22 abril 2024 11:03
Muy maleducadas, Siempre habia comprado en esta tienda la ropa de cama y hogar, pero la Ultima vez tuve problemas con 4 Nordicos y al tenermelos que cambiar un par de veces por equivocacion suya, la respuesta al ultimo cambio( que por fin fue lo que encarge la primera vez), me dijeron que esperaban NO VOLVERME A VER EN SU TIENDA, flipante! si todo va bien estupendo pero si tienen un contratiempo es cuando se ve la profesionalidad y el tractor al cliente
21 abril 2024 5:34
Bon dia, tan sols tinc bones paraules per les persones d'aquesta botiga de Mataró. Son super amables i molt eficients, ens varen ajudar molt amb un petit contratemps de vàrem tenir, moltes gràcies. En quant als articles tenen molt sortit i de molt bons qualitat.
28 enero 2024 11:14
M’agrada molt aquesta botiga, a part de la gran qualitat dels seus productes, destaca la profesionalitat i simpatía de la Sandra i la Carme! I tornaré segur!
10 enero 2024 17:30
Un trato muy agradable, hacia mucho tiempo que no me atendían con tanto cariño. Gracias Sandra volveré.
09 octubre 2023 12:19
Hi vaig anar expressament per comprar unes estovalles que havia vist a la web que eren anti-taques. Li vaig preguntar a la venedora què volia dir exactament anti-taques, i em va dir que les estovalles es tancaven però que quan les rentades sortien perfectes. Doncs perfecte, me les quedo.
Les estovalles són com de roba amb textura una mica de plàstic/resina, i el primer que em vaig adonar és que quan cau un líquid (sigui aigua o oli), aquest traspassa les estovalles al moment, fent que la taula queda tacada. I encara que passis un drap, la taxa segueix a les estovalles.
Després de fer-les servir uns dies, els vaig fer la primera rentada, que la vaig fer normal ja que m'havien dit que les taques sortien sense problemes, i les estovalles van sortir amb totes les taques marcades. La segona rentada la vaig fer posant llevataques, i tot i així van sortir amb les mateixes taques.
Estic molt decebuda, la veritat. No sóc de Mataró i hi vaig anar expressament per comprar aquest tipus d'estovalles, i han sigut un autèntic engany. El que em decep més és que la venedora em mentís. Si ho hagués sabut, hagués comprat un hule de tota la vida.
Adjunto dues fotos on es veuen taques de greix que segueixen sense marxar després de diverses rentades (tot i posar-hi llevataques).
06 octubre 2023 16:34
Es primera vegada que venim i hem quedat molt contents.
Moltes gràcies Sandra per la teva ajuda, atenció i amabilitat. Tornarem aviat!
05 octubre 2023 1:09
Magnífica, el personal molt atent i professional, hem comprat diversitat d'articles aprofitant les reformes que hem fet a la nostra llar i sempre troben una solució per a tot.
04 octubre 2023 1:18
Las dependientas son muy simpáticas y atentas. Siempre compro allí las toallas, son de buena calidad.
24 junio 2023 13:01
Llevo comprando en esta tienda desde que me compré mi primer piso, nunca decepciona la calidad y variedad de modelos que tienen. Los dependientes son muy amables y siempre te atienden con una sonrisa. Y lo mejor es que tienen mucha paciencia cuando vas con niños o estás indecisa
14 mayo 2023 18:41
Noies meravelloses i molt encantadores!
espectacular tracte al client, dediquen molt interés perquè el client se’n vagi satisfet i amb ganes de tornar, se’ns dubte la millor atenció que es pot rebre d’un/a professional!
16 marzo 2023 4:02
Les noies de Montse Interiors Mataró són fantàstiques. M’han ajudat per la roba de la llar dels meus apartaments rurals a la Vall d’Aiora a València. Sempre tenen un gran somriure que dona alegria veure-les i m’assessoren de la forma més professional possible. Tenen la botiga molt bonica i endreçada amb molts articles super dolços seguint les darreres tendències. Super eficients, ràpides i atentes amb els productes de la millor qualitat a un preu molt competitiu. Sense oblidar la targeta de fidelització, que em dona vals regal per descomptes en les meves compres a més a més de les promocions del 20% que hi ha hagut aquest hivern. I és que la Carme i companyia estan en tot. No es deixen cap detall. Així fa goig. Ens veiem ben aviat! Una abraçada ben forta.
03 diciembre 2022 8:33
Estic encantada. Un tracte genial al client, les dependentes simpàtiques i molt amables. Tornaré segur a comprar. Ho recomanu sens cap dubte!
24 noviembre 2022 2:43
Me asesoraron y aconsejaron en todo lo que necesitaba.
Buenos productos y excepcional atención de sus profesionales.
Cien por cien recomendable!
21 noviembre 2022 1:14
Les vegades que he vingut a comprar he estat molt ben assessorada i atesa tant la Sandra com per la Carme.
La botiga molt endressada i neta, amb bon gènera.molt recomenable 100%. Moltes gràcies.
09 noviembre 2022 7:32
La millor botiga de Roba per la llar de Mataró, tenen productes de qualitat a molt bon preu, i l'atenció de les dependentes es excel·lent, t’assessoren a aconsellen segons les teves necessitats.
08 noviembre 2022 11:24
M’encanta aquesta botiga. Sempre Q paso per el carrer barcelona ting Q entrar! La decoració … tot b’en posa’t.i les treballadores Carme i Sandra. Son genials, simpáticas i atentas
31 octubre 2022 4:42
He ido varias veces y el trato es muy bueno. El personal es muy amable. He comprado toallas y sábanas de buena calidad a buen precio. Tienen mucha variedad y si hay algo que no tienen, lo traen a los pocos días. Muy recomendable.
24 julio 2022 11:41
Personal molt professional i amables. Molt bons consells sempre. I productes de qualitat. Botiga molt recomanable!:)
17 julio 2022 10:43
Hace tiempo que voy, me encanta porque son muy atentas y tienen muchísima empatía con el cliente, algo que en estos tiempos escasea y mucho…la tienda está muy organizada y ordenada, visualmente lo ves todo muy rápido.
19 abril 2022 0:47
La primera vez que he entrado en esta tienda y me ha encantado todo super bien colocado y las dependientas majísimas y muy bien rebajado volveré.
13 abril 2022 0:38
En Montse interiors… Sandra i Carme te tratan con mimo y profesionalidad.
100% recomendabe
06 octubre 2021 22:48
Buenas atención personalizada, son muy amables yo siempre que voy me atender muy bien y rebajas interesantes.
17 septiembre 2021 19:06
Desde que cambió la tienda de ubicación, está mucho mejor. El personal muy atento y agradable, en concreto Toñi, me ayudó y me trató muy bien.
Me dieron ganas de volver y no tardaré en hacerlo. La calidad es buena y la rebajas mejor todavía.
Gracias
24 marzo 2021 2:57
Cuando necesito alguna cosa para el hogar, sea lo que sea siempre voy a @creaciones Montse, porque me asesoran, siempre entienden lo que quiero y busco y ademas encuentro siempre lo que quiero y a un precio inigualable, son muy atentas y muy empaticas os lo recomiendo al 100%
15 diciembre 2020 2:26
Quant tenen un material que surt defectuós no et donen resposta, ni tècnica ni apropiada. 2 barnussos, un per estrenar i només rentat, l'altre des de un principi el mateix camí tot ple de fils, la seva resposta es que es normal, la meva contesta: a les tovalloles no els hi passa, la seva resposta: Ahhh
19 septiembre 2020 9:50
Todo lo que buscas en ropa de hogar lo encuentras aquí, atención excelente y dependienta muy amable
28 abril 2020 8:48
Buenos precios en ropa para el hogar y una excelente atención y asesoramiento (gracias Carme) ; una tienda con muchas cosas chulas para poner al día mi casa.

Escribe una reseña



Calificación general: