10 agosto 2022 15:38
Hem passat el cap d'any cinc famílies amb nens al Molí de Sadernes i tot hem coincidit que és la millor casa que hem estat, i no hem estat a poques. LA casa és impecable en tots els aspectes, amb un espai comú a la planta baixa ideal per anar amb grups d'amics, i un cuina equipada fins al detall. Els exteriors són fantàstics, i a més, molt segurs per deixar als nens córrer i jugar. I evidentment el lloc on està situat és ideal, al bell mig del camí cap a Sant Aniol, un paratge meravellós d'aigua, muntanya i natura. Hi tornarem sense cap mena de dubte. Ens hem trobat perfectament acollits per la Roser, i hem estat com a casa.
Hi hem tornat per segona vegada al pont de Sant Joan d'aquest any i l'experiència a l'estiu encara és més fantàstica amb la piscina. Continua sent la millor casa rural on he estat mai
17 noviembre 2020 7:40
La zona espectacular per fer rutes, escalada. La casa molt acollidora, molt còmode. Tot super net i no faltava cap detall. Només cal portar la teva roba i ganes de jugar a qualsevol joc que se t' acudeixi amb la família. Super bé. Molt recomanable!
10 noviembre 2020 12:25
Hem passa't un llarg cap de setmana en aquesta magnífica casa, tot perfecte, la casa les seves instal·lacions tot net, tot funcionant, una cuina, molt ben equipada amb productes de neteja inclosos, els banys els dormitoris, hem quedat encantats.
I l'exterior de gran bellesa amb les daines, el cavall, etz.la zona de la piscina (amb un tancat) i la zona infantil i de jocs a que ha fet les delícies de la nostra neta, a tot això cal sumar una explendida barbacoa. Hem gaudit molt de l'estada. Gràcies Roser la nostra amfitrióna
08 noviembre 2020 22:30
Hi hem anat quasi cada any des de que la vam descobrir. Una casa i espai ideal per anar-hi en família i amb amics on hi poden gaudir grans i petits.
15 octubre 2019 18:01
Lloc inmillorable. Ideal per anar amb nens. Sens dubte hi tornarem. Molt amables i tot estaba perfecte. Gràcies per aquest cap de setmana fantàstic!

Escribe una reseña



Calificación general: