28 agosto 2023 20:11
Immillorable servei. Va anar molt be la meva renovació de carnet de conduir. Rapids, professionals i amb un preu molt ajustat. Tornaré la propera vegada. Gràcies.
17 agosto 2023 15:55
Professionals, ràpids i amb una relació qualitat/preu boníssima i molt recomanable. El personal molt atent i al seu lloc. Tornaré
06 agosto 2023 14:31
Soci des de fa 6 mesos, tracte de persona a persona, des de Girona pels Gironins, m'he donat d'alta de Salut i Decessos. Molt recomanable si busques alguna cosa més que un preu econòmic.
04 agosto 2023 13:57
El trato es muy cordial, siempre con una sonrisa y buscando la solución a tu problema. Se agradece un trato así en esos momentos.
Una mutua donde te atienden personas y que saben lo que hacen, el personal lleva años trabajando allí.
Muy recomendable.
31 julio 2023 0:58
L'atenció molt propera. Saben escoltar i entendre la situació personal amb un servei molt professional. Recomenable a qui busca una bona assegurança de salut i a més té un centre mèdic propi que és Giromedic que està al costat mateix de les oficines de Girona
23 junio 2023 23:01
Una falta de profesionalidad extrema. Mi pareja se quiso dar de alta y le dijeron que el dia 1 estaria todo en vigor, estamos a 4 y nada. Lleva dos dias a 39 de fiebre esperando horas en la seguridad social y la unica respuesta del seguro ha sido que no podian hacer nada y se han lavado las manos. Una tal Marta lo ha atendio y solo se encargaba de desviar la responsabilidad y la culpa por no haber tramitado el papeleo a tiempo. FATAL, FATAL, FATAL. Aun no a tenido visita con ningun doctor y ya se ha dado de baja. Una vergüenza que jueguen asi con la salud debla gente.
21 junio 2023 1:21
Rápidos y agradables posibilidad de reserva on line pero la renovación del carne de conducir muy cara 62 euros el psicotécnico más 24,58 las tasas más
12 junio 2023 21:26
Aneu amb compte! Tot el que dic és demostrable. Vam contractar dues pòlisses de salut al novembre del 22 perquè entressin en vigor al gener del 23 per a obtindre la condició de mutualista i vam signar conforme a una quantitat mensual. La nostra sorpresa ha estat al primer rebut, quan ens cobren 20 € més del pactat cada mes. La seva explicació és que han apujat l'IPC i la quota d'una de les persones de la pòlissa. La pòlissa es va signar amb data de gener. Es totalment irregular i a sobre demanen esborrar les ressenyes negatives. Així que hem procedit a retornar el rebut i donar-nos de baixa.
03 enero 2023 1:05
No es pot confiat en ells!
Vam contractar una pólissa de salut per a dues persones al novembre per a iniciar-la al gener del 23. Vam acordar un preu mensual que ens van donar per escrit. Ara arriba la primera cuota i ens han apujat 20 euros! Ho judtifiquen per l' augment de IPC i convi franja edat d'una de les persones. La vam signar amb inici gener 23. Que serà lo proper? Retornem el rebut i ens donem de baixa ja!

Escribe una reseña



Calificación general: