18 enero 2024 20:19
Mi experiencia con este taller ha sido profundamente decepcionante y francamente desagradable. Inicialmente solicité una cita a través de la aplicación, asegurándome de que tendría un vehículo de sustitución. Pese a confirmar por teléfono, al llegar el día indicado, me encontré con la sorpresa de que no había tal vehículo disponible. A pesar de que la aplicación me había confirmado lo contrario, la respuesta del personal fue indiferente y poco profesional.

Pero eso no fue todo. A la hora de hablar del presupuesto, el coste final resultó ser un auténtico despropósito. No solo varió en 100€, sino que este incremento se aplicó a cada tarea individual, lo cual considero una auténtica estafa. Al confrontar al personal con esta discrepancia, su justificación fue evasiva y poco convincente, alegando que los precios pueden variar según el taller.

Lo más frustrante de todo fue la negativa a proporcionarme la hoja de trabajo, alegando que era "algo interno", a pesar de tratarse de mi propio vehículo. Tras años de lealtad a este establecimiento, donde incluso compré mi coche y realicé su mantenimiento, me siento completamente defraudado. Es lamentable que talleres como este empañen la reputación de una marca. Definitivamente, han perdido a un cliente debido a su pobre servicio y falta de transparencia.
Ahora por rematar todo lo comentado publican una respuesta pública para que los usuarios puedan leer que les importa nuestra opinión pero ahun estoy esperando que contacten conmigo después de enviar el email como piden.
11 enero 2024 16:12
Nefastos.
Pido cita previa para que verifiquen el porque no funciona la apertura remota del vehiculo, se limitan a diagnostivar que el problema es la llave, les comento que.ninguna de las tres que tengo funciona. Con que crei que ellos son los expertos, equivocadamente les hice caso. Evidentemente la nueva llave nueva no soluciona el problema les pido que me abonen el importe porque yo he venido con otro problema y lamentablemente, tampoco hay respuesta, ni de ellos ni del.servicio de atencion al cliente. Nefastos
20 octubre 2023 21:24
Vergonyós servei!
Més de 3 mesos per donar-me hora per arreglar una ratllada, i si no hagués set perquè jo vaig insistir, probablement encara estaria esperant a que em diguessin alguna cosa.
No atenen el telèfon ni els missatges interns que es deixen quan truques per poder contactar amb ells.
Si us voleu comprar un cotxe, no aneu a Motor Munich Cadi BMW de Vic, perquè per cobrar aniran molt ràpid, pero per atendre-us desprès, agafeu-vos-ho amb calma! Perquè tenen un servei al consumidor desastrós!
17 octubre 2023 19:01
Experiencia nefasta. He portat aquí el meu vehicle en diverses ocasions a revisió, i sempre hi han hagut problemes i he hagut de tornar perque no havien fet bé la feina.

La ultima es que estic amb reclamacions amb BMW perque em van canviar les pastilles del darrere i van posar unes diferents mes petites, i ha desgastat el disc irregularment. Després de queixar-me, em van dir que era normal i les pastilles s'havien d'aposentar. Doncs 2 revisions més després, segueixo amb el problema i em diuen que ells no s'en faran carrec perque la garantia de taller ha finalitzat, tot i reconeixer l'error. M'havien de passar un pressupost per reparar-ho, i despres de 2 visites al taller i 2 trucades mes, segueixo esperant desde fa mes d'un mes.
A part, em va repintar el paraxocs davanter, i a la setmana s'estava pelant. Vaig reclamar i m'el van tornar a repintar, però s'ha tornat a pelar. Ara tampoc es volen fer carrec perque la garantia de taller ha passat (amb 2 anys de covid pel mig), i no m'ofereixen solucions. Un paraxocs no s'ha de pelar, per molt que es renti amb aigua a pressió o passin 15 anys, que no es el cas.

Realment decebut amb aquest taller, i amb reclamacions directament a la marca. No es mereixen ser servei oficial. La próxima revisió del meu altre BMW no serà en aquest taller, ni cap altra revisó més. Buscaré un concersionari BMW de veritat.
05 octubre 2023 19:18
No pongo menos estrellas porque no se puede. En resumen: pocas ganas de vender y poco profesionales.

Una semana para realizar la tramitación de la compra de un coche, muy lentos y con muchos problemas teniendo toda la documentación y MÁS de la que deberíamos haber dado.

Al final, ya cansados tiramos atrás la compra ya que nos cansamos de éste trato tan poco profesional. Una tramitación que con la compra de otro coche nuevo y con más valor, lo tuvimos todo arreglado en una mañana!

No lo recomiendo.
01 septiembre 2023 5:19
Servei post venta Nafast, atenció telefònica inexistent. 20 dies per fer una revisió a una moto en plena temporada d'estiu. No estàn a l'altura de la marca.
21 agosto 2023 15:04
Revisión, de Campaña bmw de vic i un deu, cap prublema, i molt profesionals
17 agosto 2023 15:30
Bones, el noi de renta els cotxes a tingut bona atenció, i me deixat el cotxe nou li posu 10 gracies per tot.
06 mayo 2023 3:59
UN DESASTRE. Demanar hora és terrible, fa 8 anys que porto bmw i sempre ha estat així contestadors, email que diu que ho demanis per la web i que no funciona, i quan la tens.aquest cop tinc un botó del cotxe que no em funciona. 3 vegades he portat el cotxe al taller, la ultima vegada el varen tenir 3 dies. El botó no l'han n'hi tocat, encara estan mirant que si el renting de la BMW o la casa BMW. Finalemnt vaig fer un full de reclamació (ells intentant que no calia que ja ho reparaven, però jo el vaig presentar igualment) i el responsable del concessionari de Vic em va dir que se'n cuidava personalment, fa 4 dies i encara no en se res.
13 abril 2023 14:56
NEFASTO SERVICIO DE TALLER.
Adquiero un BMW F20 de segunda mano y lo entrego para puesta a punto total un miercoles y dos dias después (viernes), aún teniendo firmado presupuesto de revisión completa, sólo hacen cambio del liquido de frenos y en lugar de tensar el freno a decisión del mecanico, lo destensan y en pendiente tengo que dejarlo con una marcha puesta y con el poyabrazos levantado porque lo golpea. Ni cambian el aceite ni filtro, ni polen ni bujías y me intentan cobrar un 30% màs del presupuesto (sin aplicar el descuento firmado).
Al reclamar telefónicamente, el mecánico me insulta, pese haber mantenido la compostura y los buenos modales por mi parte (dispongo de grabación).
Estoy estudiando denunciar a este concesionario.
POBRE DEL QUE VAYA, eso sí, el coche te lo lavan, con lo que màs que un SERVICIO de TALLER OFICIAL es un LAVADERO de confianza cero.
01 abril 2023 16:02
Ya me me dijeron que no fuera pero lo he podido ver yo mismo he ido 4 veces fatal no me han arreglado nada y me han cobrado o mejor decir me han robado no volveré nunca más ni lo recomiendo a nadie
26 marzo 2023 1:05
La meva experiència a sigut nefasta! Després de una setmana i dies de portar el meu vehicle ja que estava averiat encara no tinc cap resposta! He tingut que anar a Granollers i allà m'han resolt el problema! No tornaré mai més BMW Vic! Ni jo i tampoc les meves amistats!
20 enero 2023 4:05
Em van donar hora al taller per revisió líquid de frens el dia 23/12 a les 15h. Hi vaig anar, ningú enlloc, llums taller obertes, apareix un venedor a les 15: 35 i em diu que impossible tenir hora perquè el taller estarà tancat aquella tarda. Davant el meu enuig per no avisar o donar hora erròniament, em diu que el dimarts 27 em trucarien per buscar hora, es va anotar nom i telèfon. Som a dia 29 i no m'ha trucat ningú.
Un servei i organització pèssima, no entenc com BMW te tallers i concessionaris així.
04 octubre 2022 12:29
Increible lo mal atendido que esta este comercio estuve entre 15 y 20 minutos esperando y por mas que me vieron nadie se acerco a atenderme. Me termine yendo.
26 enero 2022 16:39
Todo genial. Buen servicio y rapidez. Buen trato del asesor de servicio. Muy bien ejecutada la reparación
10 enero 2022 13:09
Poco serios.
Pido presupuesto, presencialmente, de una reparación y me piden mi dirección de correo electrónico para enviármelo al día siguiente. No se molestan en enviármelo. Remito mensaje por email a atención a cliente. Lamentablemente, tampoco hay respuesta
30 septiembre 2021 20:14
Tinc una moto i des de fa 2 anys la he portat a fer la revisió aqui, sempre he tingut males experiències. Un cop es van deixar de muntar la tapa de la bateria i se'n van adonar quan vaig tornar-hi al cap d'una setmana. Truques i no et respon mai ningú, no saben arreglar moltes de les coses, han de portar la moto al taller de Manresa i tornar-la amb la conseqüent pèrdua de temps que això suposa. L'últim cop per canviar un fusible van tardar casi dues setmanes. Ara ja la porto directament a Manresa tot hi que visc a Vic per estalviar disgustos. Gens recomanable.
16 septiembre 2021 19:16
Iba a adquirir una motocicleta que había sido mantenida en este concesionario. Llamé para que me dijeran si habían pasado campañas de BMW y si le habían hecho las revisiones. No pretendía saber datos del anterior propietario ni nada por el estilo. ME DICEN QUE NO ME DAN NINGUNA INFORMACIÓN. Pésima sensación y por descontado que ni compro la moto ni llevaré jamás mi moto a ese taller.
20 julio 2021 0:30
Me presenté 10 minutos después de llamar para rellenar de aceite de motor, mientras me lo miraban me atendió el director de ventas interesándose por si necesitaba ayuda o tenía alguna duda. Tanto el recepcionista de taller como el director de ventas son extremadamente amables, atentos y con un servicio rápido y profesional. Todo y no conocerlos de nada y por una intervención simple, me sentí muy bien tratado. Muy recomendable.
25 junio 2021 2:42
No gaire satisfet. Em tornen el cotxe brut i sense fer dues coses que vaig demanar. Abans de Motor Munich no passava aixó.
26 abril 2021 12:35
Es Divendres dia 19/03/2021 desde las 16: 00 a las 16: 43 intentant posar-me en contacte amb Motor Munich Vic 17 trucades i nomes l agradable veu del contestador automatic.
Visca el servei d atencio al client.
11 abril 2020 1:34
Después de la compra de un Mini tengo que decir que aquí el trato ha sido exquisito. Desde la atención al publico, al trato personal, facilidad de compra y rapidez. Especial mención a Isidre Navarro, 100% recomendable.
Gracias!
01 febrero 2020 12:35
NO TIENE NADA QUE VER, CON LA ATENCION RECIBIDA EN LA COMPRA, YA MUY LEJANA DE MI SEAT 6OO, EN LOS AÑOS 6O.
CLARO, QUEDE MUY SORPRENDIDO, POR LA INFORMACION Y EXPLICACIONES RECIBIDAS.
19 junio 2019 5:15
Decebut i enganyat amb el tracte rebut, per el comercial Carles S.i els seus caps. Un tracte es un tracte. No si val tot per vendre, perqué després les paraules se les emporti el vent. CONCESIONARI NO RECOMENALBLE!
19 septiembre 2017 11:42
Un servei super desagradable. Et tracten molt malament. No tenen ganes de vendre.
Quant vaig comprar una moto BMW em van tractar molt pero molt malament. Al final la vaig comprar a barcelona. A Barcelona res a veure amb el de Vic.
Pel servei nafast i desagradalble que em va quedar, porto la moto a la BMW de Barcelona a fer les revisons encara que sóc de Vic.
També un familiar meu es va comprar un bmw i pel mal tracte del consecionari de Vic, se'l va comprar a Terrassa.
Per mi el pintor concesionari BMW de Catalunaya.
Recomano NO anar-hi

Escribe una reseña



Calificación general: