17 noviembre 2021 20:27
Hola mi madre murió por covid 19 en esta residencia y no le prestaron ayuda sanitaria, siendo ellos los responsables civiles de ella, las trabajadoras en general no me gustaban nada exceptuando alguna, la higiene no era lo de esperar y para colmo cuando voy a buscar sus pertenencias habían desaparecido las cosas de más valor y al quejarnos ni nos han contestado. Dejan mucho que desear. Si queréis ha vuestros familiares no los llevéis allí, suerte
13 octubre 2021 7:14
En els moments més complexos I difícils arrel d'aquesta terrible pandèmia, els germans Millet i tot el seu personal ha mostrat la més absoluta entrega i professionalitat. El meu agraïment sincer a tots ells per el valor de ser-hi.molta força i escalf a tots ells I a les families que ens ha tocat viure aquesta situació.
26 noviembre 2020 14:23
Agrair a el personal de Millet Park les cures i atencions que des de fa uns anys rep el meu pare i felicitar-los per l'excel·lent gestió de les mesures contra la pandèmia, tasca complicada, sens dubte, bona feina!
13 noviembre 2020 21:53
Hola!
El meu pare està en aquesta residència des de fa temps. El servei, l'atenció i la implicació influeix en què
veig al meu pare molt bé, la veritat és d'agrair.
Durant la panadémia i això que ha estat llarga l'atenció, la informació i els dubtes als familiars ha estat diària.
Felicitats per la feina feta i moltes gràcies.
05 noviembre 2020 12:37
Estem molt satisfets de la Residència Millet. El nostre familiar, pare de la meva esposa, l’Emilio A.va trobar ben aviat un caliu i tracte afectuós per part de tot el personal que cuida dels residents. Fa ja més d’un any i mig que va ingressar-hi i degut al deteriorament propi de l’edat ha tingut necessitat de més atencions que s’han vist molt incrementades en tot el període del confinament pel Covid19, temps en que més que mai les cuidadores, infermeres, cuiners i administradors s’han bolcat en el meu sogre i en tots els avis.
Des d’aquestes ratlles, i en nom de tota la nostra família volem retre un modest homenatge a totes aquestes persones que cuiden de tots ells, amb uns sentiments fruit, sens dubte, d’una vocació de servei als més desvalguts.
Rebeu una abraçada molt càlida i plena d’agraïment de la Mina i de tota la família!
28 octubre 2020 20:46
Tenim un familiar proper a Millet Park des de fa més de cinc anys.
Les instal·lacions són molt agradables, càlides, netíssimes i el gran jardí un espai de pau.però el millor de la residencia no és el seu entorn:
El personal (que sol ser fix i variar molt poc) fa de la socialització i el carinyo, eines indispensables per a la felicitat dels nostres familiars. Allà s’ hi senten com a casa, tenen autonomia i alhora se senten atesos i apreciats. I els familiars, per extensió, també ens hi sentim.
28 octubre 2020 13:26
He tenido a mis padres, y tengo todavía a mi madre en la residencia, desde hace tres años y medio, y mi experiencia es muy satisfactoria. Buen cuidado al residente y buen trato con la familia. Han gestionado muy bien la crisis del coronavirus, se han volcado en el bienestar de los residentes y en informar diariamente a las familias. La recomiendo.
25 octubre 2020 13:01
Mi madre es residente en este centro desde hace 2 años. Por mi parte todo son agradecimientos por la atención y cuidados que ha recibido antes de la pandemia y sobretodo durante la misma. A pesar de las muchas dificultades que se han encontrado en estos meses tan difíciles, estas han sido superadas, no sin sacrificio, por parte del excelente equipo de la residencia, gracias a su vocación, cariño, dedicación y profesionalidad. Gracias equipo de Millet Park.
16 octubre 2020 19:31
Fa 4 anys que estan cuidan a la mare i tinc que felicitarlos, son bons professionals, abnegats treballadors i sobre tot carinyosos amb els nostres avis. Ho han demostrat amb aquesta pandèmia que se han deixat la salut per atendrels.
14 octubre 2020 6:58
Residencia excepcional, personal muy implicado en el bienestar de nuestros mayores. Agradecerles su dedicación, trabajo y cariño hacia ellos en estos meses tan difíciles. Totalmente recomendable.
11 octubre 2020 15:42
Residencia muy recomendable, el entorno y el lugar son preciosos, tranquilos y con buenos profesionales. El trato a los residentes es muy buenos, personalizado, con cariño y sin olvidar la profesionalidad. Disponen de gran variedad de servicios para que estén bien atendidos y puedan realizar actividades. También cabe destacar la atención y asesoramiento a los familiares.
04 octubre 2020 9:47
Gràcies a totes les famílies per seguir confiant en nosaltres després d’aquest procés pandèmic! ️️
30 septiembre 2020 0:02
Nosotras, hace un año que tenemos a nuestra madre en la residencia y la valoración era muy positiva, tanto en el trato a los residentes como a las familias. Y después de esta época de pandemia nos reafirmamos. Y solo tenemos palabras de agradecimiento por su esfuerzo y dedicación, por proteger a nuestros familiares, aunque ha sido muy duro y difícil. Así que nosotras solo podemos dar las gracias a todo el equipo de Millet Park.
03 agosto 2020 2:48
Agrair a el personal de Millet Park les cures i atencions que des de fa uns anys rep el meu pare i felicitar-los per l'excel·lent gestió de les mesures contra la pandèmia, tasca complicada, sens dubte, bona feina!
20 julio 2020 8:46
Hola!
El meu pare està en aquesta residència des de fa temps. El servei, l'atenció i la implicació influeix en què
veig al meu pare molt bé, la veritat és d'agrair.
Durant la panadémia i això que ha estat llarga l'atenció, la informació i els dubtes als familiars ha estat diària.
Felicitats per la feina feta i moltes gràcies.
24 mayo 2019 7:40
Vull donar les gràcies a la Direcció i al personal de Millet Park. Ahir ens va deixar el meu pare, el Ton, a l’edat de 98 anys. Ha estat 9 anys a la residència, molt ben cuidat, molt estimat i mimat pel personal del centre ja que jo no l’he pogut tenir a casa. Agraeixo moltíssim la labor feta per tot el personal de la residència.
De tot cor, moltes, moltes gràcies.
Maria Concepció Vila Vila
20 junio 2017 5:09
Fa 10 anys que ens atenen a diferents familiars i ho hem recomanat a diversos amics, que també han portat als seus parents estimats.
18 mayo 2017 19:20
La comida es pesima
Y a los dueños les da igual
Y ademas no hacen actividades para los abuelos.
No lo recomiendo para nada

Escribe una reseña



Calificación general: