24 abril 2024 21:50
Són autèntics professionals i sobre tot t'informan perfectament de tot i miren per fer el millor per el client.
Voldria valorar sobre tot en Gerard que és el professional amb qui he tractat més directament.
22 febrero 2024 5:33
Excel·lent, els hi vaig encarregar l'instal·lació d'un punt de càrrega per un cotxe elèctric en una plaça de garatge d'un bloc de pisos el que va comportar presentar un projecte tècnic que va ser sotmès a l'aprovació de la comunitat he quedat molt content del tracte personal la comunicació l'assessorament la professionalitat i l'instal·lació, és per recomanar
05 febrero 2024 0:32
Mienerg Girona:
Fa un any vam fer l instalacio.
Qualitat en el producte.
Professionalitat del operaris amb una atenció personalitzada i acabats de 10.
Qualitat - preu, excel·lent.
Res mes a dir.
29 octubre 2023 22:33
Agradecer a la empresa, no solo la precisa instalacion de los paneles solares, sino el magnifico seguimiento de la post instalacion, referente a todos los tramites administrativos que conlleva.
15 octubre 2023 22:27
Muy buenos profesionales, excelente trabajo en la instalación fotovoltaica y en el seguimiento de esta.
100% recomendable.

¡Muchas gracias por los servicios!
19 septiembre 2023 2:21
Eficients, correctíssims, pendents que la feina quedi ben acabada, assessorament impecable. Qualitat/preu fantàstic.
01 septiembre 2023 18:42
Mi experiencia con esta esta empresa es muy satisfactoria. Son muy profesionales, si surge algún inconveniente lo solucionan rápida y eficazmente. La recomiendo totalmente a la hora de toma de decisión para la instalación de placas solares. Muchas gracias por
el trabajo bien hecho.
12 agosto 2023 9:46
Avui esperava que vinguèssin a fer-me el manteniment anual
No sols no han vingut sense avisar, sinó que a més tenen la barra de dir-me que m'han intentat localitzar-me i no han pogut, jo tinc una bustia de veu, no se si tenen coneixament amb la seva tecnologia punta amb plaques solars, que es pot deixar un missatge. Si no fos prou, truco per veure que passa quan porto més de 30 min.esperant, havent deixat d'anar a fer la meva feina, i tenen la barra de dir-me que han trucat al meu pare i que li han dit a ell, cosa que és falsa per què varen trucar-lo i varen preguntar per Agustí Vila i al no ser ell li vareu dir que ja em trucarien a mi, a més desdiuen tot el que em va oferir la noia que em va escriure un mail donat-me les condicions i que és treballadora seva, que em va oferir el servei del manteniment sense contracte pagant el desplaçament de 120 euros i la mà d'obra de l'operari amb les hores que estigués actuant, ara resulta que aixo no ho fan a la seva empresa, doncs bé, haurien de tenir en compte que si m'ofereixen un servei i està per escrit, l'han de complir, o com a mínim avisar i el fet de no presentar-se deixa molt a desitjar professionalment de la seva empresa.

No puc entendre com tracteu tant malament a un client al qual li heu fet la instalació, que li oferiu un contracte de manteniment i el client queda absolutament desprotegit davant qualsevol reclamació que pugui fer, posant clausules que blinden a favor de Minerg de responsabilitats que puguin escaure per males praxis dels seus operaris i afectin a les instalacions, burlant-se a més dient que els contractes els ha fet un advocat, com no a favor de la empresa, no del consumidor.

Finalment, dir-lis que estem contents amb la instalació que ens varen fer, però els varem avisar de que a dalt de la teulada, quan plovia o estava mullada, hi passava la corrent, ja que la teulada és de xapa, i encara estem esperant que vinguin. No sols això, sinó que em diuen que em cobraran el desplaçament i la mà d'obra per averiguar què li passa a la instalació.

Pot ser tenen bon material però no tenen ni idea de continuar amb el manteniment de la instalació ja que tractant tant i tant malament a un client, amb aquestes maneres, no els hi veig gaire futur, la veritat.

Salutacions
28 mayo 2023 15:29
La instal·lació està funcionant desde el 14 de febrer, l'experiència és positiva a tots els nivells, tant comercial, tècnic o administratiu!
22 mayo 2023 17:10
Muy profesionales. El producto de lo mejor. La instalacion bien hecha. Los consejos de material y instalacion muy acertados
16 mayo 2023 19:00
Gens professionals! Alhora de vendre atenció al 100%, però quan tens una problema, ni t’agafan el teléfon!
No recomenables!
11 mayo 2023 7:12
Desde el principio hasta el final están contigo. Muy profesionales y cuidadosos los montadores. A nivel de los diferentes departamentos un trato muy familiar y siempre están ahí cuando los necesitas, se encargan de todos los trámites. Grandes profesionales y muy implicados con el cliente. Recomendables 100%.
09 febrero 2023 3:59
Malhauradament em pillà a començament de la pandèmia la sol.licitud dels seus serveis.
Però resalto que he estat magníficament atesa amb totes les questions i tràmits. Resultats gratament positius. Agraïda. Gràcies
13 enero 2023 4:35
Experiencia muy buena. Cumplen con lo que contratas. Los instaladores muy profesionales. El servicio post-venta muy bueno. Están acompañándote en todos los trámites. A nivel comercial perfecto, precio competitivo. Si es verdad que tuve que esperar unos meses para la instalación, pero ahora supongo que han crecido y han acortado los plazos porque mis padres lo contratan ahora y les dan instalación en menos tiempo. Satisfecho con su trato y servicio. Transparentes y te informan en todo momento de la situación e inconvenientes que pueda haber en el proceso. Los he recomendado a familiares y a amigos, que también han contratado con ellos.
04 enero 2023 20:28
Excel·lents: atenció comercial, projecte i gestió, posta en obra i posterior seguiment.
No es pot demanar més
01 septiembre 2022 6:18
Llevo desde febrero esperando que me hagan la revisión anual obligatoria que tengo contratada tanto de las placas fotovoltaicas como la termica para agua caliente. Ni por burofax hacen caso.
26 junio 2022 23:42
Fa 8 mesos que espero que em donin data per la revisió de la instal.lació. Les dades de consum de la web no han funcionat mai be i no se quin consum tinc. No recomano aquesta empresa si no viviu aprop i podeu reclamar. No fan ni cas. Em sento estafat
12 junio 2022 5:23
Pésimo servicio. Los únicos que se portaron, los instaladores, los demás muy poco profesionales
08 abril 2022 20:08
Mienergy es para mi, una de las empresas, más profesionales en instalaciones fotovoltaicas.
A más a mas, de su trato exquisito.
19 enero 2022 1:01
Experiencia pésima.muy poco profesionales, sin duda un alguna la peor empresa que he conocido.
11 agosto 2021 15:04
Excel·lent. Des del projecte tècnic, instal·lació, comunicació, servei post-venda, tracte personal.
Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: