03 mayo 2023 16:02
Hem hagut de fer una devolució d'electrodomèstics que ja ens havien portat a casa i instal·lat (sense estrenar encara, i pq voliem anul·lar nosaltres la comanda) i no ens han posat pegues. Han vingut a recollir-ho i ens han abonat l'import complert. Molt atents.
28 abril 2023 22:54
Servei tècnic i postventa nefast, teníem una nevera en garantia i el servei tècnic no va ni posar-se en contacte amb nosaltres per venir a veure què passava. Després de 7 dies de reclamar a la botiga vam posar reclamació a consum i el dia següent ens oferien una nevera nova, això sí, de menor qualitat (és que els preus han pujat molt! Ens van dir, COM SI NO HO SABESSIM) Feu el que volgueu, però jo no penso tornar a comprar-hi.
25 agosto 2022 19:00
En 2019 la experiencia no fue buena … fue TERRIBLE.pero MÓNICA es EXCELENTE PROFESIONAL, lo soluciona … quedamos MUY SATISFECHOS … y he vuelto
08 febrero 2022 14:43
El mismo producto en la tienda online del miró 100€ más económico que en la tienda de Berga. Una tomadura de pelo
22 mayo 2019 21:35
Muy contentos con la atención recibida.
Muy profesionales.
Hemos salido satisfechos de la compra efectuada, el precio muy bueno.
16 mayo 2019 15:21
Segunda visita a Miró.
En ésta ocasión hemos formalizado la compra de varios electrodomésticos.
La atención por parte de la srta. Mónica muy profesional y atenta. Los precios muy adecuados.
10 junio 2018 4:26
Començare per indicar que no es una critica per aquesta botiga en concret, sino per la cadena. Vaig comprar rentadora fa una setmana, vam quedar en l'entrega el dissabte següent al mati i sorpresa. Encara l'espero. Despres de trucar un parell de cops m'indiquen que no tenien constancia de l'entrega. El que em podia haver estalviat en comparacio a altres botogues ho he acabat perdent en temps i viatges.
23 abril 2018 1:56
L'atencio ha estat bona, son amables i la botiga es gran i amb moltes opcions per triar. Fins i tot ofereixen ofertes i porrs gratuits sense demanar-ho. Encara no he comprat pero espero q el servei postvenda i la qualitat del producte estigui a l'alçada.
08 agosto 2017 5:28
Siempre he comprado en Miró. Pero no vayáis al de Berga por Dios os lo pido. El vendedor es un fanfarrón prepotente que te dice cosas como "el producto que tu me pides cuesta la mitad que el que yo te quiero vender (el más caro), pero si lo hago traer especialmente para ti el precio se disparará y costará casi lo mismo que este de primera marca" y otros muchos sinsentidos con mentiras y mucha palabrería hueca. OJALÁ LO ECHEN
04 febrero 2017 19:48
Aparell de tdt que no funciona, no cambia el producte sencer, et cambian només el mando, es a dir, van obrin paquets per cambiar el que está averiat i al final un ho altre el torna a vendre averiat!

Escribe una reseña



Calificación general: