31 agosto 2023 19:55
Vaig patir un sinistre que immediatament vaig comunicar a la companyia MGS, amb seu a la rambla d'Egara de Terrassa (Barcelona). Aviat va vindre el perit de MGS, i allà mateix es va acordar verbalment (amb el perit) que era culpa del veí en totalitat. Es va obrir un núm.d'expedient i.a esperar.
En principi, confiava en aquesta companyia d'assegurances per protegir els meus béns i garantir-me una tranquil·litat financera. Vaig llegir detingudament el contracte d'assegurança i em vaig assegurar que la cobertura era completa, adequada per a les meves necessitats, i em cobria especialment aquest sinistre.
Al cap de tres mesos rebo un xec per un valor aproximat del 15% del total dels danys ocasionats. És tan inexplicable la minsa quantitat que ni tan sols l'agència MGS de Terrassa sap donar-me cap raó més que: "ho preguntaran a la central".
I passen els mesos amb un silenci absolut, més enllà de respondre a les meves demandes amb un lacònic missatge: ho preguntàrem a la central.
Onze (onze!) mesos després m'arriba un xec per un valor aproximat del 10% del total de les factures presentades. Ja tenim el 25%.
Davant la meva insistència (trucades, correus, cartes) en reclamar la totalitat dels danys, MGS m'envia un altre xec quinze (!) mesos després del sinistre amb un 20% de l'import a reclamar. Ja tenim el 45%.
Com que no estic d'acord, m'assignen un advocat de MGS per reclamar a la part contrària els diners que em falten. No cal dir que no va sevir de res. No només això, sinó que el procés de reclamació ha estat un calvari. MGS ha ignorat les meves trucades i correus electrònics durant setmanes. Quan finalment he aconseguit contactar amb ells, l'agència s'ha comportat amb indiferència, i sense capacitat de resoldre res; l'excusa és que depenen de la central.
Finalment per poder recuperar els meus diners vaig contractar un advocat particular que en un termini de tres mesos va resoldre el tema, vaig cobrar la totalitat dels danys.
En resum, MGS ha demostrat que prioritza els seus beneficis per damunt dels drets dels seus assegurats. Amb una manca de responsabilitat han negat una indemnització justa i han tractat els clients amb indiferència. No recomano aquesta companyia, ja que clarament no està disposada a complir amb els termes dels seus propis contractes d'assegurança.
13 enero 2023 8:57
Després de molts anys, a l'hora de la veritat s'han desentès davant d'un sinistre.
Molt malament.
No ho recomano per res.
29 marzo 2022 1:00
Muy concretos por teléfono y muy buena coordinación con el técnico q vino a revisar los daños q fue muy eficaz y preciso

Escribe una reseña



Calificación general: