17 febrero 2021 8:48
Molt bona acadèmica d'Àngles a Manresa. Els professorat és nadiu i t'ajuda a consolidar l'idioma. El tracte és proper, les classes són reduïdes i enfocades a conversa. Molt recomanable!
28 enero 2020 16:27
I have taught English in different countries and language schools, and Mind the Gap Idiomes in Manresa (Barcelona) has been one of them. My experience at Mind the Gap has always been treasured as a very nice memory. I enjoyed the work atmosphere, the philosophy, and especially the method adopted at the school so very much. I would highly recommend this language school to anyone interested in learning English in a fun way. (Abel).
09 enero 2020 18:22
Soc alumne d’anglès des del setembre. Les classes estan basades en la conversa, fet que aconsegueix que les classes siguin dinàmiques i molt entretingudes. Les professores que he tingut son molt bones i et fan sentir molt còmode, tenen molta paciència i experiència aconseguint així que per molt poc nivell que tinguis mai et sentis en ridícul. Una bona forma d’aprendre idiomes. Ho recomano!
04 enero 2020 20:26
Es una de las pocas academias dónde puedes aprender un idioma de forma segura, eficaz y páctica.
Su novedoso método, permite hablarlo desde un principio de forma fluida y todo ello gracias a profesionales cualificados que lo llevan a término.
Les doy las gracias como exalumna.
24 diciembre 2019 0:04
Sens dubte és la millor acadèmia d' idiomes que es pot recomanar.

Anteriorment he estat en altres acadèmies, com International House, però la metodologia d' ensenyament- aprenentatge de Mind the gap és la més completa i eficaç, donant molta importància a la conversa.

Vull destacar a més el gran nivell dels seus professionals, experimentats i molt ben formats, així com el tracte tant proper que ofereixen a l' estudiant.
02 diciembre 2019 2:03
És una acadèmia excel.lent. Els professors són nadius i s'incentiva la conversa. A més, el tracte és immillorable. La recomano totalment!
27 septiembre 2019 8:33
Per a mi la millor acadèmia de Manresa per aprendre a parlar correctament els idiomes.

Escribe una reseña



Calificación general: