16 abril 2024 5:38
Gran modista! Un trabajo impecable. Sin duda, la experiencia es un grado.
11 agosto 2023 16:41
Ha sigut la primera visita, per arreglar un vestit de coktail. Ens ha donat molt bona impressió tant la professionalitat, com el tracte amb el client. A la meva filla I a mi ens ha agradat molt. Quan recollirem el vestit veurem si no ens hem equivocat.
13 diciembre 2022 23:12
Trabajo de arreglo super prolijo. Me quedó perfecto. Además, la atención al cliente muy cálida.
30 mayo 2022 23:41
Excelente profesional! Estoy encantada de poner mis prendas en sus manos.
09 marzo 2020 7:42
FATAL l! Fui a que me tomara medidas para un vestido y asi comprar la tela, la comprė, volvī a ir a ella para que me lo cosiera y cuando fui a buscarlo y me lo probė cabían dos mas como yo. Me podria haber ahorrado un dineral con la tela ya que me costó cara y aparte lo que me cobró ella. A todo esto la ví como con un tono chulesco, no me gustó nada y menos su trabajo. Ya ni volví a ir a que me lo arreglara, preferí pagar a una profesional y sentirme agusto a la hora de tratar con ėsta que volverla a ver otra vez. No volverė a ir y tampoco la recomiendo ni la recomendarė.
03 febrero 2020 15:44
Necessitava acurtar un vestit per una boda. Me'l va fer més curt per una banda, més llarg per l'altra. Quan ho va intentar arreglar havia tallat massa per un cantó i de totes formes m'ha quedat curt per una banda. Es veu, no és poca cosa. Vaig anar a la boda així. Ara si ho vull arreglar hauré d'agafar unes sabates de taco més baix i tornar a pagar perque ho arreglin. Perque si, em va cobrar igualment! Agraeixo que ho intentes arreglar però a mi no em va oferir un bon servei. Entenc que hi ha teles que són complicades però si ets una professional això es té en compte. Jo no hi tornaré i tampoc recomanaré el lloc.

Escribe una reseña



Calificación general: