27 febrero 2024 12:29
Les encargué renovar el comedor de casa y el resultado ha sido espectacular.
El trato y profesionalidad de Cristina es excelente, estoy encantada.
23 diciembre 2023 17:08
Molt bona feina! Tinc un menjador super wapo de fa una setmana. També tinc dues habitacions disenyades i fetes per la Cristina. Perfecte en els seus disenys. Uns grans profesionals! Merci.
23 octubre 2023 16:54
Cristina es una mujer maravillosa, nos atendió genial y nos ha diseñado dos habitaciones increíbles, y luego los problemas que hemos tenido nos los ha solucionado enseguida y ha sido muy empática y comprensiva, sin duda está siendo una experiencia genial
15 diciembre 2022 20:08
Tercera vegada que ens posem en mans de la Cristina i l'Ignasi de Mobles Tatat. Ja hem fet dues habitacions juvenils i ara el moble del saló. Estem molt contents. Ens encanta com ha quedat i la qualitat dels mobles és molt bona. Un dels punts que més ens agrada és el seu assessorament sobre detalls en els que nosaltres no hi pensem i que ells, com a experts en la matèria, dominen a la perfecció. Moltes gràcies Cristina per la vostra feina!
17 noviembre 2022 7:29
Mi experiencia es con un dormitorio de matrimonio. Todo perfecto. Ademas es la tienda del barrio de siempre y de las pocas que quedan. La atención cliente en tienda perfecta, se adaptan perfectamente a las medidas y necesidades, te aconseja perfectamente. Una vez que tuvimos claro el tipo de mueble vinieron a tomar medidas y a los pocos días teníamos las imágenes de cómo quedaría montado. El mueble llegó antes de lo esperado y los montadores, puntuales, rapidos, limpios y educados. Toda la experiencia fue genial.
09 noviembre 2022 2:45
Hem comprat un armari amb ells i ens ha quedat preciós, ha superat les nostres expectatives. Grans professionals, tant l’atenció a la botiga com els montadors. Sense cap dubte molt recomanable!
07 octubre 2022 17:46
Ja fa anys que confiem el mobiliari a Tatat, i la veritat és que el tracte i la qualitat són immillorables. Ah, i el servei postvenda excel·lent! Molt satisfets de tenir-los al barri.
16 octubre 2021 22:09
El trato es personalizado y son muy amables. Mobiliario que se adapta a tus necesidades con estilo y de calidad.
06 octubre 2020 21:09
He llamado para hacer una consulta sobre un fabricante de un dormitorio juvenil la señora me ha atendido fenomenal ha sido muy agradable y muy amable
01 mayo 2018 22:45
Es una pequeña tienda de muebles con muy buen servicio, hacen el diseño del mobiliario segun las necesidades del cliente y están bien de precio.
02 noviembre 2017 10:51
100%Recomanable!
Cristina, Ignasi, Toni i reste de l'equip, ens heu fet un projecte delicat, exquisit, sobri.que aglutina els nostres gustos, requeriments i il.lusions amb els vostres concells i experiència. És a dir, un projecte amb ànima!
Moltes gràcies!

Escribe una reseña



Calificación general: