15 octubre 2023 16:03
Fuimos a la primera visita con el pensamiento de mirar más masías y la verdad es que no hizo falta…
Laura y Joan ese día ya nos robaron el corazón y tuvimos claro que queríamos que fueran ellos los elegidos para compartir el día más especial de nuestras vidas.
Hemos dejado todo en manos de estos dos profesionales… y el resultado ha sido todo un éxito.
Han estado día a día con nosotros, los hemos sentido muy MUY cerca, y cualquier duda nos la han resultado y ayudado al momento.
Solo nos quedan palabras de agradecimiento, ya que son unos SÚPER profesionales.
Laura y Joan iremos a veros muy muy a menudo, porque os vamos a echar muchísimo de menos!
Mil gracias por todo!
18 agosto 2023 7:00
Estuve en una boda y fue fantástica muy bien organizado y el espacio espectacular y el ambiente idílico
31 julio 2023 9:18
Lugar genial para celebraciones, celebramis una boda al aire libre, cuidaron el entorno, lis pequeños detalles. Solo mejoraría la iluminación y el sonido de la fiesta posterior, era de estar por casa en comparación con el resto, que era muy superior. Repetiremos seguro
30 julio 2023 10:55
Vam decidir Masia Piguillem per celebrar el nostre casament i realment va ser el combo perfecte: menjar, tracte, organització, localització i temps!

El tracte de la Laura i el Joan va ser impecable i super atents en tots els detalls així com molt predisposats per ajudar en qualsevol cosa.

Pel que respecte al menjar increïble, un aperitiu molt complert amb productes de la terra. Un menú impecable, on recordar aquell melós fa que se'ns faci la boca aigua. Destacar el ressopó super top!

Totes les nostres idees i el casament d'ensomni es va poder fer realitat gràcies a la Masia Piguillem.

Pd: Ceremònia al bosc puntazo
25 junio 2023 15:52
Molt bon tracte, molt bon menjar, i un entorn inmillorable!
Molt bona gestió!
Enhorabona.
06 junio 2023 11:51
Sitio espectacular en medio de la montaña. En nuestro caso lo elegimos para celebrar nuestra boda y todo salió sobre ruedas, incluso mejor de lo que imaginábamos! Laura y Joan son una pareja encantadora además de ser los propietarios de la Masia Piguillem. Nos guiaron y ayudaron en todo momento, tanto en la preparación como la realización de la boda, y no tenemos más que palabras de agradecimiento hacía ellos! Muy cercanos, simpáticos, profesionales.además cuentan con una sala exterior completamente cerrada y con cristaleras para el banquete que es perfecta tanto si hace un buen día como si llueve. Lo recomendamos 1000%! Gracias!
20 mayo 2023 2:56
Tot boníssim. Tracte excel•lent per part dels cambrers.
Vam fer una calçotada i vam acabar ben tips.
Repetiríem sense dubte!
09 mayo 2023 15:48
Un restaurant molt acompanyat per l'ambient de muntanya i natura. Menjar de qualitat i proximitat. Excel·lent. Només que alguns plats i ingredients no els tenien.
09 mayo 2023 1:22
Comida muy buena, servicio rápido y limpio y sitio muy bonito. Nos lo pasamos genial, muy buena boda!
07 mayo 2023 15:30
Un servei correctissim i molt amable. El menjar ha sigut moltttt boooo! Sobretot el TRINXAT i LA COSTELLA DE PORC CUINADA A BAIXA TEMPERATURA un 10. Els postres boníssims. Recomano el PASTIS DE FORMATGE. HEM MENJAT MOLT BÉ. "TORNAREM SEGUR"
02 mayo 2023 9:44
Vam anar a aquest fabulós restaurant que es troba enmig de la natura, i va estar tot de 10! El menjar tot boníssim (un pica-pica molt complert, i el què més ens va agradar va ser el melós de vedella). El servei un 10, amables, atents però sense sentir-te observat, simpàtics. I l'ambient molt agradable. Recomanable al 100% sens dubte!
30 abril 2023 10:50
Només es pot descriure amb una paraula: ESPECTACULAR! Moltes gràcies per el dia que vam viure ahir lloc encantador, vistes magnífiques, equip i servei súper professionals i atens no es pot demanar res mes.
06 abril 2023 7:24
Un bon lloc per anar a fer un bon apat, be qualitat/preu. Tracta i servei fantastic. I tornarem aviat.
30 enero 2023 18:47
El menjar no era gaire bo. La parrillada de carn que vàrem menjar feia hores que l'havien fet. Una pèssima relació preu qualitat
29 enero 2023 8:33
Excelente ubicación, con personal bien formado y deliciosa comida. Hace dos años hicimos una boda aquí, a todos nos encantó el profesionalismo del equipo de Masía Piguillem!
27 enero 2023 1:01
Bon menjar i servei excel·lent, però massa temps entre plats, i crec que el preu excessiu l
13 enero 2023 2:11
¡Todo me gustó mucho! ¡La comida es deliciosa! ¡El Equipo está bien formado como y corresponde a este restaurante! ¡Acogedor! El ambiente es tranquilo.
12 enero 2023 13:45
Estupendo un encuentro familiar a ido súper bien camareros encantadores y la comida abundante y buena destacó sobre todo el trato muy profesional
11 enero 2023 21:10
Moltes gracies el personal per la seva amabilitat i felicitats els cuiners per fer un menjar tant deliciós.
25 diciembre 2022 6:02
Hemos parado a comer y la verdad es que supera las expectativas que nos habíamos hecho, la comida buenísima, bien elaborada y presentada. El servicio es inmejorable, grandes profesionales, agradables en el trato y atentos a nuestras necesidades.
04 septiembre 2022 4:13
Fuy a la boda de una amiga. Todo fue perfecto! Muy agradable - ambiente, ubicación, personal, servicio, cocina – Nos sentimos como en casa y no me havia pasado en otras bodas que hemos ido.
03 septiembre 2022 18:25
Nuestro lugar tradicional para la celebración del aniversario, por su interior romántico y bonito aspecto. Comida deliciosa, servicio agradable, precios normales
31 agosto 2022 12:06
Ha pasado un mes desde la celebración de mi boda, y las buenas impresiones no se van. El restaurante ha cumplido con todas nuestras expectativas, la comida es muy buena i casera, el personal es atento y amable. Estoy seguro de que vuelvo mas veces!
26 agosto 2022 16:59
Una vista increíblemente hermosa se abre desde las ventanas de Masia Piguillem Restaurant. Fuimos a la fageda de la Gravolosa de excursión y nos encanto. El restaurante tiene una cocina típica de ahí que estava riquisima. Es un buen lugar para todos.
23 agosto 2022 21:25
Mi boda se la celebré aquí. Todo ha sido muy agradable - ambiente, ubicación, personal, servicio, cocina - todo al más alto nivel. ¡Tanto nosotros como los invitados estamos satisfechos!
05 agosto 2022 2:30
Ha pasado un mes desde la celebración de mi boda, y las impresiones no se van. El restaurante ha cumplido con todas nuestras expectativas, la comida es muy sabrosa, el personal es atento y amable. Estoy seguro de que vuelvo mas veces!
31 julio 2022 22:31
Nos hemos casado el pasado 14/5/22 y no paro de recibir halagos y felicitaciones por lo perfecta que fue nuestra boda ahí. Laura ì Joan hicieron mágico nuestro día.
Nunca estaremos lo suficientemente agradecidos.
Profesionalidad 10
31 julio 2022 19:24
Masia Piguillem es nuestro lugar tradicional para las celebraciones de familia, sobretodo por su trato. I tambien puedes escoger entre una gran variedad de menús y precios.
21 julio 2022 23:50
Aquí hay comida muy sabrosa, ambiente agradable y buen servicio. Durante el fin de semana, cenamoscon amigos. A todos nos gustó.
16 julio 2022 12:46
Sabroso menu, local muy acogedor, gente amable. Lugar interesante y concurrido. El personal orientado al cliente. El precio es economico por lo que comimos. Después de cada visita echo de menosa volver de nuevo. Comprobado. Recomiendo
13 julio 2022 13:24
Un lugar perfecto para pasar aqui un dia o celebraciones en un circulo de amigos. Bien diseñado interior y muy delicioso menú!
08 julio 2022 21:12
Una vista increíblemente hermosa se abre desde las ventanas de Masia Piguillem Restaurant. Acogedor, con un bonito interior. Cocina de calidad. Definitivamente es un buen lugar para todos, especialmente para fines de semana románticas.
24 junio 2022 20:38
Lloc maco amb bones vistes.
El menjar no m'agradat gens.tot i que els plats estanven ben presentats. No els hem gaudit en absolut. N'hi els primers plats, n'hi els segons, n'hi les postres.una gran decepció.
17 junio 2022 6:52
Únic restaurant a Sant Andreu de la vola però sembla que només volen fer àpats multitudinàris, si vols esmorzar o dinar busca un altre lloc,
13 mayo 2022 10:13
PÉSIMA ATENCIÓN. Hice la reserva 24 hsantes con la confirmación por parte de la masía que servían salsa Romesco sin frutos secos (porque soy MUY alérgica). Llegamos 1 hora antes prevista de la reserva y la “Recepcionista” nos dijo de MUY mala manera que pasemos a la mesa pero que nos atenderían a la hora prevista de la reserva lo cual aceptamos claramente. Durante la hora de espera (sin traernos ni pan para comer ni bebida) le repetimos más de 3 veces lo de la salsa sin frutos secos y aún así al tomar el pedido se lo volvimos a repetir. A los 5 minutos regresó la recepcionista y de manera MUY MAL EDUCADA nos dijo que se les había acabado la salsa sin frutos secos con alguien sin reserva y que “teníamos la opción de retirarnos del lugar”.
UNA TOTAL FALTA DE RESPETO Y FALTA DE TRATO PARA CON EL CLIENTE. Su solución fue que nos retiráramos del lugar.
Además nos mostró el envase de la salsa y es la que venden envasada en Mercadona. NADA TIENE CASERO.
PÉSIMA EXPERIENCIA Y MUY MAL EDUCADA LA RECEPCIONISTA
12 abril 2022 15:15
UN PÉSIMO SERVICIO! Cuando se llamo para hacer la reserva se comentó la alergia a las nueces que tenía uno de los asistentes y nos dijeron que tenían sin. Llegamos nos hicieron esperar para después decirnos que no tenían la salsa y que si no queríamos nos vamos. Lo cual hicimos teniendo en cuenta que sus formas no fueron las mejores y no brindaban ninguna solución. La chica fue por demás de borde ñ.
25 marzo 2022 5:40
PÉSIMA ATENCIÓN (especialmente de la chica). Hicimos una reserva ya avisando que había una persona con alergia a la nuez y después de esperar una hora nos dicen que no tienen más salsa sin frutos secos.
La gran solución que nos dieron es que no había problema si nos queríamos ir.
Nos podrían haber avisado cuando llegamos o al menos dar una solución coherente.
Definitivamente no volvería. UN DESASTRE
25 marzo 2022 3:49
Es un lugar con encanto y con una atención inmejorable. Los calçots exquisitos, la carne y el postre (sorbete de mandarina/limón o crema catalana) también. Además tienen opciones veganas y menú infantil para los más pequeños. Ideal para ir con amigos, familia y para celebrar. Lo recomendamos 100%.
21 marzo 2022 15:47
Avui hi he dinat. Hem arribat gairebé a les 15: 00.
Els calçots bonissims, molt ben fets. La carn potser no n'hi havia molta, però com que hi ha barra lliure de calçots tampoc quedava gaire lloc al pap. Postres, vi i aigua. Us servei ràpid i educat. 25€ per persona. Us el recomano.
06 febrero 2022 17:17
Les meves resenyes sempre son tal com jo penso! I com sempre dic entre gustos no hi han disputes!
Hi he anat moltes vegades com ha convidada.
Peronalment a mi m'agraden estáis mes petits.
Pero cal dir amb "Majuscula " amb va sorpendre gratament.
Local com sempre molt net.
Amb va sorpendre com portan tot el protocol del covid, tenen un aperell exprés per el covid.
Jo hi tinc molta manía ja que el meu pare va morir de covid I amb tot moment mi vaig sentir molt cómoda.
Menjar molt correcta.
Personal profesional I atent
Espai genial! Per els mes menuts I no tant menuts!
Tot molt correcte.
06 febrero 2022 16:21
Buen restaurant para comer, confortable y con una buena variedad de cocina tradicional catalana en la carta.
Hacen menús especiales para fin de semana.
También tienen unos platos específicos, de alta calidad.
Idóneo para ir en família.
Sugerencia para el establecimiento: algún detalle de picoteo mientras se espera los primeros platos, para que en días de mucha afluencia, no se haga larga la espera.
Por si acaso llevar suficiente efectivo, ya que a veces no hay suficiente cobertura de Red en la zona.
29 enero 2022 18:48
Bon servei, bona qualitat de producte i molt ben situat per començar o acabar una ruta pels boscos de la Grevolosa.
19 enero 2022 7:56
Un magnific restaurant i molt atens.la relació qualitat/preu és molt bona i les vistes inmillorables.recomanable 100%
10 enero 2022 20:57
Servicio muy bueno, ambiente muy agradable y comida muy buena. Hicimos una comida de amigos con menú, primer plato una selección d tapas y de segundo entre dos tipos de platos.
Todo muy bueno y en uno de ellos con posibilidad de repetir
15 noviembre 2021 4:40
Esta en un lloc molt bo per quedar, es menja molt bé i els empleats són maquíssims i super atents
09 noviembre 2021 19:27
Un espacio precioso para cualquier celebración y cuidado con esmero y cariño!
Espacios en los que vas a trabajar y te tratan increíblemente bien deseando volver
14 octubre 2021 13:11
Magnífic espai en mig de la natura per celebrar el vostre casament.

Servei, menjar i espai excel·lents. Molt recomenable.
08 octubre 2021 8:25
Som la clara &valentí, ens vem casar el 31/07/2021 a la masia Piguillem i si ens tornessim a casar tornariem a repetir, tant la Laura com en Joan van fer que nosaltres nomès ens preocupessim de disfrutar.la seva professionalitat fan que sigui un dia màgic.
Els nostres convidats van disfrutar encara més que nosaltres!
L'organització, els menús, l'aperitu, el paisatge, un 10. Recomanem aquesta masia a tots els núvis que dessitgin un casament per recordar-lo tota la vida.
Gràcies laura i joan per formar part d'aquest dia tant especial.
07 octubre 2021 15:13
Nos casamos el 26 de Junio del 2021 en la Masia Piguillem. La verdad es que antes habíamos visto algun otro sitio pero al ver la Masia, las vistas y la profesionalidad de Laura y Joan, no tuvimos ninguna duda en celebrar ahí nuestro matrimonio.
Fué todo genial. El trato inmejorable! Siempre estaban atentos en cuidar todos los detalles y que no se nos escapara nada. Solo tenemos buenas palabras para decir. La comida fué estupenda, la atención de 10 en todo momento y el lugar es espectacular. Recomendamos al 200% este lugar.
Muchas gracias Laura y Joan por todo. Os estaremos eternamente agradecidos por hacer que este día tan importante de nuestra vida fuera tan bonito e inolvidable.

Ens varem casar el 26 de juny del 2021 a la Masia Piguillem. La veritat és que abans havíem vist algun altre lloc però al veure la Masia, les vistes i la professionalitat de Laura i en Joan, no vam tenir cap dubte en celebrar allà el nostre matrimoni. Va ser tot genial. El tracte immillorable! Sempre estaven atents a cuidar tots els detalls i que no se'ns escapés res. Només Tenim bones paraules per dir. El menjar va ser fantàstic, l'atenció de 10 en tot moment i el lloc és espectacular. Recomanem al 200% aquest lloc. Moltes gràcies Laura i Joan por tot. Us estarem eternament agraïts per fer que aquest dia tan important de la nostra vida sigués tan bonic i inoblidable.
22 septiembre 2021 8:23
Resum MILLOR NO ANAR AQUET LLOC

Comparteixo totalment l’opinió del molta gent. Qualitat VS Preu no val la pena hi han llocs millor. Espera molt, molt més d’aquet lloc. I m’ha defraudat totalment?

Aparta de que van tenir que agafar tota la taula el mateix menú de paella a 35€ i tot i això que li vam dir a la cambrera que habia una persona vegana.

Encara així vam pagar un cobert més per que el resto de la taula pogués demanar paella.

Una pena per que l’entor i l’espai es bonic.
20 septiembre 2021 3:14
El sábado nos casamos en masia Piguillem!
Des del primer momento que fuimos a ver-lo hubo un feeling brutal, fuimos a ver-lo (era al primero que ibamos) y no vimos ningún otro sitio, nos enamoró el sitio y Laura y Joan.
Des del primer dia estuvieron pendientes de todo, aportandono ideas de proveedores, los cuales elegimos todos los q nos dijeron, y fue un suuuper acierto todo.
El día de la boda fue. ESPECTACULAR!
No hay palabras para describir lo vivido ese día, todo fue rodado, des del primer momento al último y fue todo gracias a ellos, ya q nosotros no nos preocupamos de nada en todo el día más que de disfrutar, y así fue como vivimos el mejor día de nuestras vidas, y todo gracias a ellos.
La mejor decisión, celebrar-lo allí, un lugar precioso, cuidado y gestionado por unas personas que lo pusieron todo muy fácil.
Se nota que todo lo que hacen lo hacen con amor y con pasión a su trabajo.
Gràcies Laura i Joan, per tot, de tot cor.
22 agosto 2021 22:09
Unes hores vam necessitar per decidir-nos que aquell era el nostre lloc.
Després d'anar a veure'l i de parlar amb la Laura la wedding planner vam decidir deixar de buscar perquè ja l'haviem trobat. El lloc on ens casaríem era aquí!
El lloc ens va enamorar i després ens vam acabar de decidir gràcies al fet que vam veure en la Laura, una persona molt propera i professional amb la qual podíem confiar i dipositar tota la nostra confiança en què faria de la nostra boda el millor dia de les nostres vides, i així va ser!
Amb ells tot van ser facilitats. Ens van ajudar a preparar la nostra boda i fer que gaudíssim de preparar-la que això no és fàcil a vegades perquè passes molts nervis. Però era tanta la tranquil·litat que teníem amb ells sabent que estaven allà, i que ho tenien tot tan controlat, i si ens faltava res ens ho solucionaven al moment.
El dia de la boda l'organització va ser excel·lent, el servei també. Van fer que tothom és sentis còmode i nosaltres només vam haver de deixar-nos portar i gaudir, ja que en tot moment estaven allà per guiar-te en el teu dia perquè tot sortís perfecte.
Tot i la restricció horària que tenia la covid19 que ens feia acabar més d'hora del que haguéssim volgut. Van organitzar molt bé els regals i les sorpreses que tenien els convidats perquè no ens quedéssim amb poques hores de ball.
En resum, si ens tornéssim a casar tornaríem a fer-ho aquí.
Gràcies per convertir aquell dia en un dels millors de les nostres vides.
31 julio 2019 20:24
Ahir vam celebrar la comunió de la nostra filla i va ser fantàstic.
Van complir amb tot lo pactat, el servei impecable i el menjar excel·lent. Tots els convidats de manera individual ens ho han anat comentant per tant, no hem pogut quedar més satisfets.
Moltes gràcies per tot i enhorabona per la feina ben feta
30 julio 2019 10:39
Lugar caro, comida pésima, donde pagarás por passar hambre.
Buen aparcamiento con una cuesta antes de llegar a tu mesa. Servicio que desea mucho a dar profesionalidad.
No merece la pena no lo recomiendo.
(la respuesta del propietario quiero aclarar que no somos los clientes a que se refieren, antes de criticar a sus clientes debería preguntar hace meses que fui, y por cierto 24eur un menú de sábado baya tela vosotros veréis, sobretodo ahora es cuando las palabras realmente son)
23 julio 2019 4:59
Vam fer la cumenió i el bateig de les nostres filles, erem 30 persones, el dinar immillorable, la rapidesa, el servei i l'atenció dels cambrers un 10, I tornarem! Moltes gràcies vau fer que aquest dia fós perfecta!
Cal destacar que i havia una persona adulta celíaca i li van adaptar el menú amb uns canapés deliciosos, el pa i el pastís, ja que el plat principal ja era sense gluten.
20 julio 2019 6:05
Entorno con unas vistas muy bonitas e instalaciones muy bien cuidadas, personal muy atento. Celebramos una comunión y tanto la comida como el servicio fueron excelentes. Sin duda repetiremos
19 julio 2019 5:44
Avui hem fet la comunió del nostre nebot a Mas Piguillem. No podia haver anat millor. S’ha complert tot lo acordat amb escreix i gran satisfacció. Servei inmillorable per l’atenció rebuda per part d’en Joan, Laura i família i personal. Val a dir que hem arribat tots els que celebravem comunions de cop i tot ha estat resolt amb professionalitat. Mil gràcies per aquest dia que hem passat avui
12 julio 2019 6:33
Lugar muy bonito. Trato muy agradable. Dispone de parking calidad precio bueno. Xra grupos grandes. Tiene un trozo de jardin donde los niños pueden jugar
06 julio 2019 4:24
Hem dinat molt bé! Estava ple i no teníem taula reservada i encara amb això han estat molt amables i ens han preparat una sent 5 persones. El menjar molt bo! Repetirem amb tota seguretat. Gràcies!
27 junio 2019 10:35
Avui hem celebrat la comunió del meu fill. La veritat que ens han tractat molt bé el menjar boníssim, es podia repatir sempre que hem volgut. El servei exelent molt amables i atens. Només donar les gràcies a tot l'equip de masia Piguillem i en especial en Joan per fer-nos passar un dia genial! Mil gràcies segur que tornarem!
24 junio 2019 20:37
Varem celebrar el bateig de la meva filla, tot va anar genial! El serveis super agradable i atent, el menjar exel•lent i l'entorn fantàstic
Un dia fabulós! Gràcies!
19 junio 2019 8:17
Lloc preciós envoltat de natura, ideal per festes, em tingut inflable per nens, menjar boníssim, molt bon servei i tracte excelent. Gràcies per tot Joan, Laura i família.
15 junio 2019 14:20
Comimos muy bien a un precio razonable y con un buen servicio a manos de Laura y Mirella. Los Senglars haciendo los Tracks del Diable volverán
07 junio 2019 15:35
Totalment recomanable. Fa tres anys hi vam celebrar la comunió del meu fill gran. En aquell moment les instal.lacions no tenien res a veure amb les actuals i ja llavors va ser fantàstic. Ahir li va tocar al meu fill petit i no vam dubtar en fer-la al mateix lloc. No ens ha calgut ni anar-hi. Ens hem entès per telèfon. Plena confiança en ells. I no ens han fallat. Tot va sortir genial. L'entorn espectacular, l'espai per la canalla un 10. Gran aparcament. Tant el servei com el menjar de categoria. Totalment adaptables. No ens va faltar de res. Enhorabona Joan i Laura, que continueu amb la mateixa empenta i il.lusió per anar essent cada dia millors.
30 mayo 2019 7:24
Lloc ideal per fer celebracions, bones vistes, instal.lacions genials i una gran varietat de bon menjar
26 mayo 2019 13:56
Pitjor del k krèiem. Sent un llok de bodes t'esperes ket sorprengui una mika per molt ke mengis menu kap de setmana. Dominen pok detalls com la cruixentor del milfulles o de les patates d'Olot. La carn és bona tan si es estofada com a la brasa. Els postres fluixos.

(Després de la resposta del propietari) Si fos el propietari d'algun lloc, em pendria les critiques per millorar la qualitat del que m'estan criticant, i no justificant-les mitjançant la possible negativitat en la que el comensal vé.

I com a tal, us ajudaré una mica més dient que teníeu fins a 3 plats de la carta que no els podíeu servir. Hem demanat un vi de la carta de vins que tpc hi era.

PD: el servei no ens ha preguntat en cap cas si la cosa havia anat bé.
25 mayo 2019 17:44
Hem dinat avui diumenge dues persones I hem dinat molt be. El servei fantàstic I el menjar tambe. Les postres una mica cares, pero hem sortit amb ganes de tornar. Gracies
12 mayo 2019 10:23
El passat diumenge vam celebrar un aniversari a la Masia i només tinc que paraules d'agraïment. Tracte professional, proper, respectuós. Cuina i servei de molt nivell. Relació qualitat preu excel·lent i un entorn immillorable. Repetirem segur!
30 abril 2019 10:11
Varem celebrar el nostre casament el dia de Sant jordi.
Relació qualitat preu mes que correcte, tracte molt professional i proper, tant el dia del casament com les visites prèvies,
Moltes gràcies per tot
Jordi & Irene.
30 abril 2019 6:30
Mal.
***Afegit després de la resposta del propietari***
La veritat és que t'equivoques de pam a pam.
Aquesta vegada vàrem venir al voltant de les 12h a fer una parada tècnica per refrescar-nos i no ens vàreu ni deixar seure en una taula. Clar, desparar i parar una taula de 4 persones és una feinada insuportable.
Referent al preu, és veritat, tot es valorable, però 2,50€ per fer una voll-damm a peu dret.que cadascun ho valori.
De fet, probablement ja veniem amb predisposicio negativa després de les darreres experiències el vostre restaurant: del esmorzar a principis de març, quan ens vareu cobrar més de 20€ per persona (inclosos els 6€ que ens vareu cobrar per "xupito"). O potser de quan varem deixar de venir a esmorzar durant l'hivern perque al menjador hi fa el mateix fred que a fora.
L'home és l'únic animal que ensopega dos cops amb la mateixa pedra, a partir del tercera vegada ja no cal tornar a provar-ho.
02 abril 2019 11:28
Ha estat una molt bona experiència. No hi havia estat mai. Va ser tot molt agradable. Un lloc incomparable, un servei 10, una amabilitat 10 i el menú de calçotada 10.
Sense cap mena de dubte és un lloc recomanable. Penso repetir.
31 marzo 2019 8:03
Solo fuimos a desayunar. Las raciones muy grandes pero la calidad.yo pedí una torrada de jamón y, siendo en una masía coma aquella, me esperaba un jamón mejor. No necesito un Jabugo 5J pero hay jamones del país mejores, demasiado seco. El lugar es precioso, tanto el paisaje como la masía. Y la atención también fue buena.

Escribe una reseña



Calificación general: