21 marzo 2024 4:32
Hace un par de meses volví de la mejor experiencia de mi vida. He podido vivir mi sueño de irme a estudiar a canadá durante seis meses. Todo ello ha sido gracias a METbarcelona, que desde el primer momento me han ayudado en todo y sobretodo tener a María McCrea con nosotros en Canadá ha sido de gran ayuda.
20 agosto 2023 9:57
Empresa seria, formal i complidora. Tot molt clar des de l'inici. Tracte molt personal amb la família i amb els estudiants. Ens varen posar totes les facilitats. El nostre fill ha estat el 2º semestre 2023 a el Canadà - Sanich (Victoria) i sols podem parlar d'una experiència impressionant. Fins i tot , en un moment de l'estada, el vara visitar la responsable de l'agència a ell i d'altres alumnes que estaven per la zona.
07 agosto 2023 10:23
El meu fill ha fet una estada de 15 dies al campus de Gloucester. Ell n'ha gaudit molt, però jo encara més: total control per part de MetBarcelona, interès i
perfecta organització. Molt recomanables. Conec altres agències d'absolut descontrol i desinterès cap als menors. Repetirem seguríssim.! Gràcies per tot
06 agosto 2023 3:35
El nostre fill ha estat 10 mesos al Canadà fent el 4rt ESO. Ha sigut una molt bona experiència tant a nivell educatiu com en el personal. Gràcies Met per la seva ajuda i tracte proper i familiar. 100% recomenable
20 julio 2023 5:08
El nostre fill ha tornat a casa després de 10 mesos a Canadà fent 4art d’Eso. La nostra experiència amb MET ha estat molt bona. Gestió òptima, disponibilitat per qualsevol consulta, empatia i també un preu just.
19 julio 2023 15:59
La meva filla ha estudiat 1r de Batxillerat a Canadà el curs 2022-2023. L'experiència ha estat meravellosa. No només ha après anglès sinó que ha crescut, ha madurat, ha conegut una altra cultura i ha fet amics de tot arreu. Ha tornat agraïda i molt conscient que és el millor regal que li hem pogut fer. Ella ho defineix com a "BRUTAL! ". MET BARCELONA ens ha ajudat des del primer moment en cada pas, i ens han acompanyat des de molt a prop amb una DISPONIBILITAT TOTAL. Tot amb una amabilitat i simpatia que s'agraeix moltíssim. Fins i tot la Maria McCrea ha visitat el grup de MET durant la seva estada a Canadà. Per tant, només donar infinites gràcies i recomenar MET per l'experiència i el tracte tan proper que hem rebut.
13 julio 2023 17:57
El meu fill de 15 anys ha realitzat un estatge a l'extranger per primera vegada i ha tornat demanant- me que l'any vinent hi vol tornar! Crec que aquest fet defineix suficientment la positiva experiència que ha viscut!
10 julio 2023 2:12
Nuestra hija de 16 años disfrutó de una experiencia de intercambio mutuo entre Los Angeles y Barcelona durante Julio 2023. Primero ella viajó a Los Angles donde convivió con una família con una chica de su misma edad durante 15 días, después fue la chicha americana quien viajó a Barcelona a convivir con nosotros, ha sido una experiencia inolvidable que seguro siempre recordarán.
METbarcelona nos asesoró durante el proceso y nos ayudó con la conexión con la familia, han estado pendientes en todo momento de cualquier problema que pudiera surgir. Sin duda repetiremos con ellos para próximas experiencias. Gracias equipo METbarcelona!
14 abril 2023 14:00
La nostra filla ha estat el primer trimestre d'aquest curs al Canadà. L'experiència amb MET Barcelona ha estat fantàstica i l'acompanyament també. A més, és una oportunitat única per als adolescents per créixer i aprendre en un context totalment nou.
02 diciembre 2022 17:51
Hice un curso de inglés y prácticas en una empresa con MET Barcelona en Cheltenham (UK). La experiencia fue única e inmejorable. El equipo de MET me asesoró y me informó acerca de todas las opciones que tenía y cual veían mejor para mí. Una vez allí, para cualquier duda que tuve pude contactarles fácilmente y respondieron al momento para ayudarme.
Si estás pensando en ir al extranjero, ¡no dudes en ir a través de ellos!
02 septiembre 2022 1:54
Nuestra hija ha disfrutado 2 semanas increíbles en el programa St. Giles- Canterbury. El acompañamiento de METbarcelona ha sido muy personalizado, siempre pendientes de que las cosas funcionasen. Totalmente recomendable. Muchas gracias por todo!
27 abril 2022 17:50
Hemos enviado a nuestro hijo de 15 años a Canadá, con METBarcelona.
Han sido profesionales y ágiles. Y cercanos, accesibles y amables, tanto con nosotros como con nuestro hijo.
Se nota que conocen bien las ciudades y escuelas que ofrecen. Tenían buena comunicación con la división educativa que gestionaba a los estudiantes internacionales.
Comentar que nuestro hijo se lesionó en un entrenamiento deportivo. Su maravillosa “host family”, se organizó para acompañarle a las visitas médicas (visitas, radiografías y varias inmovilizaciones del brazo), y el día que no podían, una persona de la división educativa lo hizo. Los informes médicos nos los hacían llegar a través de METBarcelona, que estaban muy pendientes: llegaban casi al mismo tiempo que nos los explicaba nuestro hijo)
En resumen: recomendamos METBarcelona sin dudarlo.
12 marzo 2022 15:37
Tracte molt proper i professional. Ens han ajudat en tot el procés tot i les dificultats del període COVID. I que nosaltres ho hem fet a distància des de Menorca. Vos recomanem l'experiència de viatjar per estudis a Canadá i que ho feu amb METBARCELONA.
25 febrero 2022 1:09
La nostra filla de 15 anys ha tornat ara després d’una estada a Canadà de 4 mesos que hem gestionat amb MET Barcelona.
El balanç final de la seva experiència ha estat molt positiu i enriquidor tant per ella com per nosaltres com a família, tot i algunes dificultats inicials en la seva adaptació que també han format part de l’aprenentatge.
L’equip de MET ens ha posat molt fàcil tant la tasca de preparació abans d’anar-hi com la de seguiment un cop allà, transmetent-nos molta seguretat. Coneixen molt bé la seva feina i el fet de ser una organització petita fa que puguin tenir una monitorització més personalitzada de cadascun dels estudiants, responent ràpidament a tots els dubtes i dificultats que hem anat trobant en el camí. Sense cap mena de dubte tornarem a confiar en MET i no dubtem en recomanar-ho.
18 febrero 2022 2:54
Ens hem sentit molt ben acompanyats i en temps de pandemia i de molts entrebancs, ha sigut fonamental. No hem patit i sempre ens explicaven quins eren els passos a seguir i els hem fet de forma senzilla. El tracte que ens han donat, com si fos una gran familia, ens ha generat molta tranquil.litat i bon rotllo. Son molt professionals i propers. Molt contents de l'experiència de la nostra filla al Canada.
25 enero 2022 11:22
La nostra primera experiència enviant un fill a estudiar fora. I no podríem haver tingut millor acompanyament per fer-ho. Professionalitat 100% i a l'hora seguiment del més petit detall, per tal de fer que cada nen trobi el lloc que més li escaigui i s'hi trobi a gust.com si fossin els seus fills! Gràcies Maria McCrea i tot l'equip MET Barcelona. Sou fantàstics!
25 diciembre 2021 11:44
Mi hija estuvo estudiando en un college inglés el primer trimestre del curso pasado. No solo agradezco la organización y atención de Maria McCrea y de todo el equipo de MET Barcelona, sino también el seguimiento y acompañamiento que hicieron durante la estancia. Teníamos claro que queríamos una boarding school en Inglaterra y Maria nos buscó las que más encajaban con el perfil de nuestra hija, por lo que la selección resulto fácil y acertada. La experiencia fue maravillosa (incluso siendo año Covid), no solo por el inglés, que obviamente era el objetivo principal, sino también a nivel personal, académico y social. Sin duda contaré con MET Barcelona para la próxima experiencia en el extranjero de mis hijas.
18 junio 2020 7:36
Vaig estar estudiant a Canadà, i la veritat és que va estar genial. Vaig fer molts amics i vaig poder practicar el meu domini de la llengua anglesa.
Es una experiencia única en la vida.
Gràcies METbarcelona. ️
27 diciembre 2019 21:43
I am very happy with the Summer experience Metbarcelona offered me. I went two weeks to Oxford during the Summer holidays. I loved the School and I made a lot of international friends. It’s was an unforgettable experience! Thank you so much for everything.
26 diciembre 2019 5:07
Com a un dels primers estudiants que vaig realitzar una estada a l’estranger gràcies a l’assessorament de MET, puc dir que el viatge de dues setmanes que vaig fer va ser una experiència molt bona, d’on vaig aprofitar per a reforçar tres coses que per mi són fonamentals a la vida: responsabilitat, empatia i maduresa. En el meu cas, vaig fer un one-to-one i vaig compartir casa amb un estudiant francès. Les classes les feia a la casa on estava acollit i va ser com si em sentís a casa, ja que fins aleshores sempre havia fet anglès en una acadèmia i, el fet de canviar d’entorn, va fer que em concentrés més en aprendre. A més, la tarda la teníem lliure per fer amb el meu company el que volguéssim per la ciutat, ja fos anar a jugar a un camp de futbol amb altres estudiants d’intercanvi o sortir de festa.
24 diciembre 2019 21:35
Personal muy amable. Muy Profesional, con excelente atención al cliente.trato familiar, cálido y accesible cuando los necesitas
Hemos repetido en 3 ocasiones.
Sin duda, altamente recomendable
24 diciembre 2019 7:33
Grandes profesionales. Se nota que conocen perfectamente lo cursos que ofrecen. Supieron orientarnos para elegir el destino y el curso que mejor se adaptaba a nuestra hija. Lo que más agradecimos fue el seguimiento que personalmente realizaron mientras estuvo en el Reino Unido. Sin duda, contaremos con ellos en el futuro.
23 diciembre 2019 12:59
He utilitzat els serveis de Metbarcelona per gestionar l'estada del meu fill a l'estranger durant un trimestre aquest estiu. El tracte amb la Maria Mccrea ha estat immillorable tant per la seva amabilitat com per la seva professionalitat. Totalment recomanable.
22 diciembre 2019 11:44
100% recomendable, si quieres ir a estudiar un idioma o llevar a tus hijos al extranjero Maria te dará un trato personalizado desde el primer momento y durante toda la estancia. Ofrecen diferentes opciones en distintos países: Irlanda, UK, Canada, Alemania. Yo he ido dos veranos a Alemania y super bien. No lo dudes!
18 diciembre 2019 9:53
Aquest estiu he gaudit d'una gran experiencia a Canterbury. He conegut molta gent i m'ho he passat súper bé. Tot ha funcionat perfectament i els de Metbarcelona ens han ajudat en tot.
17 diciembre 2019 14:35
Una gran experiència com a família haver pogut gaudir de l'experiència i professionalitat de METbarcelona, a través de la Maria. La nostra filla va anar quatre mesos a Canadà, i va tornar amb una experiència inolvidable, amics i amigues canadenques amb les que encara hi té contacte, i el nivell d'anglès Advance.
METbarcelona en tot moment t'ofereix un tracte familiar i proper, i davant d'imprevistos, incondicional. Moltes gràcies per fer tan bé la vostra feina!
16 diciembre 2019 17:00
Inmejorable acompañamiento y tutoria durante la estancia de mis hijos en canada. Gracias Maria.
13 diciembre 2019 19:05
Experiència 100 % recomenable. La nostra filla a estat 15 dies durant l'estiu a Londres.
La MARIA a fet el seguiment en tot moment.
Repetirem segur!
09 diciembre 2019 23:57
Maria and her staff have always been very helpful, very close to children, and very professionals: no surprises, no unexpected fees.and if any concern appeared, they were there to solve it. I would strongly reccomend them if you are planning an English stay in Canada for your children.
08 diciembre 2019 7:58
La meva filla va fer una estada a Dublín i va tornar encantada, quan va tornar es va examinar del First Certificate i perfecte. L'any següent la meva altre filla va anar al sud d'Irlanda a casa d'una familia encantadora que tenien cavalls i va poder fer classes d'hípica.experiència fantàstica, tot el seguiment i detalls cuidats. Molt recomanable per la confiança que transmet.
06 diciembre 2019 11:22
Encantados con METBarcelona, servicio personalizado y gran atención. Se preocupan mucho por los niños durante toda la estancia. Gracias María.
02 diciembre 2019 14:10
Hem tingut una molt bona experiència amb Met Barcelona, amb la Maria al capdavant, enviant els nostres fills a fer estades a Canadà. La Maria s'ha preocupat que coneguessin abans d'anar-hi els costums del país i els ha aconsellat sobre la millor manera d'integrar-se. També n'ha fet seguiment durant l'estada i al seu retorn. Tot clar, amb suport constant i sense sorpreses. Molt recomanable!
29 noviembre 2019 21:40
Un equipo excelente, el trato es muy personal y profesional. En el caso de nuestra hija tuvimos un pequeño problema y nos lo solucionaron de forma ágil y eficaz. Los recomendamos a todo aquel que nos pregunta por la experiencia. Gracias María!
28 noviembre 2019 22:26
High quality experiences, a team you can trust in, they always support you, helpful in chosing the best destiny
23 noviembre 2019 10:46
Maria and her team are very professional, very friendly and very trustworthy. You don’t need to worry about anything, they take care! I have used their services with my four children and I am completely happy and grateful.
22 noviembre 2019 3:25
Una gran experiència a Alemanya per el nostre fill Miquel. Gràcies Maria i a Metbarcelona per fer-ho possible.

Escribe una reseña



Calificación general: