31 diciembre 2022 8:03
La Montse és una excelent professora i una persona molt bonica, plena d’un fort coneixement, del ioga, del cos, de les experiencies de la vida i amb una gran capacitat per transmetre i endinsar-te dins d’aquesta pràctica. Estic molt agraïda de poder aprendre d’ella.

Diumenge vam tenir un matinal de 4 hores treballant en l’obertura del nostre cos i avui hem sento meravellosa en tots els aspectes.

Gracies
11 agosto 2022 19:14
No trobareu millor professional, meticulosa, tenint en compte les característiques de cada alumne. Després de poques classes comences a notar millores i l'evolució dins de cada postura. Un ambient familiar i acollidor.
16 julio 2022 10:31
Treball intens avui a la matinal, treballar i fer espai. Respirar, compartint experiència. Gran mestratge amb la M. Fortuny, més de 25anys de ioga a Reus
11 septiembre 2021 0:10
Yoga Iyengar impartido por Montserrat Fortuny, cuya enseñanza destaca por su calidad. Gracias a ella y a todo su equipo de profesionales que nos permite avanzar y practicar con segurida incluso en esta época que nos toca vivir. GRACIAS. Es un privilegio tener a una profesora de su talla en Reus.
21 junio 2021 3:55
Magníficas instalaciones. Lo mejor sin duda la guía hacia la sabiduría del yoga iyengar con Montserrat Fortuny.
14 noviembre 2020 23:34
Després d'estar fa quasi 6 anys més d'1 mes a l'hospital i tenir forts dolors d'esquena degut a les 2 hernies discals, puc confirmar que el ioga Iyengar i la Montserrat Fortuny són els meus salvadors:)
I amb la Mercè i la Mari sou un molt bon equip, mil Gràcies!:)
01 noviembre 2019 12:17
Y por que no hay más estrellas.
Montse Fortuny, es una Gran persona, gran MAESTRA, siempre inspira, siempre te hace mejorar, siempre pide y te da herramientas para la mejora contínua en nuestra shadana.
Para Merçè i Mari también grandes profesiones y grandes personas hacen UN GRAN EQUIPO.
Gracias, gracias, gracias.
27 septiembre 2017 16:29
Inspirador i transformador, anar a l'arrel del ioga acompanyada de la Montserrat Fortuny és una veritable Joia.

Escribe una reseña



Calificación general: