22 mayo 2023 9:38
La solució definitva als meus problemes cervicals. Un massatge relaxant, molt complet que et deixa una semsació realment agradable
23 abril 2023 23:23
Porto 4 sessions de Kobido amb la Mercé i estic encantada. Trobo que és un massatge súper tècnic, i tinc la sort de portar anys fent-me massatges, i que ella el fa a la perfecció. Ja m"he notat resultats: la cara molt més tonificada i els oides despejats. I se m'han mogut i marxat mucoses de la gola. Aquest matí dues persones m'ho han notat a nivell estètic. És fantàstic, i la Mercé molt bona professional. Aviat provaré el tailandès.
08 abril 2023 6:33
Es el tercer tratamiento que me doy con Mercè y sé que no será el último. Trato super profesional y cercano, 100% recomendable!
16 mayo 2022 14:05
Molt bona professional.he notat molta millora en problemes de isquios, lumbars i tensionals.reconanable al 100%
02 mayo 2022 4:21
Estos masajes son increíbles! 10000% recomendables. Salgo flotando después de cada sesión y cuando he tenido alguna molestia en alguna zona del cuerpo Mercè la trabaja y al día siguiente como una rosa, son geniales!
04 abril 2022 12:13
Molt contenta de comptar amb la Mercé per la meva esquena, faig massatge thai cada 15 dies i no he tornat al fisio o si vaig, molt de tant en tant, la meva qualitat de vida ha millorat. Ademés, fem les sessions a casa, amb la qual cosa em facilita molt la vida. M’encanta! Recomanable 100%
03 febrero 2022 11:58
Com que faig una feina molt sedentària, els messatges ajuden molt. La Mercè és una gran professional, tracte impecable.
31 enero 2022 6:40
He gaudit dels diferents massatges de la Mercè i els recomano tots, que n'hi ha per triar i remenar i per cada estat d'ànim!
10 enero 2022 1:03
He sortit renovada! La Mercè és molt agradable i molt professional. Feia temps que buscava una massatgista de confiança i finalment l'he trobada!
08 enero 2022 4:22
Vaig passar de viure sempre amb contractures, que ja les havia fet habituals, a no tenir-ne. Vaig tenir una lessió lumbar i després d'una sessió amb la Mercè vaig millorar molt. Després de cada massatge em sento molt relaxat. I, després d'haver estat a Tailàndia, he de dir que els massatges thai de la Merceè no tenen res a envejar als d'allà
06 enero 2022 19:58
Volveré, me lo regalo una amiga y me pareció genial, la sensación de flow que te deja es buenísima, yo tengo dolor de hombros siempre o sea cronico y no se como se lo hizo pero me dejo listos por una semana, a parte es persona es muy atenta y profesional, lo único que me queda es agradecerle a mi amiga y a ella el bienestar que me regaláron.
GRACIAS.
03 enero 2022 9:19
Los masajes thai de Mercè me ayudan a mover músculos que de otra forma no movería. Los estiramientos que aplica ayudan bastante a relajar y liberar tensiones musculares. Yo no he vuelto a tener dolores de espalda: D".
02 enero 2022 12:46
Profesionalidad en estado puro. Te sientes muy bien cuando escucha tus puntos débiles y aplica todos sus conocimientos en trabajarlos. Te ajusta muy bien las sesiones a tu disponibilidad. Sólo las justas y necesarias. Muy recomendable.
30 diciembre 2021 7:04
Tuve mucha suerte de haber podido tener esta experiencia, puntual, limpieza, confortable, gran trato y por supuesto al terminar parecía que flotaba al caminar. Muchas gracias Mercè por tus atenciones, obviamente VOLVERÉ!
23 diciembre 2021 3:56
Recomiendo al 100% los masajes de Mercè. Es una profesional muy simpática y aplicada. Son masajes de alta calidad con muchos beneficios.
Vuelvo a ver a Mercè cada vez que lo puedo.
20 diciembre 2021 2:43
Tinc una feina d'oficina i els massatges Thai de la Mercé m'ajuden molt a flexibilitzar i mobilitzar el cos. A més és una persona molt professional i amb un tracte excel·lent. Totalment recomanable.
17 diciembre 2021 11:02
Mercè es una gran masajista, cada vez que me hace un masaje tailandés salgo como nueva! Es de agradecer su profesionalidad y atención durante todas las sesiones, así como para poder coger cita, se adapta sin problemas! Gracias Mercè! Sin duda seguiré disfrutando de tus masajes!
29 noviembre 2021 10:38
Hago bastante fitness durante la semana, y el masaje Thai que me da Mercè es la combinación perfecta para la recuperación y estiramiento de los músculos y arituclaciones. Además a mi me ayuda a relajarme mucho, liberar tensiones y estrés acumulado.
29 noviembre 2021 2:35
Los masajes Thai con Mercé, es toda una experiencia para mi cuerpo. Sin que sea yo consciente del todo sus beneficios se expanden a otros planos (mental y emocional) ya que la relajación que se.produce en mi cuerpo físico crea calma en mi mente, en mis emociones y en mi alma.esa paz al liberar mis tensiones (físicas, mentales y emocionales) siempre me sitúan en otro lugar para enfrentar los desafíos de mi Vida. Súper recomendable
29 noviembre 2021 0:13
He gaudit dels diferents massatges de la Mercè i els recomano tots, que n'hi ha per triar i remenar i per cada estat d'ànim!
21 noviembre 2021 21:13
M'he posat diverses vegades en mans de la Mercè quan tenia el gabinet a Barcelona, i puc dir que l'experiència ha estat sempre fantàstica, tant, que estic disposada a desplaçar-me fins a Sant Cugat perquè sigui ella qui em continuï fent els massatges. No és fàcil trobar un massatge tan complet com el que ella fa, en què tens la sensació que t'està activant el cos alhora que et relaxes. Tinc tendència a fer contractures en un punt de l'esquena, i sempre en surto molt alleugerida. Però, més enllà d'aquest aspecte concret, el que més li valoro és aquesta capacitat de revitalitzar el cos que té la mena de massatge que fa. Us recomano que ho proveu.
18 noviembre 2021 2:04
Des que vaig començar a ser constant en les meves visites a la Mercè, he notat una millora evident en la mobilitat del cos en general i en la correcció postural. Tracte excel·lent i resultats immillorables.
15 noviembre 2021 9:33
He sortit renovada! La Mercè és molt agradable i molt professional. Feia temps que buscava una massatgista de confiança i finalment l'he trobada!

Escribe una reseña



Calificación general: