21 marzo 2023 11:03
En el ARTE (con mayúsculas) de Mireia Cifuentes confluyen a partes iguales enorme talento, sublime sensibilidad y extraordinaria capacidad técnica. Una suerte disfrutar en propiedad de algunas de sus obras, un orgullo haber podido difundirlas durante un tiempo y una satisfacción dejar tan valioso legado a mis descendientes.
19 marzo 2023 17:42
Vull posar en valor l'oportunitat de conèixer de conèixer la Mireia i la seva obra.
Quan es contempla no una obra sinó tota una trajectòria, aquesta revela l'artista que hi ha al darrera. A mi ambdues em parlen de recerca, treball, sinceritat, llibertat d'esperit, fidelitat a sí mateixa, coherència, innovació, humilitat, apassionament.
Així doncs, sense desdir-se de res, la Mireia ens pot oferir des d'una pintura figurativa a una pintura abstracta, des d'un cromatisme sobri i fosc a un esclat de colors, des d'un treball amb procediments i tècniques clàssiques a una combinació innovadora de materials.i, com deia, en aquest lliure transitar, no deixar en cap moment de ser fidel a sí mateixa; deixant-se dur pel desig i la intuició que, imprevisiblement, li suggereixen nous llindars a travessar, ja sigui seguint la crida d'una temàtica, l'atracció d'un material o la seducció d'un color.
Per tot això, una artista i una obra que val la pena seguir, perquè mai no defrauda, per més que en ocasions pugui sorprendre.
27 febrero 2023 17:34
Mireia est une artiste très inspirante. Ses œuvres et son travail sont également d’une très grande qualité!
25 enero 2023 11:09
Lovely artist, truly passionate about her work and constantly innovating to share her creative talent and involve people into her world. Her pieces are truly unique, bright and full of energy. If you have time I would recommend checking out her art online or attend one of her workshops at her studio!
24 enero 2023 22:09
Espacio de arte lleno de luz. Se respira una alegría tranquila, paz, confianza, naturalidad. Se oye música de fondo. Cuando estás aquí se para el tiempo. Puedes disfrutar del dibujo y de la pintura a la vez que aprendes de las pautas de Mireia y su eterna sonrisa. Mireia Cifuentes, gran profesional y excelente Maestra que saca lo mejor de ti y enseña desde el corazón porque eso es ella, todo Amor.
13 diciembre 2022 4:30
Mireia es una artista con mucho talento y experiencia, sus cuadros siempre sorprenden y nunca nos dejan indiferente Hay una gran profundidad en su obra, arte que trasciende la mente conceptual.
02 noviembre 2022 18:43
A la pintora Mireia Cifuentes li vam encarregar un retrat, amb la tècnica pastel, la pintura reflecteix de forma molt realista a la persona retratada. Estem molt satisfets per la feina realitzada.

Escribe una reseña



Calificación general: