11 diciembre 2022 8:47
Un desastre de web i Servei. La web molt senzilla, vaig tenir que fer jo el mapa web perquè ells em van presentar un formulari web (van tardar 2 mesos per presentarme un formulari web), no ha durat dos anys i quan ha començat a fallar, el Sr Oriol em diu que ja no treballa a l’empresa i em redireciona a la persona encarregada, un altre desastre, amb dificultat per parlar amb ells i al final em diuen que la no poden fer res. Així que considero que encara tenen molt de recorregut per arribar a ser una empresa com cal que cuidi el client i no es limitin a crea qualsevol cosa i cobrar.
25 marzo 2021 4:09
La meva experiència amb Mirall Digital ha sigut molt gratificant, son tots molt porfessionals, qualsevol problema t'el solucionen de seguida, estic molt contenta amb el resultat i per suposat que els recomano!
30 octubre 2020 22:18
Si busques una empresa de marketing digital ja pots deixar de fer-ho. No trobaràs millors professionals que els de Mirall Digital.
Eficients, entusiastes, analítics i sobretot bona gent. Es fan seves les teves necessitats i responen al 100%.
18 octubre 2020 16:52
Només tinc bones paraules per l'empresa Mirall Digital, ja que, a part de tenir les eines i coneixements necessaris, són empàtics, bona gent, i quan hi ha dificultats posen les millors solucions als problemes. Estan als moments difícils i l'acompanyament al projecte és molt important perquè tot vagi endavant. Els millors!
13 octubre 2018 21:08
Grandes profesionales en el campo del marketing digital, el diseño y creación de páginas web. Y lo más importante, te proporcionan las herramientas y conocimientos necesarios para llevar a cabo tu proyecto de la mejor manera.
15 septiembre 2017 10:24
Mirall Digital han estat els meus partners de disseny de web i dinamització de xarxes socials. El procés de dissenyar la web va ser orgànic i creatiu, gràcies a la seva combinació de coneixements tècnics i capacitat de captar l’essència de persones i organitzacions i traslladar-la al format digital. El seu acompanyament en dinamització de xarxes socials m’ha permès aprendre a compartir els meus serveis en aquests mitjans de forma autèntica, coherent i sostinguda. Recomano els serveis de Mirall Digital a qualsevol empresa o persona que vulgui un soci competent, creatiu i de confiança en el món digital i xarxes socials.
15 septiembre 2017 4:33
L'Associació TarracoSalut és una entitat sense ànim de lucre que té la missió d'oferir cobertura sòcio-afectiva a les persones malaltes i que es troben soles en el període de la malaltia.

Mirall Digital es va interessar amb el nostre projecte i ens va oferir la seva ajuda creant una pàgina web molt competent i creativa sobre la nostra associació, els programes de voluntariat i activitats que realitzem.

Així que animem a tothom que hi estigui interessat perquè són molt bons professionals i molt competents!
05 septiembre 2017 23:14
EMPATIA, gente que entiende, que aprende, que comprende gente que Mira&Mirall.
Desiree Pascual
Gracies!
01 septiembre 2017 19:26
Molt bona experiència, m'han entès des del primer moment i m'han acompanyat o ajudat sempre que ho he necessitat.
30 agosto 2017 8:05
Un equip professional i molt proper. La seva visió innovadora i les ganes de fer les coses ben fetes són garantia d'èxit.
26 agosto 2017 22:41
Gràcies als serveis de Mirall Digital he pogut fer realitat el meus somni, tenir un projecte propi. Estic plenament satisfeta de tots els serveis que m'han ofert, de la qualitat de la seva feina i de l'equip humà que són. Cada € invertit en els seus serveis m'han aportat els clients necessaris per a poder engegar, mantenir i ampliar el projecte. Gràcies Mirall Digital!
20 agosto 2017 18:21
Professionals i molt propers. El seu equip multidisciplinar permet rebre un servei molt complet.
15 agosto 2017 5:13
De moment solament un petit contacte inicial en el qual ens han facilitat molt i orientat amb la nostra consulta.
Gràcies Mirall Digital!
13 agosto 2017 6:27
Molt professionals, molt propers i molt persones. Se'ns dubte tornaria a escollir Mirall Digital!
08 agosto 2017 23:54
Conèixer i treballar amb Mirall Digital, va ser un punt clau per començar el nostre negoci. La paraula fàcil la van inventar ells. La creativitat, el tracte, el seu tarannà es inigualable. Nomès podem dir gràcies, gràcies i gràcies per trobar-nos i anar junts en aquest camí que van iniciar de la mà tots plegats.
31 julio 2017 5:36
A Mirall Digital, m'hi sento molt reflectit El que més m'agrada és que els encanta conèixer el meu projecte per treure'n el millor. Un equip molt recomenable!

Escribe una reseña



Calificación general: