30 noviembre 2023 3:31
Me cobran 6€ por hacer los bajos de unos pantalones y me dejan una pernera más corta que la otra
27 mayo 2023 2:17
Me acaban de cobrar 0,10€ por una bolsa 100% de papel en una compra de 111,90 €. Agradeceria que la propiedad me aclarara si esto es legal ya que creo que la ley establece que se cobraran las bolsas de PLASTICO de mas de 50 micras.
Ahh, ademas de ser 100% PAPEL lleva propaganda de MASSIMO DUTTI. Es decir, pago por hacer propaganda por la calle.
Perdonen si es que no estoy al dia de este tema. Lo que me sabria muy mal es que el propietari no me aclare el tema.
20 enero 2023 0:26
Ofertas moderadamente caras pero justas, excelente marca de ropa de calidad para hombres y mujeres.
24 septiembre 2022 16:09
Fa anys que hi compro i la botiga està molt ben situada, el personal és amable i atent, però trobo a faltar gènere. D'acord que no poden tenir tots els productes de cop però per exemple en bijuteria, podrien tenir més. La roba sempre queda bé, bon tallatge, el calçat és bo i els cinturons, també, però darrerament (almenys 2 anys) trobo que la roba en general s'està tornant aburrida. Dins del seu minimalisme que és el seu tret distintiu, sempre hi havien peces amb un encant i ara cada vegada en veig menys, ja no em sorprèn mai, em sembla més del mateix. Ara, per les peces bàsiqies, és una botiga, ideal. Espero que hi posin una mica més d'imaginació a les noves col.leccions.
29 julio 2022 13:17
Molt bona atenció per part de la dependenta Montse. Em va assesorar a l’hora de comprar-me un look per un event. Molt simpàtica i atenta. Va acabar la venda de manera molt professional a caixa.
16 julio 2022 3:17
Bon assessorament a la secció de dona per part de la dependenta Carme, em vaig sentir en tot moment molt ben atesa.
13 abril 2022 18:00
En quant a productes bè, peró l'atenció en la planta de roba d'home, la persona que ens ha atés li falta molta mà per atendre com cal. La senyoreta de caixa perfecte.
26 marzo 2022 18:44
ME ENTRISTECE MUCHO QUE HAYAN QUITADO EL CONTENEDOR DE CARITAS DE LA PLANTA BAJA! POR FAVOR, PODRIA EL RESPONSABLE DE LA TIENDA DARSE CUENTA DE QUE VA EN CONTRA DE LA POLITICA DE INDITEX? POR FAVOR, PODRIA ASOMARSE Y VER LAS PERSONAS NECESITADAS QUE HAY ENFRENTE DE SU TIENDA? SU MUEBLE DE CARITAS ES QUIZA LO MEJOR DE SU TIENDA, CON TODOS LOS RESPETOS.

MUCHAS GRACIAS POR ESCUCHAR. ESPEREMOS QUE REUBIQUEN EL MUEBLE DE CARITAS EN LA PLANTA BAJA. TODOS TENEMOS ROPA QUE NO USAMOS Y QUEREMOS DONAR, PERO NO SABEMOS DONDE.
09 marzo 2022 2:48
Vaig anar a comprar pantalons d'home i només hi havia un noi a dalt atenent, em van fer esperar 15 minuts, perquè els necessitava, sinó hagués marxat. Un cop a la caixa de cobrament, veig 3 nois darrera el taulell i només un cobrant, em van fer esperar uns altres 15 minuts, però no perquè estés a tope de gent, sinó perquè el que cobrava era lent i es va formar una cua.
17 enero 2022 14:49
Massimo Dutti, no es un diseñador italiano, es una marca y sus diseños relación calidad-precio son inmejorables.
04 enero 2022 7:34
Soc una clienta fidel a, la marca de fa molts anys, avui he anat a la botiga de Girona, carrer Juli Garreta i al parlar-li en catala a la dependenta m'ha contestat " perdon puede hablarme en castellano? ". Inadmissible per dos raons: primer perque estem a Catalunya i segon perque han d'atendre en catala, no he de ser jo com a clienta qui li parli en un altre idioma.
Vergonyos
11 diciembre 2021 4:02
Tot correcte. Llastima de la venedora. Que no parli Catala, tot i que es un servei de cara al public a Catalunya, ho puc encaixar. Que no l'entengui ho trobo fatal. Pero que al cim si tu li parles en catala et respondi amb un. Perdon! De traca. Crec que ens ho hem de fer mirar. Intolerable senyor Dutti.
11 marzo 2019 0:17
Preciosa tenda de cadena de roba a Girona. Perfecte atenció. En rebaixes tenen molts bons preus
28 enero 2019 9:20
És una de les meves botigues preferides per la varietat de la roba, pel tracte i pel servei que ofereix
23 noviembre 2018 17:14
Muy buena atención del joven de la planta de Ropa de hombre. Muy atento, educado, cordial. Buen vendedor! Gracias!
06 noviembre 2018 12:39
A la Secció d'homes, el personal masculí és molt amable i atent, contraposat a alguna fèmina que suposadament hauria de treballar.
08 marzo 2018 8:26
En rebajas son geniales valen la pena calidad precio.son rebajas reales. Durante resto del año hay todo tipo de precios
07 marzo 2018 19:42
La calidad de ropa es de un 10/10. Siempre me fijo en cómo está la ropa al revés. Porqué, es ahí donde se nota la calidad. Las chaquetas de piel suaves y de diseños actuales. El calzado cómodo. Y la ropa de hombres de calidad excelente (telas y patrones excelentes). El ambiente de la tienda bien cuidado: la ropa bien presentada y ordenada.
27 febrero 2018 17:37
Acojonante. Compras, si quieres, pagas, y con un poco de suerte te dan una bolsa regalo con su pegatina y su cinta para que pongas "tu" la mercancía comprada dentro y te hagas el lazo que "tu" quieras. Y a la calle rápido que estorbas. El siguiente. Resulta que no había nadie más para pagar. ¿Tanto cuesta atender a un cliente como se ha hecho siempre?

Escribe una reseña



Calificación general: