21 septiembre 2023 7:42
Des de fa anys que venim al centre i estem molt satisfets amb tot. El tracte de les noies de recepció és excel·lent, sempre fan el possible per trobar-te hora O ajudar. Els professionals que ens han atès molt bé. Recomanable.
24 agosto 2023 9:45
Muy contenta! Llevo años viniendo para analíticas y ahora físio y estoy muy satisfecha. El trato tanto de recepción como de los médicos/enfermeras es inmejorable!
12 febrero 2023 18:58
En gine només et vol donar anticonceptives, sigui pel que sigui que vagis.
Has de esperar molta estona encara anant per mútua, per anar amb l’endocrí, mínim una hora d’espera.
07 octubre 2022 18:51
Molt satisfeta per l'atencio rebuda. Molt profesionals i empàtiques, tant des de recepció, com el tractament rebut. Molt recomenable.
Muy satisfecha por la atención recibida. Muy profesionales y empáticas, tanto desde recepción, como el tratamiento recibido. Muy recomendable
05 mayo 2022 4:16
! NO RECOMENABLE, ÉS DE LO PITJOR QUE HE VIST!

Vaig anar al podòleg d'aquest centre, si és que es pot dir podòleg al professional que em va atendre, em van cobrar un ull de la cara per les plantilles noves i ara tinc el turmell inflamat i el genoll afectat.

He anat a un altre podòleg! Un de professional! I em diu que he estat portant unes plantilles deficients, que no em corregien la pronació que tinc als peus, que ja les podia llançar perquè aquestes plantilles em perjudicaven el peu.

No recomano a ningú a anar a aquest centre, tracte pèssim, metges poc professionals i mal pagats.
28 febrero 2022 12:12
Centre amb professionals de la salut i una atenció propera i personalitzada. És el meu centre de confiança, gràcies per tot!
17 diciembre 2021 11:46
Lugar no recomendable!

EXPONGO a mis dos padres le gestionaron la renovación del carnet a 5 años teniendo 49 años y ahora han renovado de nuevo en Palamós y con 10 años a los dos.

Llego a saber esto y de verdad antes pongo reseña y lo publico qué falta de profesionalidad.
13 noviembre 2021 16:05
PER LA MEVA EXPERIENCIA! UN TRACTE SUPER BO PER TOT L'EQUIP, AMABLES, EFICIENTS. MOLT I MOLT CONTENTA.
I PER EL QUE FA LA DOCTORA LIDIA DURAN UN 10. UNA GRAN PERSONA I DOCTORA.
MOLTES GRACIES PER LA VOSTRA ATENCIO!
31 octubre 2021 5:12
Un centre amb molt bons professionals, el tracte es proper i amable. Des d'el moment que truques per demanar hora l'atenció i aptitud de les recepcionistes es immillorable.
Amb poc temps he tingut diferents afeccions, m'han atès varis especialistes i tots ells han sigut molt professionals i els problemes s'han resolt amb rapidesa
Molt agraït a tots ells.
Ho recomano a tothom
08 octubre 2021 11:01
Segons la meva experiència a Medical Salus, no puc estar més agraïda del tracte que he tingut per part de la Lidia com a nutricionista. En 7 mesos he aconseguit baixar 15KG sense passar gana i menjant el que m'agrada. M'ha ajudat amb el que estava buscant, que era fer un canvi d'hàbits a l'hora de menjar i ho he aconseguit amb molta força de voluntat i combinant el "menjar saludable" amb l'esport. També vull agraïr el tracte rebut per part de la Dori i la resta de professionals que treballen al centre! Gràcies!
30 agosto 2021 6:17
Fa un any vaig arribar coixa d'una cama. El fiso, en Jaume, fantastic! Gràcies a ell ara puc córrer per la muntanya tranquil·lament i ho tinc ben curat. És un crack, et recomana just el que necessites per a la teva lesió, tant et fa massatge com et fa fer exercicis, si és el que més et convé.
21 julio 2021 15:22
Després d'un pronòstic dolent, en Jaume, el fisioterapeuta, mha ajudat a capgirar-lo completament, i m'ha ajudat millorar en molts aspectes de la meva forma física. Estic molt contenta amb la seva professionalitat!
14 julio 2021 10:08
Yo me trato desde hace 3 años con la Dra. Lidia en psicología y estoy muy muy pero que muy CONTENTA Y SATISFECHA, con los resultados.
10 junio 2021 17:28
Desde mi experiencia el fisio muy bueno y muy amable. Tuve una recuperación rápida gracias a sus ejercicios y recomendaciones.
04 junio 2021 7:29
Muy contento con el fisioterapeuta, Jaume, todo lo explica muy bien, tanto el diagnóstico como los ejercicios, la terapia va muy bien, ya que no tengo molestias y puedo volver a descansar, y por fin tengo el cuello casi bien, solo falta poner mas de mi parte para terminar de mejorar.
14 febrero 2021 7:15
Vam anar jo i el meu home a renovar el permís de conduir. Molt contents amb el servei, ens va arribar molt ràpid i són molt amables.
17 noviembre 2019 14:14
És una estafa de lloc:
Fan les renovacions del carnet de conduïr a menors de 65 anys, a 5 anys vista en comptes dels 10 anys corresponents en bon estat de salut.

No ha estat un cas aïllat, està en estudi d'emprendre accions legals contra aquest centre.

NO recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: