10 enero 2024 22:30
Auténtica tortura con este taller.
Entra el coche por ir en modo de protección a 60km/h sin salir humos ni nada, sale de alli con turbo nuevo (dicen que era el turbo, al final me entero que no es de ahi), al que le faltan tornillos por poner, toda la instalación electrica fuera de las grapas etc, dicen que no pasa nada que no esten puestos, a los dias no me entran las marchas y el volante hace un clonck solucionan el ruido del volante. A la semana según ellos se rompe el embrague y el cambio manual, lo cambian, a partir de ahi solo hacen que salir testigos de fallo motor, de polución etc, tambien se oyen ruidos en la rueda derecha (dejaron una subjeccion suelta) etc.encima tengo que oir comentarios que si tratamos mal el coche, que si lo usamos la empresa entera y lo cuidamos mal etc.y solo lo uso yo, coche con 120.000km y que solo ha ido al taller de ellos, al final lo llevo a otro taller porque me están tomando el pelo, y el renting buenamente pagándoles todas las ñapas que vienen por cambiar un turbo que no hacía falta, cuando era un sensor de motor.
10 julio 2023 5:58
Sincers. Pressupostos ajustats, si et poden estalviar uns euros, ho fan possible. Bons mecànics. Esther, la propietària, molt amable i t'informa molt bé.
10 junio 2023 21:19
Excel•lent atenció al client, bona relació qualitat preu i millor assessorament. Em van treure de l'apur ràpidament
26 mayo 2023 18:58
Tot tipus de repreparació d'automovils. Molt professionals i atents, sobretot la noia d'administeació. Relació qualitat preu molt bona.
16 marzo 2023 11:41
Llevamos muchos años acudiendo a este taller con diferentes vehiculos y siempre hemos sido atendidos con eficiencia y amabilidad incluso al acudir sin cita prèvia.
08 marzo 2023 17:59
En aquest taller pots trobar qualsevol tipus de reparació i inspecció del vehicle de forma professional i molt familiar. Ho recomano 100%. Relació qualitat preu molt bona i l’atenció al client per part de mecanics i part administrativa exel•lent.
07 marzo 2023 23:36
Sempre disposats a ajudar i a buscar la millor solució.
Recepció i mecànics amables i professionals.
03 diciembre 2022 7:55
Mejor imposible. Me atendieron aun estando con muchísimo trabajo, solucionaron y me dieron la mejor y mas económica opción. Si duda un gran taller donde hay gente excepcional.muy muy agradecido por el trato y servicio recibido por Ester y su staff.
16 abril 2022 7:57
Hoy me han atendido con un problema en mi coche y aún estando a tope de trabajo y presentarme de improvisto, me han dedicado tiempo en ayudarme. Gran servicio y muy buen trato por parte de todos.
31 octubre 2021 19:22
Taller familiar con muy buen trato y rápidos en el servicio.
Se adaptan al horario para tener el coche listo lo antes posible
20 septiembre 2021 22:53
Taller Bosch a Lleida especialitzat en mecànica i electricitat en totes les marques d'automòbils. Es el primer cop que vaig, i això que fa mes de 25 anys que passo cada dia per davant varies vegades. Vaig anar per recomanació d'un concessionari de Madrid (Arval) i l'experiència ha estat immillorable. Es una empresa familiars que ha passat de pares a fills, i això es nota tant en l'atenció com en la passió que posen per l'atenció al client. Sobretot són resolutius i pràctics. I si surt algun problema van per feina. Es dels dels pocs tallers on no has d'estar trucant constantment, normalment sempre s'avancen ells per posar-te al dia de les reparacions o gestions. En ser Bosch disposen de les ultimes novetats en anàlisis de vehicles i de programacions de centraletes apart de la formació que disposa el seu cap de taller, el qual està molt implicat en noves tecnologies. Bona feina i fins la pròxima. Però espero que no, perquè llavors vol dir que el cotxe va com la seda.
06 octubre 2019 18:51
Hem portar a revisar els 2 cotxes que tenim en aquest taller Bosch Service de Llleida ciutat per primera vegada. Hem rebut un excel.lent tracte humà i una gran professionalitat amb uns preus força ajustats. Han guanyat un nou client.
25 enero 2019 4:07
Grandes profesionales, de trato exquisito y familiar, un placer dejarles el coche en sus manos.
30 abril 2017 21:37
Excelente taller con trato familiar y confiancia inigualable.
PROFESIONALIDAD MUY COMPETENTE

Escribe una reseña



Calificación general: