01 marzo 2022 6:48
Fa poc que vaig descobrir Miquetes a granel, sempre m'han aconsellat bé i tenen productes de la millor qualitat.
11 diciembre 2021 7:18
Sempre és un plaer anar a comprar a Miquetes. La Montse i en Vicenç són una parella encantadora que sempre estan disposats a ajudar-te i aconsellar-te per a que puguis fer la millor compra. Ens agrada molt anar-hi en familia i passar una estona mirant els productes i les novetats. La veritat és que ens hi trobem com a casa, i a més els preus són molt més raonables que a d'altres botigues a granel de Terrassa.
03 octubre 2021 3:06
Aquesta botiga m’ha donat molt més que un lloc on comprar. Havent-me instal•lat fa poc a la ciutat, em va apropar a un model de comerç que no havia conegut abans: Productes molt diversos a granel, d’altíssima qualitat i a molt bon preu, servits per dues persones bellíssimes que saben assesorar i també conversar, i tenen uns valors humans i de sostenibilitat que han sabut traduir, amb molta dedicació, en una botiga agradable i única. Gràcies per la vostra calidesa i professionalitat.
27 septiembre 2021 12:39
Molta varietat i tot de qualitat. La fruita és especialment bona. Si tens qualsevol dubte no dubtis en preguntar, t’assessoraran de forma personalitzada.
22 agosto 2021 12:19
Fa poc que vaig descobrir Miquetes a granel, sempre m'han aconsellat bé i tenen productes de la millor qualitat.
02 julio 2021 2:44
Miquetes a granel és la nostra botiga a granel i productes ecològics de referència, amb ells ens vam iniciar en el món zero waste i ens van oferir assessorament en tot moment. Allà es pot trobar tot el necessari tant d'alimentació, com de neteja, d'higiene.amb una qualitat espectacular. Durant el confinament total ens van ajudar moltíssim portant les comandes a domicili, el tracte de la Montse i el Vicens és immillorable.
No dubteu en fer-lis una visita!
21 mayo 2021 0:16
Botiga de proximitat i amb productes alimentaris i d'higiene de qualitat. Aliments ecològics i de proximitat i productes a granel. L'atenció i l'assessorament és immillorable, tant a l'hora de comprar com per consultes individualitzades amb la nutricionista.
Molt recomanable!
11 mayo 2021 21:35
Excelente surtido de productos a granel de alimentación e higiene. Una gran variedad que mejora día a día.
Vicenç y Montse te ofrecen una atención profesional y afable, así como asesoramiento personalizado a tus gustos y necesidades.
25 abril 2021 12:16
¡Una pasada! Comida de calidad con un gran surtido a granel de frutos secos, pasta.y jabones para rellenar embases.
Un trato inmejorable de Montse y Vicens.

Muy recomendableeeeee
09 abril 2021 20:25
Vaig conèixer MIQUETES A GRANEL fa dos anys quan intentava baixar de pes (per tema salut) i no me´n sortia. Un amic em va recomanar que anès al Miquetes on hi havia una nutricionista que m'ajudaria.
ESTIC SUPERCONTENTA d'haver-hi anat perquè la Montse no sols m'ha ajudat a baixar de pes sense patir gana, sino que m'ha donat pautes per a canviar d ´hàbits. Ja és la meva amiga i la meva nutricionista de capçalera.
Els productes del Miquetes són bons, de proximitat i sempre van acompanyats de bons consells tant per part del Viçens com de la Montse (i d'això en puc donar fe!) El tracte és exquisit.
Estic moolt contenta de ser clienta del MIQUETES a GRANEL i d'haver-hos conegut.
Gràcies per tot!
20 marzo 2021 23:52
Pues la verdad, es que tienen un producto fantástico, y una atención super,
Te asesoran en todo lo que necesitas, y siempre están al día de las novedades. Además personalmente en los periodos de confinamiento se portaron de una manera extraordinaria. Tenía el pedido en seguida listo para recoger, La única pega es que son contraproducentes para mis intentos de dieta. (esos mantecados.aggg). Pero SOIS GENIALES! Muchas gracias.
14 marzo 2021 8:11
Botiga amb productes de molt bona qualitat, en la qual t'expliquen i t'aconsellen tant en relació amb els productes com en receptes a fer. Molt interessant els productes ecològics i el fet de poder anar amb el teu propi envàs. A més, tots dos són persones encantadores i amb una actitud de 10!
09 febrero 2021 20:07
Son una parella encantadora que et tracten d'allò més bé i t'aconsellen encara millor. Tots els productes són de bona qualitat i tenen molta consciència de sostenibilitat per cuidar el planeta. Per tot plegat, m'agrada fer-hi la compra per omplir el rebost!
02 enero 2021 0:48
Gran varietat de productes a granel de qualitat a preus assequibles. M'encanta tota la línia d'higiene personal: els sabons naturals al tall són una passada!
17 agosto 2020 2:56
Productes a granel a preu assequible. També tenen productes d’higiene personal i de la llar. Personal atent i t’assessora amb el que necessitis. Jo vaig portar un pot de casa per omplir d champú.
Molt bona experiència!

Escribe una reseña



Calificación general: