10 mayo 2023 1:25
Una oficina molt acollidora, la gent molt amable i jo he estat molt ben atesa, gràcies noies
02 mayo 2023 5:09
Totalment recomanable, fa anys que estic amb aquesta mútua, perquè buscava la cobertura més amplia per la meva família. I a més a més d'això, he trobat un excel·lent assessorament i seguiment de part de l'equip de professionals, el meu cas concretament de l'oficina de Vic que és a on acudeixo sempre. Hi ha moltes mútues, preus i cobertures, i més avui dia que trobés mil ofertes per internet. Però al final el que et fa mantenir en una és la gent que està al davant i que t'acompanya en el procés i et fa sentir segur per què sempre que l'he hagut de fer servir ha estat un agent assegurant-se que no em faltes res (que cada procés fos ràpid, còmode, fàcil, segur) i vetllant per la salut de la meva família des del principi. I això no l'he trobat en altres mútues
01 mayo 2023 16:33
Tracte excel.lent, resolutives, ràpida resposta. La millor mútua i unes grans professionals.
01 mayo 2023 12:27
Desde l'oficina de Vic; que es la que ens porta sempre, ens han ates de 10! Súper amables i 100% eficients! Encantats d'estar en aquesta mutua!
25 abril 2023 16:33
Bona experiència amb la mútua, mai cap problema i si hi ha hagut alguna cosa, desde Vic ens ho han solucionat tot
25 abril 2023 5:35
Molt bona gestió a la oficina de Vic. Atenció al client i amb l'ajuda amb el quadre mèdic a nivell de recomanació de professionals. Gràcies!
23 mayo 2022 20:44
Fa molt anys que sóc mutualista i n'estic molt content en general de tot i especialment de la Montse de Vic
06 abril 2022 0:48
Son l’assegurança mes cara i els que donen pitjor servei. Mes de 20 anys amb una altre mutua, ens canviem per les promeses de l’ oficina de Vic, i quan ho necessitem no ens donen servei per fer poc temps que estem amb ells. Ens van dir que no hi havia carències i és mentida. Aneu alerta que enganyen i no son professionals. Trieu una altre assegurança mèdica.

No és correcte la vostra resposta, doncs em vareu denegar la prova que podia servir per veure quina era la patologia. No hi havia malaltia previa, no vaig mentir en el questionari i vareu ser vosaltres els que durant gairabé dos anys ens vareu atabalar perque ens fessim mutualistes. Expliqueu be les coses i deixeu de mentir! Mai ens vareu informar que calia carencia x una prova, però ja tornem a estar a la mutua adeslas que ens ha atès be com sempre i ja m’ han fet la prova que necessitava.

Escribe una reseña



Calificación general: