05 abril 2024 21:21
He de dir que la meva experiència amb DEGISA OLOT, NO es satisfactòria.

El gener de 2024 vaig comprar tot l'equipament per una casa (Nevera, vitro, campana, rentavaixelles, rentadora, forn).

1) El dia de l'entrega va ser sense miraments i això que era un dels socis (en Quim), descarrega rapida i espavila.
La porta de la nevera obria al reves de la cuina, per tant va quedar al meu càrrec de girar la porta, (no es fàcil, vaig necessitar ajuda del meu tècnic)

2) En el moment de la compra, vaig demanar a n'en Felix, que m'envies la fitxa tècnica del aparells, després d'insistir No l'he rebuda mai.
-> I això te conseqüències: A l'hora d'instal·lar el forn no entrava dintre el mòdul Standard que m'havia fabricat el fuster, el forn era 6 cm mes alt dels estàndards, (ara entendreu perquè havia sol·licitat la fitxa tècnica, justament per evitar aquesta situació)
La solució evidentment a càrrec meu, modificant el mòdul de cuina.

3) L'atenció al client per tfno o e-mail no es bona, excepte que hi vaguis presencialment, espero no tenir problemes tècnics de postvenda.
19 julio 2023 14:49
He comprat dos electrodomèstics, he tingut un problema amb els dos i se'n desentenen un cop comprat el producte. Una nevera no té ni dos mesos i no em funciona. Li comento que quina diferència n'hi ha de comprar-lo a amazon o amb ells i em respon molt maldestre que cap ni una i que ho puc comprar a amazon. Un client menys al comerç de proximitat.
15 enero 2023 19:12
Varem comprar una rentadora Hisense i amb 9 mesos sespatllen els coxinets. El problema be que quan trucas a la botiga, no te servei tecnic a Olot i venen al cap de una semana a mirar i et diuen que quan tinguin el coxinet vindran. Portem Dos setmanes de moment esperan i tothom ens dona llargues. No torno mai mes. Buscare algu que tingui servei tecnic a Olot
25 noviembre 2022 14:26
Servei i atenció inmillorables. Et faciliten la feina de vegades complicada de triar el millor aparell per a tú. T'ho porten a casa i ho col.loquen amb molta cura. T'aconsellen i a més són molt amables.
06 octubre 2022 17:51
Botiga totalment recomanable per comprar i que t assesorin uns grans professionals i amb una amplia selecció d electrodomèstics.

Escribe una reseña



Calificación general: