02 abril 2024 6:11
La masía preciosa y acogedora, con mucho encanto y vistas maravillosas, Cristina y Luis fueron muy amables en todo momento, fuimos con nuestro perrito y lo disfruto al máximo, sin duda volveremos.
01 abril 2024 7:11
Nos hemos ido y ya tenemos ganas de volver. Muy buenas instalaciones con servicio personalizado en un entorno muy bonito. A destacar la amabilidad de sus dueños.
13 noviembre 2023 19:41
Cristina y Luis quieren que te sientas como en casa, y lo consiguen. Las habitaciones son bonitas, el desayuno y el comedor espectaculares, y las cenas también excelentes. Un sitio tranquilo, muy cerca del Observatorio astronómico de Àger -una visita muy recomendable- y con vistas al Montsec. Se merece la máxima puntuación.
25 septiembre 2023 12:24
Per nosaltres un 5* perque es just el que buscàvem. Allotjament rural on gaudir de pau i desconnectar. Els esmorzars i els sopars molt bons amb producte de qualitat i preu molt ajustat.
Habitacions, còmodes, netes i amples. La nostra tenia un petit pati i tot.
Situat al costat d'Àger i de la serra del Montsec, ideal per fer excursions i anar al parc astronòmic.
També hem tingut la sort de poder gaudir encara de la piscina.
Moltes gràcies a la Cristina i al Lluís pel tracte rebut, et fan sentir com a casa.
Repetirem segur!
19 septiembre 2023 0:05
Hem estat de vacances aquest estiu a Masia Serret i l'experiència i el tracte ha sigut de 10. La Cristina i en Lluís ens ens han tractat com si fóssim de la família i hem disfrutat de la casa, el seu entorn i els recomanacions que ens han fet per visitar la zona.
Repetirem segur.
Joan, Gemma, Ona i Biel
31 julio 2023 14:52
Es difícil poner algo malo de este lugar mágico. Empezando por el matrimonio que lleva esta masía espectacular, Cristina y Luis. El entorno donde se encuentra, los desayunos y cenas todo de origen Km0, las actividades que puedas realizar desde senderismo, cultura, uno de los mejores sitios del planeta para disfrutar del parapente, etc, etc, etc. Es mejor ir y pasar unos días y vivir la experiencia, es imposible no irse con pena de este lugar muy acogedor, Muchas gracias a Cristina y Luis por hacernos sentir ta bien y la ayuda prestada.
20 julio 2023 23:47
Lugar maravilloso y tranquilo, la casa en perfecto estado y preciosa! La atención ha sido excepcional y muy detallistas! No falta de nada, desayunos y cenas hechos con cariño y de cosecha propia. Volveremos seguro!
11 febrero 2023 12:39
100 % Recomanable. La masia és molt acollidora, l'entorn inmillorable i els esmorzars amb productes Km0 són espectaculars. El sopar et fa venir ganes que arribi l'hora de seure a taula un altre cop. Tracte molt proper.et sents com a casa!
26 noviembre 2022 15:58
Fabulós!
Hem gaudit d’un cap de setmana a la Vall d’Àger i hem tornat amb l’agradable sensació que no podíem haver escollit millor allotjament per fer-ho, amb una relació qualitat/preu immillorable.
Serà per la privilegiada ubicació, que ofereix unes impressionants vistes del Montsec des de la terrassa? Possiblement. Serà perquè la casa és super maca, còmoda i acollidora, i amb un porxo preciós? També. Però el millor i el que més ens ha agradat, ha estat la càlida i personal atenció que vam rebre de la Cristina i el Lluís, que van assessorar-nos en tot moment de les moltíssimes opcions de lleure i visites que ofereix la zona, amb consells que van ajudar-nos a descobrir indrets que no coneixíem.
El motiu de l’estada era una excursió al Congost que teníem planificada des del Juliol i que vam haver de cancel·lar perquè el van tancar amb motiu del pla Alfa. Una sortida que vam recuperar ara a l’octubre amb una parella d’amics.
Teníem contractat l’allotjament i també els sopars, que disposen en una taula gran i compartida amb altres hostes. Una fórmula que a nosaltres ens agrada perquè permet socialitzar i compartir experiències a l’hora dels àpats, que van ser molt agradables.
Ofereixen un menú de 20 € amb primer, segon, postres i beguda, que inclou una generosa oferta de carns a la brasa i altres plats elaborats amb productes de proximitat i cuinats a la xemeneia del menjador. Impossible no parlar dels excel·lents cargols que ens va preparar el Lluís, dels millors que hem menjat mai, semi-farcits d’una barreja de tomàquet i allioli. Si us agraden, val la pena pagar el suplement de 4 € perquè és un plat que no us podeu perdre.
Sens dubte, vindrem de nou. Hem descobert una zona de Catalunya que no coneixíem i que ofereix precioses rutes més enllà de les més conegudes i turístiques. Intentarem fer-ho quan el Congost tingui aigua, però sigui quan sigui que ho fem, tornarem a la Masia Serret.
10 septiembre 2022 1:46
Pel tracte, el servei i l'entorn.
Malgrat la calor d'aquests dies de juliol, la masia està molt ben acondicionada, l'habitació molt confortable i poder-se banyar a la piscina tan de dia com de nit, ha sigut una pasada.
El Lluís i la Cristina molt amables.
Tornarem
Xavi i Marta
Tarragona
30 agosto 2022 20:48
Espectacular el entorno pero sobre todo el trato de luis y Cristina muchas gracias hemos estado como en casa gracias
04 julio 2022 15:58
Masia muy bien ubicada para realizar la travesía de Congost de Mont Rebei. Lo mejor, la atención de Luis y Cristina que nos han hecho sentir como en casa y nos han preparado unas cenas y desayunos espectaculares.
Muy buena la relación precio-calidad. Sin duda, lo recomendaremos y nosotros esperamos repetir.
30 junio 2022 5:16
Una maravilla de sitio, precioso, agradable y muy acogedor. Las cenas a la brasa estan espectaculares y Cristina y Lluis, los dueños, encantadores y muy cercanos. Además la localización es perfecta para todos los planes que ofrece la zona! Altísimamente recomendable!
24 junio 2022 23:22
Casa rural encantadora, entorn tranquil i molt acollidor. Els esmorzars i els sopars fantàstics.
La Cristina i en Lluís uns grans amfitrions.
Tornarem per provar la piscina.
01 mayo 2022 3:20
Una casa familiar tranquila, amb molt bon menjar i amb un tracte immillorable per part de la Cristina i en Lluís.
Moltes gràcies Josep i família.
Setmana Santa 2022
27 abril 2022 17:49
Una estada de cap de setmana excel·lent. Molt familiar, tracte inmillorable i bona teca.
Lluís i Cristina moltes gràcies per l'atenció, un plaer. Salut!
13 febrero 2022 18:33
Hem estat d perles. La cristina ens ha cuidat com ningú. Àger és una Meravella i masia Serret genial.
17 enero 2022 13:43
Un lloc on desconectar, dormir i menjar bé i amb uns amfitrions 10! Totalment recomanable, hi tornarem segur.
20 diciembre 2021 11:31
Hem estat dos dies mes que a gust.
L'estada perfecte. El menjar excel.lent.
Però el mes agradable ha sigut la amabilitat d'en Lluís i la Cristina. Dos amfitrions que no sols aconsegueixen que et sentis com a casa, si no que a mes, t'aconsellen i ajuden en tot el que necessites.
Ho recomanem absolutament.
Nosaltres hi tornarem, sense dubte!
Cris i Lalo
06 noviembre 2021 6:54
We had a great time staying with Cristina and her husband. We stayed for 4 nights in the apartment. We visited Ager for the possibilities of hiking, kayaking and paragliding. Unfortunately the weather wasn’t good enough for the paragliding. The hiking and kayaking were amazing! Cristina told us on arrival where to book activities we liked. She was very helpful. The spot is all you want after a day in the outside, it has everything to chill and relax. We were lucky to see the stars 2 nights in a row! We would definitely be back to explore this beautiful area even more
02 noviembre 2021 17:01
Maravillosos días de descanso en paraje de belleza incomparable.excelente ubicación y vistas.el trato de luis y cristina cercano si lo solicitas, respetuoso si lo insinúas.te proporcionan datos e información tanto de la zona como de la vida y costumbres de la comarca.las cenas y los desayunos con productos de km 0, lo que te acerca a la gastronomía de la zona sin salir de casa.segunda vez que nos alojamos aquí, no será la ultima.del todo recomendable.
12 octubre 2021 14:48
Fuimos en agosto y estuvimos en la habitación triple +supletorio y con uso de espacios comunes de comida fría. Todo Muy bien. Teníamos privacidad y una pequeña terraza. Los desayunos y cenas excelentes. La tranquilidad de la masía y las vistas y su excelente ubicación lo hacen un lugar único. Se puede llegar a Àger des de la Masia por una pista caminando. También de puede practicar BTT en sus alrededores. Lo mejor de la estancia las cenas exquisitas a la fresca mirando las estrellas. Sin duda repetiremos!
04 octubre 2021 14:42
Pongo solo 5 estrellas porque no puedo poner más. Se merecen tantas como lucen en el cielo. Mil gracias por lo bien que nos habéis tratado. Es un lugar maravilloso. Hemos estado una semana y ha sido genial. Ahora tengo depre post-vacacional y que bien se come! Trobaré a faltar les alberginies a la brasa Lluis
Esperamos poder volver pronto, aunque sea un fin de semana. Gracias por todo
23 septiembre 2021 9:58
El menjar. Super casolà. BONISIN.
QUEDES TIIIIIIIIIIIP
Tracte familiar atope.
Porta despertador. Dormiran tant Agust que despertaras tart.
22 septiembre 2021 8:13
Masia preciosa, situada al Montsec aprop de la zones d'interès. Perfecte per veure les estrelles a mitja nit. Habitació super fresca, cosa molt agraïda dins la onada de calor que ens va enganxar just a nosaltres allà. A part, molt bonica i pràctica.
A destacar favorablement, els menjars. Vam esmorzar o sopar dues vegades i realment era espectacular, cuina casolana, ecològica, de km0, feta al moment a la brasa i aquestes coses es noten al paladar.
S'accepten animals.
Possiblement tornariem, però ens agradaria remarcar que hem rebut un tracte inmillorable per part d'en Lluis, però el tarannà de la Cristina, per a nosaltres, ha sigut diferent.
16 septiembre 2021 14:56
Espai i ambient immillorables. Tracte familiar i proper. T’hi trobes com a casa. Heu de provar els cargols fets pel Lluis. Insuperables!
25 agosto 2021 21:50
My family and I have never walked out on a hotel booking or stay before. However after arriving at Masia Serret we left after 15 minutes.

Our first experience of Masia Serret was the male owner ridiculing my pregnant wife for asking if she might be able to use a toilet after a three hour drive. He then preceded to inform us we were confined to certain areas that evening and were unable to visit the communal areas, given they had booked in a large private party for wine tasting and dinner and didn’t want us bothering the party (which I suspect might have been his friends). The male owner gave every indication he did not wish for us to stay and behaved with complete disdain for us as paying customers. Further more the pictures are not reflective of the reality of the place, the furniture is dilapidated and run down and feels like it belongs in the the 1970’s (which is probably when the furniture was bought). Massive shame as the place has so much potential. A stay however is not dictated by things, it’s people what gives it heart, sadly, the male owner gave us the most inhospitable welcome we have ever had the displeasure of experiencing. We nevertheless, offered to pay his wife for the duration of the stay as we understood that we left them with a spare room. The gracious wife understood her husbands behaviour was unacceptable. She was the one saving grace of this disaster of a rural hostel.
20 agosto 2021 3:07
Muy bien, ambiente familiar, en plena montaña. Buenos Anfitriones, Cristina y Luis.
Ideal para senderismo kayak vuelos y otros deportes relacionados con la Naturaleza.
31 julio 2021 8:47
Tot ho teniu molt bé, la casa, l'habitació, l'esmorzar, el sopar.
Però el millor que teniu sou vosaltres, Cristina i Lluís.
Ens heu fet que estiguéssim com a casa, i els vostres consells ens han servit molt, encara que no sempre hàgim trovat el que buscàvem.
Aquesta estança la recordarem.
26 junio 2021 19:45
Espacio muy acogedor en un entorno natural idílico que permite descansar y disfrutar de un trato entrañable.
La ubicación es perfecta para disfrutar y conectar con la naturaleza.
Muy recomendable!
26 junio 2021 7:21
No hem pogut estar millor, habitació més que correcte, entorn esplendid amb nit de estrelles inclosos i uns sopars que ens han fet repetir totes les nits. Moltes gràcies! Tornarem!
19 mayo 2021 23:10
Hem passat uns dies d’allò mes agradables amb la meva parella. Els amos son maquíssims i atents amb tot! Amb moltes ganes de tornar-hi ben aviat! Moltes gràcies! Guillem i Júlia
05 mayo 2021 0:53
Establiment magnífic per allotjar-se a la Vall d'Àger. Bonica masia, vistes espectaculars, habitacions fantàstiques, menjar casolà magnífic i el millor: el tracte dels propietaris, que et fan sentir com a casa. Amb ganes de tornar-hi aviat!
05 abril 2021 21:51
Hem estat fa una setmana.hem estat molt ben atesos tan per la Cristina i el Lluís.esmorzar molt cassolà i producte de proximitat.els cargols a la llauna exquisits.recomanable n 100*100
25 diciembre 2020 0:58
Una estadía como en casa, hemos sido Bien atendidos. Ideal para desconectar del día a día. Desayunos y cenas con productos locales, todo muy rico! Se puede ir caminando hasta Àger por en medio del campo. Buena ubicación, frente al Montsec y muy cerca del Parque astronómico y del Congost de Montrebei. Recomendado al 100%
02 diciembre 2020 1:49
Un lugar acogedor, ideal para desconectar del día a día de la ciudad, el entorno precioso, sin duda recomendado para escapadas familiares y en pareja.
Volveremos sin duda.
14 noviembre 2020 2:26
El Lloc perfecte per allojar-se a la Vall d'Àger, molt bona ubicació esta a prop de tots els llocs importants a visitar, Congost Mont-rebei, Observatori. Les habitacions molt ben restaurades i conserven tot l'ambient antic, tranquiles i molt netes. La cuina basada en productes locals, boníssima i ben feta. I el tracte de la Cristina i en Lluís es de lo millor, t'expliquen tots el racons on pots anar, son amables, acollidors.definitivament es el turisme rural autèntic que tots busquem i costa trobar.
14 octubre 2020 10:07
Bonita masia en el centro del Montsec. Dueños super amables y siempre dispuestos a que tu estancia sea inolvidable.

El establecimiento está muy limpio, muy buenas vistas al montsec. Si podéis quedaros a cenar, vale muy la pena.
14 enero 2019 1:16
Perfecte, paratge natural i tranquil, amb unes vistes precioses. Molt bona acollida, sempre amb regust rústic català, però amb les comoditats d'avui dia molt ben cobertes.
11 diciembre 2018 16:35
Malauradament nomes hi vam poder estar una nit.tot molt be, com estar a casa d'uns bons amics de tota la vida.vistes genials des del menjador sala obert al montsec.a repetir.gracies
20 noviembre 2018 6:30
Lugar acogedor, tranquilo y muy bien equipada, ideal para hacer excursiones por la zona o realizar vuelos en parapente. Hay varios tipos de habitaciones con todos los detalles, tienen "llar de foc" que en invierno se agradece y apetece. Los dueños son superatentos y el desayuno esta muuuuuy bien, todo riquísimo. Volveremos!
10 noviembre 2018 12:21
Després d'una estada de 4 dies a la Masia Serret, només podem dir coses positives, un tracte familiar i de confiança, la Cristina i en Lluís molt simpàtics, un lloc tranquil, net, bones vistes. Molt recomanable, esperem tornar-hi.
25 octubre 2018 23:23
Malaudarament nomes hi vam poder estar una nit.tot molt be, com estar a casa d'uns bons amics de tota la vida.vistes genials des del menjador sala obert al montsec.a repetir.gracies
16 octubre 2018 13:08
Una experiència per recordar tota la vida, menjar exquisit i tracte immillorable.l'Ada ja troba a faltar en Yak i en Nus. Moltes gràcies Cristina i Lluís. Tornarem segur. Fins aviat
13 agosto 2018 13:44
Como en casa, felicidades a este matrimonio Cristina y Luis por hacernos pasar una estancia maravillosa. En un lugar muy bonito por su ubicacion.
21 abril 2018 21:56
Es un lugar encantador, puedes venir con tu mascota. Los dueños son muy atentos y te ayudan en todo, tanto en información sobre excursiones y direcciones. Todo muy familiar. Tienen servicio de comida y cena. Unas vistas a las montañas impresionantes. Muy recomendable para una escapada de fin de semana.
23 enero 2018 13:26
Casa rural molt tranquil.la on serveixen un bon i complet esmorzar. A destacar el cel nocturn que es divisa des del jardí que és espectacular, dels millors de Catalunya. A millorar estarien les habitacions que ja sabem que ens trobem enmig del camp però podrien estar una mica millor aillades dels insectes.

Escribe una reseña



Calificación general: