09 septiembre 2023 0:00
No estuvimos alojados, aunque existe la posibilidad de pedir habitaciones.
Fuimos para la actividad de observación de estrellas, y la experiencia fue muy buena. Nosotros la hicimos en catalán, aunque al ser valencianos no tuvimos problema en entender todo lo que nos decían. Aunque es verdad que algún participante hizo algunas preguntas en español, y la chica le contestó en español. Un buen detalle.
En la experiencia estaba incluida la cena, y aunque era tipo buffet (no hay servicio a mesa), la calidad no estaba mal.
El centro está ubicado en mitad de la montaña, y para acceder hay que llegar por una carretera asfaltada, pero estrecha para dos vehículos. Allí hay parking, pero no es apto para vehículos muy bajos.
30 agosto 2023 0:00
Allotjament fantàstic en tots els sentits i activitats per aprendre sobre la fauna i la natura. Personal implicat i didàctic. Esperem tornar aviat!
24 agosto 2023 6:09
Una estada molt agradable en un indret que ja és un indispensable dels llocs a visitar de Catalunya. Tot el personal és molt atent i agradable, sempre disposats a ajudar i aconsellar.
Ho recomano *
17 agosto 2023 3:22
Hem passat dos dies en família que se’ns han fet curts. El lloc és idílic, el personal tan administratiu, de neteja, del servei menjador com les monitores que realitzen les activitats són de 10. Absolutament recomanable per passar uns dies desconectats, envoltats de natura i aprenent molt! Repetirem sens dubte!
13 agosto 2023 20:33
Avui hem visitat la fauna, una visita d'aprox 2h amb una bona guia (Claudia) i un encisador entorn. Els animals estàn super bé allà, i es nota l'amor que tenen a la natura i la fauna. Son 15€ ben gastats i pots dinar allà si vols (nosaltres per 15€ més ens hem quedat). Un lloc ideal per a nens i grans, amb moltes activitats i super ven cuidat
12 agosto 2023 10:47
Experiencia molt molt recomanable! Hem disfrutat moltissim! Les guies excepcionals! Espectacular per compartir en familia!
12 agosto 2023 6:24
Hem fet l'activitat de Fauna Nocturna i ha estat una meravella! La recomano 100%. La guia una noia amb molts coneixements i encantadora, amb bona mà amb els nens.
11 agosto 2023 23:43
Una tarda/nit formidable amb Clàudia. Un lloc magnífic per descobrir els estels i la natura.
08 agosto 2023 7:10
Hemos hecho la ruta del gato montés y nos ha encantado. Perfecta para descubrir la naturaleza con niños: paisaje, huellas, orientación. El paraje espectacular y la atención muy buena.
06 agosto 2023 19:27
Lloc extraordinari, exemple d'ecoturisme i sostenibitat. Aprens i gaudeixes de la natura en tot moment. Monitores molt ben formades.
05 agosto 2023 1:34
Hem estat 3 nits allotjats a Mon Natura 2 infants i 2 adults i hem estat molt bé.
Les habitacions són còmodes i molt netes. Faltaria alguna barana pels infants però està tot molt bé.
El menjar l'hem trobat molt bé. De qualitat, prou varietat i amb bona atenció del personal. Potser podria haver-hi més opcions d'esmorzar i de postres a la nit.
El personal molt simpàtic, la Berta, les noies de recepció i l'educadora Clàudia ens han encantat.
Les instal·lacions comunes molt bé: la sala de psico, la biblioteca i la sala de jocs! Les hem aprofitat molt.
L'entorn és privilegiat i t'informen molt bé de tot el que pots fer.
Hem fet dues activitats: el viatge per les galàxies i la fauna dels pirineus i ens han encantat. La Clàudia té molt domini i ho explica molt bé i és molt atenta. Ho recomanem moltíssim!
Tornarem!
19 julio 2023 11:05
Es un lloc privilegiat en meitat de la natura. Els treballadors són especialment amables. I els menús molt ben cuidats. Diuen que és un alberg, però es un plus es instalacions i serveis. Molt recomanable
09 julio 2023 12:17
Un lugar espectacular, hemos pasado un finde estupendo con la familia y amigos disfrutando de la naturaleza y el mtb. Los niños disfrutaron mucho.
El personal y el servicio de categoría siempre muy amables y pendientes de todo.volveremos sin duda, saludos y gracias por todo
07 julio 2023 9:44
Visita muy recomendable para conocer las huellas de la naturaleza. Servicio de comedor muy bueno. La atención por los trabajadores ha sido muy agradable.
04 marzo 2023 2:04
Visita molt interessant de la fauna de la zona, entretingut pels nens i també pels adults. Molt recomenable, truqueu abans per agafar hora.
09 enero 2023 19:52
Organitzen moltes activitats i t'hi pots allotjar o fer només esmorzar i/o dinar a preu molt econòmic. Un entorn idíl·lic.
31 diciembre 2022 20:47
Una noia molt simpàtica ens va explicar la visita i va ser molt interessant tant per grans com per petits perquè són animals molt difícil de veure
15 diciembre 2022 0:39
El lloc és fantàstic. Vam tenir la sort de poder gaudir de la neu mentre érem allà. Caminar amb raquetes, baixar amb trineu, ninot de neu, una meravella! Les educadores són espléndides, una abraçada gran a la Joanna, les seves activitats són una delícia pels petits. No us perdeu la tronca! L'equip de restaurant són molt amables i atents amb la canalleta, paciència infinita per atendre les seves necessitats. No sé com es diu però la noia amb la cua que hi ha al torn de sopars, és un àngel:)
19 noviembre 2022 13:19
A sido un día espectacular!
Increíble lugar.lleno de magia por las personas que lo gestionan… desde los que té reciben hasta su lugar acogedor… no falta detalle! Hemos echo una de tantas rutas … buscar al gato salvaje! 100% recomendados para los niños y no tanto… no paséis por la Vall de Àneu … sin ir a este impresionante lugar… volveremos! Gracias por tanto…
Energía pura sois…
17 noviembre 2022 11:59
Hem passat un cap de setmana en familia fantástic, hem disfrutat molt del observatori i de la tranquilitat del lloc, fantástic.per cert una atenció inmillorable, i menjar bonissssim.
10 noviembre 2022 22:50
Hem fet la fauna dels Pirineus amb la Laia i ens ha encantat.ella s'explica molt bé i l'espai pels animals dintre de la captivitat està força bé.
26 octubre 2022 7:03
Es un complejo genial y lugar perfecto para estar en pleno Pirineo en familia, ya que ofrece un enclave único, unas instalaciones perfectas y un servicio espectacular a un precio muy razonable. La comida es muy buena (incluye producto proximidad) y las actividades que puedes contratar permiten gozar de la naturaleza dela mano de educadores encantadores.
21 octubre 2022 9:57
Estuvimos 4 días y nos lo pasamos estupendamente, las actividades son muy chulas igualmente hay muchas cosas para visitar cerca, las monitoras de las actividades un 10, y el resto del personal super amable, sin duda un buen lugar para pasar unos días con o sin niños, repetiremos seguro,
08 octubre 2022 17:02
Realizamos en familia la actividad de ver las estrellas. Gracias por hacer posible vivir una de las experiencias más bonitas de mi vida. Mar es un encanto y nos transmitió su pasión por las estrellas. De nuevo gracias por la experiencia vivida.
04 octubre 2022 5:56
Experiencia super bona per disfrutar amb familia ens va encantar, gracies a tots els profecionals que van fer que la experiencia fos fantastica
24 septiembre 2022 14:14
Molt bona experiència amb nens. Ens vam allotjar 4 dies en ple agost i no estava massificat. Ambient molt tranquil. Les instal.lacions estan cuidades i netes i el personal és amable. Les activitats que organitzen valen la pena: visita als animals del centre, observació d'alimentar els voltors salvatges, sessió d'astronomia.tot per un mòdic preu, aprox entre 7-12 euros per nen i 8-15 euros adult cada activitat, però hi ha packs que resulten més econòmics. El menjar és correcte, sempre amb dos opcions a escollir de cada plat. Relació qualitat-preu molt bé. Un aspecte molt comentat entre els usuaris i que comparteixo és que l'hora de l'esmorzar comença massa tard, per ser un lloc de muntanya, a les 8: 30. Al final et poses a caminar a les 10-10: 30 si t'has de desplaçar un mínim. Ideal si es plantegessin fer aquest canvi. Molt recomanable amb nens de 3-12 anys.
20 septiembre 2022 10:29
El lloc és idilic, la Clàudia ens va saber captivar sen's dubte que hi tornarem, el sopar en la.meva opinió va faltar alguna opció més infantil però resta tot perfecte.
06 septiembre 2022 3:20
Vam fer-hi l’activitat de rastres d’animals amb els meus dos fills i els va agradar molt. Vam sortir a buscar restes pel bosc i despres vam anar a una sala a descobrir de que eren. Per finalitzar fam fer una empremta dun animal amb fang.
A la casa shi pot fer altres activitats que es poden consultar a la web i fins hi tot thi pots quedar a dormir.
04 septiembre 2022 1:50
Pasamos un rato súper agradable viendo los animales en un entorno precioso aunque nos llovió bastante, la guía fue encantadora y se nota que cuidan bien a los animales, no tiene nada que ver con un zoo.
28 agosto 2022 18:26
Fantàstica activitat astronòmica.
Quan el cel i les tempestes semblava que no ens deixarien gaudir, de sobte es va obrir i ens va permetre observar aquesta meravella. La guia super simpàtica i agradable!
28 julio 2022 9:09
Ubicado en un paraje excepcional la visita tiene mucha calidad, mencion especial a la educadora Mar, un diez para el equipo.
07 julio 2022 18:17
Maravilloso!
Destino ideal para ir con niños: tranquilo, agradable, equipo humano excelente y monitores entregadísimos. Neus fue nuestra guía y su trato fue impecable e inmejorable.
Imprescindible reserva previa para las actividades.
El entorno es único. Los paseos por sus alrededores idílicos. El Menú es de calidad.
A pocos metros del pueblo de Son se encuentran las instalaciones.
Nos alojamos 2 noches y pasamos 3 días llenos de actividades.
Lo reomiendo fervientemente a familias con niños.
No os dejará indiferentes.
23 junio 2022 22:18
Es un lugar para desconectar totalmente. La actividad "Viaja por las Galaxias" fue muy interesante, Elsa aportó frescura y la hizo muy amena. Todo el personal se esfuerza para que tengas una estancia agradable pero quiero dar especialmente las gracias a Marina y Patricia, nos cuidaron y nos hicieron sentir como en casa. Repetiré seguro y lo recomiendo al 100%
07 octubre 2021 1:32
Experiència única. L'activitat de les galàxies genial. Molt bé les responsables de l'activitat. Gràcies Mar. Gràcies Neus.
02 octubre 2021 1:46
Instal·lacions correctíssimes, amb habitacions còmodes i sales amb vistes precioses. L’atenció del personal exemplar. I les activitats molt ben plantejades i executades per monitor@s que gaudeixen fent-les, saben transmetre l’interès per allò que expliquen i proposen
22 septiembre 2021 22:35
Molt bé tot, però no cal esperar gaire del menjar. Els nens tenen activitats molt xules, però un pèl cares. Els nens ja volen tornar.
19 septiembre 2021 2:32
És un lloc ideal tant per fer-hi activitats de natura com a punt de partida per excursions precioses. Enguany hi hem tornat per fer l’activitat de les papallones amb la Laia, i genial. Hem après un munt. 100% recomanable!
18 septiembre 2021 6:37
Hem fet el taller de les galàxies, comença a les 7 del vespre amb una projecció, després vam sopar allà mateix (el preu és apart) i finalment l'observació a l'exterior.
Molt recomanable. Agafeu roba d'abric encara que sigui estiu.
30 julio 2021 10:54
Hicimos una ruta de 2: 30h por el entorno del centro. Se hace muy ameno el camino con los monitores. Volveremos.
27 julio 2021 10:50
El equipo humano es excelente. Marta nos dio una clase magistral en la actividad del espacio y Laia nos sumergió brillantemente en la fauna del Pirineo. Menús variados y de calidad sobre todo por el precio.
El entorno es único. Los paseos por sus alrededores idílicos.
25 julio 2021 21:13
Fuimos a una actividad de Fauna y nos encantó.
Un entorno espectacular donde encontramos animales originarios de los pirineos. Zorros, Gato salvaje, Lince, etc.
La actividad muy entretenida. Los animales en general los puedes ver de cerca y te explican su situación y su conservación.
Recomendada para todas las edades.
21 julio 2021 13:07
Vamos a pasar unos dias este verano al VALLE DE ARAN y me ha interesado mucho las actividades que ofrecen. En su pagina WEB dice que estas actividades se realizan en CATALAN, cosa que me parece muy bien pero creo que deberian de adaptarse un poco a las personas que no tenemos la suerte de hablar su precioso idioma ya que de esta manera no podre contratar sus servicios y creame que lo siento mucho.
07 noviembre 2020 8:03
Molt adequat per famílies amb nens i en un entorn on es poden fer moltes excursions, per totes les edats.
03 noviembre 2020 8:22
Gran explicació de la Marta, que ens ha ensenyat i explicat amb gran passió tot luxe de detalls dels animals que hi ha a MonNatura Pirineus. Gràcies!
16 octubre 2020 5:21
Alberg modern amb un munt d'activitats per fer en família. Vam triar la observació d'estels i vam tenir mala sort de no poder veure res perquè el cel estava molt tapat, tot i així les educadores es van currar gran quantitat de continguts i vam aprendre molt tant petits com grans! Molt bé també el servei de restaurant. Per repetir!
14 octubre 2020 9:01
Lloc privilegiat, edifici molt ben adaptat a l'entorn i amb activitats dirigides interessants. El menjar és molt correcte. Des d'allí es poden fer rutes a peu molt xules, per gaudir de la vegetació i fauna alt pirinenca.
13 octubre 2020 4:36
Hem anat a fer una activitat per conèixer la fauna del Pirineu que hi ténen. Ha estat una volta genial, a on la guia ens ho ha explicat tot molt bé i de forma que petits i grans hi aprenem i ens ho passem be.
És una activitat molt recomanable.
Segurament hi tornarem per fer altres activitats.
12 octubre 2020 4:01
L, experiencia del tema estrellas es molt bonica, i les que ho expliquen ho fan molt be.
El sopar también está prou be.
10 octubre 2020 19:33
Una ubicació impresiinant, bones instalacions i tracte inmillorable. Al servei de menjador un professional com l'Andreu sempre atent i molt educat.
04 octubre 2020 17:31
Habitacions molt maques i pràctiques, potser les lliteres molt baixes per l'alçada de sostre. L'edifici espectacular, sostre totalment integrat i perfecte per l'observació del cel. Menjar correcte. Ideal per famílies amb nens i grups
21 septiembre 2020 8:04
Molt bé l'explicació de les estrelles i molt bona observació de la lluna, júpiter, saturn & another one. Great experience!
18 septiembre 2020 2:51
Lugar idílico. Actividades todas ellas recomendables, con monitoras súper amables y expertas. Todo limpio y organizado en turnos (covid). Se supone que es para ir con niños, pero nosotros fuimos tres adultos y nos lo pasamos genial! Un 10.
12 septiembre 2020 9:50
Edifici ecosostenible, una bona varietat d'activitats dirigides a un públic familiar i l'atenció és superba!

Escribe una reseña



Calificación general: