16 junio 2023 13:01
Puedes ver aves en los miradores adaptados para eso, hoy hemos visto un jabali cruzando la marisma, estaba lejos pero si se amplia la foto se ve. Hemos pasado un par de horas relajados y disfrutando de las vistas y los animales.
04 junio 2023 15:36
Una buena zona para sentarte a la sombra y observar a las aves que viven en el. Delta del llobregat
13 abril 2023 1:10
El segon mirador de la maresma del Remolar i també el més allunyat dels accessos. Una rèplica del de la Bassa dels Pollancres però en aquest cas ubicat de manera que dona visió de tota la maresma, gran part de la làmina d'aigua i zones d'illes, palustres i amb vegetació aquàtica abundant. Tanta variabilitat de espais permet que s'hi puguin observar una gran variabilitat d'ocells. Val la pena anar-hi per tarda sobretot, tot i que gairebé qualsevol hora te les seves coses i les seves avantatges.
21 julio 2022 19:26
Vaig anar amb el meu germà. És una passejada molt bonica i entretinguda si t'agrada gaudir de la natura. Veuràs diferents aus i tortugues prenen el sol. Tornaré segur. Els miradors tancats, estan molt bé per guaitar amb binocles.
02 enero 2022 18:06
És un lloc preciós on observar els ocells i el paisatge. Hi ha un mirador de fusta amb una finestra apaïsada per veure una panoràmica dels aiguamolls. Hi ha molta tranquilitat i normalment la gent respecta l'entorn.
11 octubre 2021 13:35
Unas de los mejores sitios para las aves en Cataluña, ya amenazado por la expansión del aeropuerto! Salva el delta!
25 septiembre 2021 1:40
Una reserva natural para observar aves limícolas residentes y migratorias. En la garita de información te facilitan información para que puedas disfrutar de la visita. Con paciencia y observación, podrás ver lo que no se ve.
Últimamente parece que ha caído en desgracia pues a mediados de julio estaba totalmente seca gracias a la intervención humana. Dicen que por ampliación y mejoras "del medio natural". La ampliación del aeropuerto cuestiona el momento. Si muere la fauna propia del humedal las aves no volverán en otoño. Un problema menos para el aeropuerto.
28 agosto 2021 12:51
Preciós, però tens de fer una caminada de més de mitja hora només per anar desde L, aparcament fins l, entrada. Això sí, el trajecte és agradable excepte a las hores centrals del dies d, estiu. Trobo a faltar i es una desconsideració wue amb tarjeta de minusvàlids no puguis aparcar a dins, just a l, entrada del mirador.
04 julio 2021 16:06
Al costat de Barcelona i de l'aeroport sembla que estàs a Doñana o a Ushuaia. Un lloc perfecte per relaxar-te mirant els ocells i gaudint del paisatge i dels sons de la natura.
01 julio 2021 17:25
Ha estat una bona experiència. Al menys actualment hi ha força aigua, abundosa vegetació i força aus, sobretot ànecs, però també agrons, còrbids i avui hi he pogut veure quatre o cinc flamencs que es podien albirara una respectable distància, des de l'interior del refugi-mirador.
05 marzo 2020 23:06
Un observatorio de aves que da a una laguna donde viven diferentes especies de aves. Es fácil ver cormoranes, ocas, patos, martín pescador y dependiendo de la estación del año otras especies particulares. Gran lugar para relajarse y disfrutar de la naturaleza tan increíble que tenemos al lado de Barcelona.
13 enero 2020 22:29
Molt agradable per passejar i pels amants dels ocells. Amb l'aeroport a tocar i l'incesant pas d'avions és un contrast força curiós
21 julio 2019 7:22
Un punto de observación de las aves de los pantanos del Llobregat Puedes estar muchas horas viendo en su medio natural la diversidad de aves que viven en este habitat tan cerca del aeropuerto. Se ha hecho un gran trabajo de recuperación de esta zona
30 mayo 2019 6:50
Bonito parque muy cerca de Barcelona, escape al delta muy tranquilo naturaleza protegida donde puedes observar muchos aves y más. Ideal para pasear con niños muy interesante lleno de información lo que encuentras en el parque. Los caballos son preciososel ambiente atrae mucho tranquilidad, era un placer visitarla.

Escribe una reseña



Calificación general: