15 marzo 2023 14:29
Només donar les gràcies a tot l'equip de MIM per tota l'atenció que he rebut durant la meva rehabilitació, especialment a l'equip de fisioteràpia on he estat atès durant 7 mesos amb molta cura i professionalitat. Aprofitant tot aquest temps, també m'he fet la renovació del DNI, proves de covid prèvies a l'operació, análitiques de sang i sesions de osteopatía que m'han anat molt bé. MIM Argentona ha estat una descoberta per mi. Gràcies a tot l'equip.
14 marzo 2023 21:36
Centro Médico excepcional con una atención inmejorable, disponen de un amplio equipo médico, excelente servicio de fisioterapia.grandes profesionales y el trato es magnífico. Totalmente recomendable.
08 marzo 2023 23:22
Fui al podologo por primera vez por dolor en la planta del pie. Me atendió Maria y quedé súper contento. Me hizo unas plantillas y unos ejercicios y se me ha ido el dolor por completo. Además súper atenta en todo momento incluso me escribió para saber la evolución de como me iban. Repetiré si tengo que volver al podologo.
19 enero 2023 12:15
Muy contenta con el servicio y el trato recibido por el centro. He ido de urgencias hoy con el Otorrino y me ha gustado mucho la atención. No conocía el centro y he visto que tienen más especialidades, sin duda volveré! Muchas gracias!
17 diciembre 2022 12:31
He assistit varies vegades per diferents motius de salut i puc assegurar que tenen grans professionals. Ho recomano al 100%!
16 diciembre 2022 14:08
Vaig anar a fer-me la revisió mèdica per fer me la renovació del carnet de conduir i em van tractar molt bé. Totalment recomanable
25 noviembre 2022 5:05
Sempre que hi he anat a fer testos de Covid el tracte ha estat molt bo i els resultats molt ràpids. Una bona opció per poder tenir serveis mèdics i de fisioteràpia de qualitat a Argentona.
17 octubre 2022 15:52
Excel.lent centre mèdic!
Amb gran professionalitat i bon tracte al públic.
El recomano!
15 agosto 2022 6:02
No recomano en absolut la traumatòloga. Una pèrdua de temps total. Hi vaig anar perquè feia mesos que tenia la mà inflada i amb dolor i em va dir que el que tenia era normal i que tornés quan estigues pitjor.
Evidentment, vaig empitjorar pero el millor que vaig fer va ser anar a un altre doctor que em va fer varies proves per trobar el que tenia.
Aixo si, ella em va fer una ecografia per dir-me que no tenia res i que passessin la targeta dos cops. Son puntuals, aixo si, no fan esperar.
09 diciembre 2020 3:40
Centro de salut totalmente nuevo, da gusto entrar. Todas las máquinas de última generación y muy buen ambiente. Totalmente recomendable. Hacia falta en Argentona un centro así.

Escribe una reseña



Calificación general: