13 abril 2024 11:32
Un trato exquisito. Una gran profesional, simpática, amable, atenta, etc. Entiende perfectamente tu estilo y tus gustos para plasmarlo en tu vestido de novia.
07 abril 2024 3:58
Tot molt bé. Un vestit fet a mida preciós. Bona relació qualitat-preu. Tot tal com vàrem acordar sense sorpreses. La Mireia és molt maca.
17 enero 2024 19:49
Des del primer minut vaig comptar amb tu pel meu vestit de núvia i ha sigut un grandíssim encert. Enamorada del vestit, 100% personalitzat
03 enero 2024 18:38
La Mireia es un 10/10, no nomes el tracte que es encantadora sino la seva professionalitat i es nota que li encanta el seu treball.
Jo la vaig contactar perque hem modifiques el vestit de la meva mare i va respectar tot el que volia conservar i les meves ideas del que volia canviar en el vestit. Ho va respectar desde el primer moment amb ideas que hem van ajudar a que finalment tingues el vestit que jo m’he imaginava conservant casi tota la estructura del vestit de novia de la meva mare que aixo era el mes important per mi.
Moltes gràcies per tot Mireia!
01 octubre 2023 3:40
La experiencia con ella es BRUTAL!
Te trata genial y te hace sentir especial. Hay muy pocas personas que disfruten tanto su trabajo con ella.
Super recomendable!
27 septiembre 2023 23:26
Maravillosa sería la palabra perfecta para definir tanto a Mireia como profesional, como la experiencia junto a ella. Pone todas las facilidades del mundo, se nota que es una apasionada de su trabajo y su proactividad le hace única. La recomiendo sin pestañear. Gracias Mireia por el trato recibido de principio a fin.
22 septiembre 2023 0:31
Fantàstic, Perfecte, atenció i professionalitat. Donant solucions i suggeriments en tot moment.
I un encant com a persona. Referent a seguir.
17 septiembre 2023 2:23
Si buscas un vestido único y personalizado no lo dudes es tu persona! Hace vestidos increíbles, ella es maravillosa y una gran profesional! Recomendable 1000%
15 septiembre 2023 15:40
La Mireia és una professional de cap a peus, molta experiència, tracte immillorable i sempre amb un somriure d’orella a orella que fa que tot sigui més amè i més fàcil i amb una marca personal brutal, per això la vaig escollir, elegància en estat pur. Gràcies per tot Mireia
09 julio 2023 3:52
Gracias a Mireia y a su hermana Gemma he tenido una boda MARAVILLOSA, hizo el vestido de mis sueños, y Gemma me maquilló como una verdadera princesa, tienen magia en sus manos. GRACIAS.
08 junio 2023 1:58
La millor decisió q vaig prendre des de q ens vam decidir casar: fer-me el vestit amb ella! ️ A part de super professional, es autèntica i transmet com gaudeix de la seva feina, i això es nota en el resultat i fa q el procés sigui encara més especial:)
El vestit no podia ser més preciós ni reflectir millor el q volia! Un 10 tot, sincerament
24 mayo 2023 1:51
La Mireia és una grandíssima professional! Amable, atenta, molt agradable i amb una gran disposició per la seva feina. Recomanem sens dubte el seu servei de dissenyadora! Doncs viureu una gran experiència! Juntament amb la Gemma, maquilladora i perruquera professional fan que cada núvia es senti còmoda i especial i formen un equip de 10! És un plaer poder treballar amb elles.
07 mayo 2023 7:54
Moltes gràcies Mireia per el teu bon fer. Ets tot una professional amb molta dedicacio i molta tendresa
20 abril 2023 11:27
Mireia es una excelente profesional y un amor de persona. Nunca hubiera imaginado que el día de mi boda podría llevar un vestido que encajara con mi personalidad y mi físico y ella lo ha hecho posible. Estoy encantada con el resultado y con haberla conocido ️
29 marzo 2023 20:51
Mireia a parte de ser una GRAN PROFESIONAL es una GRAN PERSONA.
En todas las ocasiones que he aconsejado a mis novias acudir a su atelier, han salido encantadas. Y no es para menos! Mireia las escucha, entiende sus inquietudes y sabe captar perfectamente las necesidades de cada una de ellas.
Crea cada vestido desde cero, son únicos, irrepetibles y personalizados. Hace un trabajo espectacular, resaltando la figura femenina e impregnando cada pieza con la personalidad de quien lo luce.
Hechos a medida. Mireia hace realidad el sueño de lucir espléndida en un día tan especial sin renunciar a la comodidad, permitiendo que en el día su boda la novia no tenga que preocuparse de nada más que de DISFRUTAR.
Gracias Mireia por permitir que muchas novias luzcan tan bellas con tu arte?
18 marzo 2023 13:58
La Mireia és un encant, una persona entregada a la seva vocació que no és altre que donar tot el seu saber, que és molt, a que la Núvia estigui perfecta, i també es preocupa dels altres membres de la familia. Gràcies Mireia. Totalment recomanable.
01 marzo 2023 19:40
Vestidos preciosos hechos con mucho cariño y amor y una persona fantástica, tras ellos, que consigue expresar justamente lo que quieres en tu gran día
01 marzo 2023 16:05
La Mireia es super professional. I a més el tracte personal és boníssim. La recomano tant per les núvies com per les convidades!
29 julio 2022 12:46
Més que un vestit, una experiència.
Per mi, el vestit de núvia era una de les coses que volia disfrutar més del casament. No volia anar a una botiga, triar-lo i que s'acabés el procés de triar el vestit. Amb la Mireia no va ser així: a cada prova et senties que estaves dissenyant el vestit, que l'estaves personalitzant. I que dir de la Mireia, sempre té un somriure (i sempre l'he vist amb mascareta jejejej). Li encanta el que fa i es nota, t'escolta, et dona la seva opinió, té moltíssima paciència. Quan li demanava consell, ella sempre m'ensenyava les opcions i mai m'obligava a agafar-ne una, sempre esperava la meva decisió, això em va encantar, ja que vol que fer-te el TEU vestit i es nota. Em tornaria a casar només per a tornar a viure aquesta experiència amb ella. Segueix així, arribaràs tan lluny on vulguis!
13 julio 2022 12:35
Mireia es delicada, escucha a las novias y trabaja con mucha pasión.

Muchas de nuestras novias han brillado con los preciosos vestidos hechos a medida de Mireia Vidal.
10 julio 2022 3:09
La Mireia és una gran persona i una gran professional. Ha tingut molta paciència amb tots els canvis que li he demanat fins a arribar al vestit que volia. A part que ha quedat preciós, la il•lusió per aconseguir el millor i la predisposició a tot, és el que més la caracteritza. Estic molt molt contenta amb el resultat!
26 junio 2022 16:01
A la Mireia la conec professionalment fa uns anys. Hem col·laborat juntes en diverses ocasions. És encantadora, alegre i apassionada de la seva feina. Quan una persona treballa amb el que li agrada i ho fa amb la il·lusió i passió com ho fa la Mireia, es nota en el resultat.
26 junio 2022 12:43
Una experiencia maravellosa, fa una gran feina, es molt carinyosa i el conjust es inmillorable!
Gràcies Mireia, repetiría sens cap dubte!
22 junio 2022 19:58
El procés d’elaboració del meu vestit va ser llarg, ja que degut a la pandèmia vàrem haver d’aturar-ho tot un any aproximadament però va valdre la pena. La Mireia sempre va estar disposada a tots els canvis i propostes i atenta a les meves inquietuds. Ajudant-me en aquells moments d’incertesa i sabent captant la meva essència. Sens dubte una gran exeperiencia que tornaria a repetir amb els ulls tancats. A més, ella pur amor️
21 junio 2022 1:23
Vestits de núvia o festa personalitzats amb un disseny únic i personal, a mida i de km 0. Promocionant el petit comerç i a més obtenint una peça de qualitat per recordar tota la vida. Tracte pròxim, familiar i professional. La Mireia és una apassionada de la vida i la seva feina, té una llum i energia que traspassa a tot el que fa, és un goig treballar amb ella.
19 junio 2022 11:40
Mireia es una excelente modista, tiene unas manos y una manera de hacer que hace que te sientas especial. Nos ha hecho varias veces vestidos de fiesta y el año pasado de novia. Excelente todas las veces. Aparte de todo esto también es una gran persona. Y si contratas a Gemma su hermana para que te maquille perfecto. Os las recomiendo a las dos.
18 junio 2022 12:29
Vestidos únicos y exclusivos, diseñados y fabricados por ella misma, con personalidad y caracter. Excelente trato, da gusto tratar con personas así.
Volveremos!
13 junio 2022 18:38
Mireia es encantadora, es super fácil entenderse con ella e intenta que tu encargo sea el deseado. Absolutamente recomendable.
12 junio 2022 22:24
La Mireia és una persona de gran sensibilitat i atenció al detall. Té un amor immens per la seva feina i és un gust treballar amb ella. Totalment recomanable!
08 junio 2022 21:59
Vestidos preciosos y únicos. Mireia es de una calidad humana y profesional excepcional. Recomendable 100%.
01 junio 2022 15:17
Después de ver que no encontraba nada que me encajara en las marcas convencionales de novia, contacté con Mireia. Una modista local con mucho talento buen hacer y trato exquisito.

Enseguida comprende tus gustos y lo que necesitas. Te da respuesta a todas tus ideas y termina por confeccionar un resultado final mejor del que tenías planteado.

Estoy realmente agradecida, contenta y satisfecha. GRACIAS MIREIA
01 junio 2022 5:38
Mireia es una profesional de los pies a la cabeza. Es una gran Diseñadora que se adapta con cada novia y cada vestido. Tienen disponibles sus diseños pero puede hacer creaciones des de 0 adaptándose a las necesidaded de cada novia. Súper recomendación!
31 mayo 2022 0:28
A banda del resultat final, que ha estat excel·lent, el que més m'ha agradat de la Mireia és la passió amb la qual treballa. Li encanta la seva feina i això es nota. És una gran professional, sempre amb un somriure i sempre disposada. Mil gràcies, Mireia!:)
24 mayo 2022 19:14
Mireia consiguió lo que buscaba! Un vestido muy especial que me hiciera sentir muy yo!
Haciendo sueños realidad!
24 mayo 2022 3:34
Una experiencia única! Dos vestits fets a mida per al meu casament, tal i com jo els volia, cada detall cuidat fins al màxim i un tracte inmillorable! Moltes gràcies Mireia!
16 mayo 2022 2:18
La Mireia és una apassionada de la seva feina i això queda demostrat en cada vestit que fa. Són l’estil i la personalitat de cada núvia. No perdis mai la li.lusió per la teva professió!
13 mayo 2022 17:40
Treballo sovint amb núvies a les quals la Mireia els ha fet el vestit i creieu-me quan us dic que llueixen espectaculars. La Mireia te la capacitat d'adaptar les seves produccions al cos i l'estil de cada núvia, fent així, que els vestits reposin perfectament sobre cada cos. A més a més, el fet de que siguin a mida, fa que el resultat encara sigui més prometedor. Simplement un 10.
10 mayo 2022 18:50
Una súper professional! Sempre a gust de la clienta i personalitzat totalment! Un tracte molt proper i super simpàtica?
07 mayo 2022 15:51
Trato de 10 y atención en todo momento. He trabajado con ella en 3 bodas diferentes y en todas ha dejado a los novios encantados con su trabajo y con su trato. Muy recomendado, adelante Mireia!
07 mayo 2022 10:03
Mi experiencia con Mireia ha sido un 10! Me ha encantado su atención, su profesionalidad y su paciencia en la confección de mi vestido! La recomiendo muchísimo ya que todos sus vestidos son preciosos y además es un amor!? Una boda perfecta gracias a ella
06 mayo 2022 0:30
Destacar la profesionalidad de Mireia a la hora de diseñar y confeccionar el vestido de mi esposa. Trato inmejorable, disponibilidad flexible y compromiso absoluto. Sin duda, un atelier de confianza que llegará más lejos que el correcaminos.
05 mayo 2022 19:02
¡El proceso que sigue Mireia, es impecable! Trato muy próximo y cálido. Trabaja de forma ética y transparente cada paso que da. ¡El material con el que trabaja es de la mejor calidad! ¡La recomiendo 100%, si te vas a casar y quieres un estilo único para tu vestido de boda!
13 enero 2020 3:31
Los tejidos dejan mucho que desear.
Con tu gran respuesta de profesional ya lo dices todo, bueno mejor se ve la liquidación de todos tus vestidos de alta gama a 400€.

Escribe una reseña



Calificación general: