molt amable. Molts espais per gaudir de la natura. Especialment el bosc de les cabanes
13 junio 2022 0:11
Casa de colònies situada en una zona tranquil•la, aprop d'un camp de golf.
Cal una renovació de les lliteres però la resta d'instal•lacions està molt bé (molts wc disponibles).
04 junio 2022 13:40
Hi hem estat un cap de setmana d'abril amb el programa vacances en família.
De tots els albergs que hem estat aquest és el que més ens ha agradat.
És cert que les instalacions exteriors necessitarien un arreglo però compleixen la funció perfectament.
Hem gaudit especialment del bosc amb les cabanes, el camp de futbol i el sorral. Hi ha moltes taules i cadires per tot arreu on pots seure a descansar mentres els nens corren lliures pels voltants.
Dins hi havia una sala comunitària plena de jocs que també hem aprofitat molt.
Les habitacions correctes, llit prou còmode, bany a l'habitació i ens van engegar la calefacció ja que havia refrescat aquesta dies tot i ser abril.
El menjar més que correcte, vam trobar especialment bones les llenties i ens van deixar repetir sense problema.
L'entorn és molt bonic i amb un cop de cotxe et plantes tant a Banyoles com a figueres com a l'Escala o Girona.

Sens dubte repetirem l'experiència en una altra ocasió, hem passat un cap de setmana molt agradable:)
03 abril 2022 10:31
El pitch & putt és genial i la parella que ho porta són molt amables i et fan sentir com a casa
05 febrero 2022 16:27
Masia-casa de colònies en una ubicació fantàstica, amb molt de terreny perquè els nens puguin explorar i jufar. Hi ha piscina.
18 enero 2022 21:05
Fuimos con el programa de vacances en familia, lo que son las habitaciones correctas, pero las instalaciones exteriores estaban muy descuidadas. Lo que es la parte de golf bien, pero la zona de las cabañas en los árboles estaba muy dejado, la zona de ping pong y campo de fútbol y basquet igual. Las excursiones recomendadas por el albergue algo confusas, pero el paisaje valió la pena.
15 enero 2022 11:51
La casa està molt ben cuidada i habilitada per la funció d'alberg. Suficientment lluny de la carretera per semblar aïllada, però no tant com per fer-se un camí llarg.
Els terrenys en general estan nets, i es poden fer sortides des de la casa. Però les infraestructures d'oci (porteries, cistelles,) una mica deixades, i el sorral amb la mateixa sorra dins que fora.
El personal molt amable. Però en el nostre torn la cuina molt fluixa (per dir que uns macarrons amb tomàquet, una sopa, o una truita de patates no estaven bones).
21 noviembre 2021 2:37
El primer campo de pich. Pat que había jugado. Un gran recuerdo tanto para su propietario Juan como su hija me encantó saludarles el sábado
26 octubre 2021 17:08
Al albergue le hace falta un poco de mantenimiento al edificio principal. Las instalaciones deportivas con falta de mantenimiento, las canastas a punto de caer. La mesa de ping-pong es una chapa donde la pelota bota como puede. El bosque de alrededor es una pasada. Al lado hay un campo de golf.
16 septiembre 2021 10:05
Ha estat una estada genial, amb famílies super sanotes. Les instal·lacions són molt completes encara ur hi ha activitats que ja no hi són.
Agraïments sobretot al Carlos i els seu company de cuina per la seva atenció.
Hi tornarem
11 septiembre 2021 22:11
La masia i els entorns són grans i la piscina té l'aigua molt neta. La roba de llit neta. En general necessita un repàs de manteniment. El materila de joc (pilotes, joguines sorral i raquetes de ping pong en força mal estat). A la nostra habitació hi havia la cortina mig penjant, un dels wc sense aro, una de les dutxes amb la carxofa que disparava per tot arreu i només funcionava l'endoll del lavabo. Els àpats bastant justets de qualitat i d'execució, en canvi els productes ja processats (iogurts, sucs, llet, magdalenes, melmelada, etc) de bones marques i de qualitat. El golf està al costat i si es recullen pilotes es poden fer servir per fer uns tirs sense pagar.
21 agosto 2021 14:39
El entorno es de mucha naturaleza. Está concebido como albergue infantil o juvenil, pero no para turismo familiar, es un error porque las comidas y las instalaciones son para niños.
10 agosto 2021 17:20
Ambient molt agradable.
Allotjament tipus alberg.
Mesures covid correctes.
Menjar casolà, molt bó i en bona qüantitat.
Preu ajustat.
Green fee:
Forats del 1 al 9 de pitch & putt forats molt tecnics.
Forats del 10 al 18 golf distàncies mitges + -150 metres.
Preu del green fee reduït per les persones allotjades.
Del tot recomanable.
09 abril 2021 4:07
Paratge i entorn extraodinari és un gran luxe poder jugar un partit de pitch&putt en aquest entorn o simplement tirar unes boles el camp de pràctica. Una bona opció el acabar és asentar-te i simplement prendre algo i disfrutar de les vistes, quin gran oasis de tranquilitat.
31 enero 2021 14:20
Magnífic Mas Pagès golf. En mig de boscos. Camp per a tots els nivells de golf. Atenció acurada.
07 octubre 2020 0:25
Amb el Oriol Patllé tot es facil a més ha tingut la gran paciència de fer 9 forats amb tot luxe d'ensenyaments I tècniques a uns maldestres com nosaltres. Tant de bo que al món haguèssin més personatges com el Oriol. Moltes gràcies Más Pagés Golf
06 septiembre 2020 3:05
Lugar escondido, tranquilo ideal para ir con niños ya que tiene piscina, zona de árboles, cabañas en árboles y circuito. Mucha zona verde, campo de golf al lado con bar.
Habitaciones correctas por tratarse de un albergue.
Limpio.
Personal correcto y agradable.
Pegas- no aire acondicionado, no hay opción de elegir entre dos platos a la hora de las comidas, no ensalada libre como en otros albergues, el desayuno es poco variado en 4 días siempre lo mismo.
Los baños un poco justos.
11 julio 2020 17:21
Camp de Pitch&Putt rústic.
Aquest dia es nota manca de cura de manteniment als greens. Molt irregulars i lents.
30 junio 2020 0:38
Si busques tranquilitat i desconnectar. Es el lloc ideal, practicar el golf a preus econòmics. Molt bona atenció
17 febrero 2020 16:52
Muy bonito y pintoresco. El responsable muy amable y simpático con los niños. Comida muy buena. Cerca de lugares interesantes que visitar (Museu Dalí, ruines Empuries.).
27 enero 2020 18:49
La casa està molt bé. Ideal per anar amb nens. Jocs tant a dins com a fora de la casa i el menjar està força bé. Al costat té un camp de golf.
10 septiembre 2019 8:07
Mis nietas van felices y contentas! Sitio.muy agradable donde puedes dejar a los niños con tranquilidad.
22 julio 2019 10:15
Muy buen lugar para relajarte buena atención comida muy buena con lindos parajes naturales el cocinero estupendo y muy atento el propietario muy amable ir y pasarlo muy bien
08 junio 2019 3:41
Habitacio confortable, menjar molt bo!
Entorn idíl·lic. Camp de golf i pitch and putt dels millors de Catalunya.
08 junio 2019 2:04
Masía remodelada en casa de colonias/ albergue con abundantes recobecos por descubrir. Rodeada de varias explanadas inclinadas, árbol con la base con arena para que jueguen los niños, campo de fútbol bastante cubierto de hierba (aunque inclinado), campo de fútbol sala/ basket, piscina, varias mesas con sillas para descansar o tomar un poco el fresco, varios caminos fáciles para hacer pequeñas excursiones.
Exteriores amplios y seguros para niños. Habitaciones con lavabo propio (al menos algunas).
Comida aceptable/ buena. Aunque en algún caso muy escasa.
La piscina estaba cerrada hasta la siguiente semana, pero al ser días tan calurosos nos la abrieron todo el fin de semana como favor, una decisión muy loable hacia ellos y que todos agradecimos enormemente.
06 junio 2019 17:30
Bon pitch Putt, camp difícil i tècnic té un slope de 2 cops.
Bon tracte.
Disposen de bar i de camp de pràctiques.
27 mayo 2019 6:52
Hemos venido con el programa vacances en familia y ya nos dijeron que era de lo mejor. Aún no podemos comparar por ser nuestra primera vez, pero por el lugar, el entorno y la comida parece difícil de mejorar.
23 mayo 2019 12:26
Yo fui de colonias aquí, en el 2007 con el colegio y no lo pase muy bien. Camas incomodas, (y por si fuera poco nos teníamos que traer de casa las sabanas). Recuerdo que las habitaciones y lavabos no estaban muy limpios. Aparte de tener que llevarnos las sabanas también teníamos que llevarnos toallas. La ultima queja que tengo es sobre la comida. He leído varias reseñas y no soy el único que piensa esto. No variaban. Siempre era lo mismo (macarrones o espirales y carne). Ademas la comida estaba asquerosa, no se como la cocinaban (no sera como sera actualmente). Recuerdo que siempre nos servían todo en un mismo plato (1º, 2º y postre). Yo no se porque hacían esta guarrada. Recuerdo que a mas uno esta mezcla de tres sabores asquerosos, no le sentaba nada bien y iban al baño a vomitar después de cada comida (entre ellos yo). Imaginaros como era la comida, espero que después de tantos años haya cambiado.
19 abril 2019 0:06
Hemos estado con la reserva de "Vacances en Familia", el entorno espectacular, ideal para desconectar. EN medio de la nada, pero a 20 minutos de todo (Bañoles, L'Escala, Figueres.). Las camas muy comodas, habitaciones y servicios muy limpios. La queja, sería el comedor. Los bancos tendrían que cambiarlos por sillas, pues los niños perfectos para sentarse, pero los adultos, no cabíamos (tocábamos con las rodillas a la mesa). Mantenimiendo percheros, pues si había para colgar 30 chaquetas, la mitad de pomos no estaban. La comida bien, pero MUY poca variedad y muy repetitiva. No tienen para conservar el calor, por lo que dejan bandejas encima de la mesa y cuando te quieres servir el segundo plato, tienes que calentarlo al microondas. Limpieza de cubiertos, platos y vasos, fatal. Todo tenía restos. Yo misma tuve que poner 3 cucharas sin usar, al cubilete del "sucio" pues estaban con restos. Los vasos, no quedan pulidos y los platos también. Suerte que el entorno y la tranquilidad/relax, supera estas cositas. El chico que lleva la Masia, es super amable, atento y simpático. Por lo general, hemos pasado un gran finde en familia, que al final es lo que cuenta.
25 marzo 2019 3:38
Comida NADA variada. Las comidas y las cenas idénticas y los desayunos idénticos. Con base de macarrones o espirales y carne. El espacio del comedor escueto: en dos ocasiones mi familia se tuvo que dividir por falta de espacio (vacances en família?). Los bancos y las mesas dejan un escueto espacio de movilidad por lo que estas limitado, con posibilidad de hacerte daño en las piernas (el caso de moratón de mi hija). El resto bien puesto que la casa es bonita, el entorno ideal y la limpieza e instalaciones perfectas. Hemos estado con #Xanascat el 22.23 y 24 de febrero.
04 marzo 2019 9:09
A un paso en coche de Figueres y de las ruinas de Ampuries. Comida, cena y desayunos bastante buenos. Tiene pistas de golf y zonas infantiles.
02 marzo 2019 6:52
Gran camp, molt tecnic, exigent, ben cuidat, un pel sec i dur, amb la qual cosa el bot es viu i afegeix dificultad a un camp ja de per si dificil. Un hibrid entre pitch and putt i golf. Be mereix una visita. Ens ha sorpres agradablement. Treieu la pols als drivers i híbrids i veniu a tirar unes boles lluny. No perdona les errades i nomes els inconscients i molt valents, apunten a green de sortida. Algun llac no vindria malament.
19 diciembre 2018 17:53
Precioso lugar, el entorno, muy correctas las instalaciones y la atención recibida. Un lugar para conectar con la naturaleza y la familia.
17 diciembre 2018 17:32
Very good food for price, rooms and other installations a bit too rudimentary and neglected (e.g. Old toys etc)
12 diciembre 2018 6:31
Campo de pitch & putt muy divertido con mucho desnivel y algunos tiros largos llegando a los 125m, por poner alguna pega, falta darle algo de mantenimiento a las señales
11 octubre 2018 18:30
Un buen lugar para ir com niños. Muchos espacios verdes, buena atención, limpieza, comida muy buena y cerca de muchos sitios para visitar. Por poner una pega poca iluminación por la noche al ir con niños
24 septiembre 2018 5:17
Un lloc genial per passar una tarda amb família i amics fent un xutagolf. Són molt amables i atents. Hi tornarem.

Escribe una reseña



Calificación general: