23 abril 2022 16:45
Espectacular! Fa sentir a tota la familia com a casa, amb els nens és maravellosa se'ls guanya de seguida i el resultat de les fotos és clarament el que es pot percebre a l'estudi absolutament de 10. Estem super contents amb tot, el tracte, ella, el resultat de les fotos i la seva manera d'entendre la fotografía. Ens tornarem a veure, segurissim!
Gràcies Meritxell!
27 marzo 2022 22:04
Hem fet 2 sessions amb la Meritxell i estem més que encantats amb la seva professionalitat! Bona feina, molt bon resultat, molt molt carinyosa amb els nadons, propera. Diria moltíssimes coses bones. Però la millor: que repetirem aviat!
21 marzo 2022 17:16
Si voleu sentir-vos com a casa, amb un tracte proper i carinyós vers els petits, la Meritxell us farà una sessió de fotos per recordar. Encantats després de fer sessió embaràs i new born, la tornariem a escollir a ella sense dubte. Gràcies per tot!
01 marzo 2022 15:13
Las sesiones de fotos con Meritxell son una experiencia única, es una mujer encantadora que te hace sentir como en casa, además, es una súper profesional en la que se puede confiar al 100%, realiza unas fotos increíblemente bonitas, crea recuerdos para toda la vida. Recomiendo Mel & Llimona totalmente, nosotros hacemos dos sesiones al año con ella (navidad y cumpleaños de nuestra pequeña) y así seguirá siendo, para nosotros es la mejor! Tuvimos suerte de conocerla, a nuestra hija le encanta ir a verla! Es un acierto en todos los sentidos!
22 febrero 2022 0:30
Sens dubte una gran experiència!
Bon tracte, proper i molt professional.
En quant al tipus de fotografia.impecable, amb molta llum, un espai càlid que fa que et sentis molt còmode.
04 enero 2022 17:30
Em fet la sessió d'embaràs amb la Meritxell i hem quedat encantats:) Molt professional, seriositat i ens ha donat confiança des del primer moment.
A part que és molt amable i simpàtica! Això sempre s'agraeix ;)
Estem frisant de fer la sessió new born del nostre petitó!
Gràcies!
16 septiembre 2019 4:21
Si quieres un buen recuerdo a mel & llimona es el mejor lugar donde puedas ir para hacer una Session de fotos

Escribe una reseña



Calificación general: