15 diciembre 2023 8:16
Tuve el ENORME PLACER de compartir una EXPERIENCIA UNICA aportando mi granito de arena, con mis COLEGAS , carlos y Enric( the Boss) en la mejor BARBERIA del VALLES ORIENTAL, las Demás NO EXISTEN BRAVO amic ENRIC
14 diciembre 2023 22:49
Espectacular corte de pelo y barba,Fantástico trato muy amable y familiar la recomiendo 100×100
Gracias al fantástico equipo de profesionales que son.
08 abril 2023 18:13
Espectacular, muy buena atención y excelente servicio. La mejor peluqueria sin lugar a dudas.
12 marzo 2023 12:27
Muy buen ambiente, maravilloso el trato con el cliente, musica muy agradable, y sobretodo mucha profesionalidad, volveré sin ninguna duda!
15 febrero 2023 12:23
Mas Perruquers es la meva barbería de tota la vida. Sempre he anat a Mas Perruquers i ara estic anant cada 15 dies per que tenen un oferta puntual per portar el cabell sempre a la última i Perfecte. Les instalacions son fantastiques, tot esta súper net, el personal es súper atent i educat. Sempre molt de respecte amb el client pero no falten el bon humor mai. El valor huma es altissim en aquesta barber. La música es actual i de molta qualitat. Larga vida a Mas Perruquers.
29 octubre 2021 14:57
El tall de cabell bé. La barba, la pitjor experiència en una barberia.

Els he demanat que no me la toquin gaire, simplement que me la rebaixin. I m'han deixat una línia fineta com si fos un quinqui dels 90.

Tot el coll sagnant, i després t'hi posen aloe vera perquè encara faci més mal. Increïble.

35€ en total que no sé ni per què els he pagat.
03 abril 2021 6:52
Sempre que he Anat al Más perruquers m han tractat molt educadament, profesionalment i amb molt de bon rotllo, cosa que s agraieix quan t están tallant el cabell. Per aixo i perque sempre que Hi he Anat han clavat el pentinat amb el que els Hi he demanat, cosa que no passa en altres llocs, fa mes de quinze anys que Hi vaig. Lloc digne de anar i Qualitat Preu excelent. Gràcies familia.
18 marzo 2021 15:14
Un lloc en el que a més de tallar-te el cabell i la barba de forma excel·lent, et recomanen bons productes i fan que l'estona d'anar al barber sigui molt agradable i enriquidora. Un gran equip!
27 abril 2020 17:38
La meva parella i el meu fill van a tallar-se els cabells i els hi talla un noi que te la perilla blanca. Estan molt contents com els hi fan. A mi també m’agrada molt. A mes a mes hi ha un gran ambient entre treballadors i clients.
13 abril 2020 14:30
Grans professionals, molt bon ambient. A mi personalment em tallar els cabells el Carles i m’agrada molt com m’ho fa. Em deixa el cabel com a mi m’agrada.
12 abril 2020 23:05
Uns grans professionals sense cap mena de dubte, cap queixa.ans el contrari tots i cada un de les persones formen l’staf, tenen una qualitat humana impressionant, tot i que no m’agrada fer distincions des de fa molts anys que en Carles es el que sempre m’atén i apart que es un virtuós amb les tisores, es un gran conversador, realment sap del que parla ja que sempre ho fa amb propietat i sense caure amb aquells barbes d’abans que acabaven fent-se pesats i el resultat final, no cal ni dir-lo.sempre es de nota alta.
No m’enrotllo mes i tot i que aquí nomes deixen posar un 5 …. Per tots ells va aquest 10 ¡!
Per molts anys Team!
29 noviembre 2019 17:14
Perruqueria d'ambient modern amb tocs clàssics de decoració molt adients i agradables. Tracte excel·lent, molt professional i amb una feina final molt depurada. Bon assessorament en estils i en una gran varietat de productes. Tinc la satisfacció de poder dir que fa més de 27 anys que hi vaig. Es nota que si dedica'n des de fa dècades. Grans persones.
22 noviembre 2019 15:34
La primera vez que fui el peluquero que me cortó el pelo fue muy majo y me lo corto muy bien me gusto mucho y estuve orgulloso de pagar. Después de dos meses (hoy) voy y me atiende un peluquero de pelo gris si creo recordar que me ha cortado el pelo de una forma pésima. Tendrían que controlar más a los peluqueros que tienen contratados.
21 noviembre 2019 22:39
Perruquers molt professionals i amb experiencia. Van entendre ben bé quin tallat volia. Calitat preu excel•lent. Moltes gràcies.
14 noviembre 2019 15:31
Tracte excel·lent, talls de qualitat, i personal super amable! Totalment recomanable per a tot aquell que vulgui portar un lock ben maco!
14 noviembre 2019 6:49
Buscaba un sitio para ir de forma continuada, llamé para informarme de los precios y ofertas que disponían, necesitaba cortarme el pelo y arreglarme la barba a lo que me dieron un precio de 28,50 pero que cuándo estuviese allí hablaríamos de las ofertas que me podían hacer para que fuera más atractivo el precio. Cuándo llegué me ofrecieron comprar un bono de 160 euros aproximadamente para que me saliera más económico, no quise comprarlo y cuándo fui a pagar me sorprendió que el precio que pagué fueron prácticamente 40 euros. Sabe mal porque el local está bien y disponen de los medios necesarios, particularmente el corte de pelo que me han hecho no me ha gustado pero el importe "sorpresa" que me cobraron al final cuándo uno toma la precaución de preguntar antes de ir, es lo que me ha hecho sentirme engañado. Lamentablemente no volveré, no me parece correcto.

Escribe una reseña



Calificación general: