22 octubre 2023 9:49
Estimen el que fan, aquesta és potser la millor descripció de l'escola. Et sents com a casa, 100% professionals. Tot un referent a Badalona com a escola de dansa. Anys d'experiència l'avalen així com la seva trajectoria i la seva producció en espectacles de dansa. Per l'escola passen cada any, alguns dels millors professionals del món de la dansa per impartir classes i fer col·laboracions.

Jo, en primera persona, i durant anys he guadit com a membre d'aquesta família i alumne, d'espectacles de gran qualitat, viatges culturals per Europa, espectacles, formacions, entre altres experiències i puc recomanar del cert i amb garanties que si estimer el mon de la dansa, aquesta és la vostra escola!
21 octubre 2023 0:50
Una escola de dansa amb molts anys d'experiència. Ideal per totes les edats. T'introdueix al món de la dansa d'una manera que et fa estimar aquesta disciplina. En aquesta escola tinc els millors records de la meva vida.
20 octubre 2023 9:19
L’escola que m’ha ensenyat a estimar la dansa de tal forma que un cop ho vius no vols deixar de viure-ho.
20 octubre 2023 1:50
Espai gran on es fan tot tipus d activitats de ball adreçades a petits i grans!
Un ambient familiar a on pots disfrutar les teves hores lliures. Festivals fantàstics x els pares i familiars.
No us ho perdeu!
18 octubre 2023 15:59
L'escola de dansa on he crescut aprenent i gaudint de cada classe i també on he conegut les que ara són de les meves millors amigues!
18 octubre 2023 8:16
Moviment 2 és una escola de dansa excepcional per que no només t'introdueixen a la dansa, te le fan estimar i transmetren valors de convivència a les alumnes. Les professores, la Carme i la MªLluïsa fundadores de l' escola, són unes dones apassionades per la dansa, no deixen mai la part afectiva i creen un molt bon ambient.
He recomenat molt aquesta escola per que em sembla la millor.
17 octubre 2023 13:13
Una escuela de danza con muchos años de experiencia, donde aman la danza, eso hace que disfruten aprendiendo en cada una de las diferentes disciplinas que se imparten, recomendable 100%.
16 octubre 2023 4:26
Una escola de dansa preciosa, molt professional i amb molt bon ambient. Totalment recomenable!
15 octubre 2023 23:45
La meva filla ha crescut ballant a Moviment 2 i ha estat una experiència brutal veure'n els resultats. Molt més que recomenable!
14 octubre 2023 11:12
Escola de dansa molt familiar i professional, tenen grups de dansa de tot tipus, des fe les més petites de 2 anys fins a dansaires sènior.
13 octubre 2023 19:06
Molt professionals i propers.
La millor escola de dansa de Badalona
Gràcies per ensenyar a viure ballan
13 octubre 2023 1:29
Excel•lent escola per aprendre i gaudir de la Dansa, equip docent i directora molt professional. Es nota que la Dansa és la seva passió!
10 octubre 2023 14:36
Escuela de Danza muy familiar, con trato muy cercano. Se nota que aman la danza, en todos sus estilos, dándote la oportunidad de tomar clases con profesores y coreógrafos profesionales invitados, preparación de exámenes para la Royal, por no hablar de los espectaculares finales de curso, donde la dedicación es maxima! Durante los años que estuve se formo una pequeña-gran familia entre alumnas y profesores, en la que compartíamos danza y muy buenos recuerdos.
10 octubre 2023 0:23
Recomano aquesta escola 100%.
Un equip professional de cap a peus, un ambient familiar i preciós.
08 octubre 2023 7:08
A l escola de dansa de Moviment2, la dansa, el ball, el moviment, no només són una disciplina, sinó una filosofia de vida. Eduquen la ment i el cor, fomentant la creativitat i el respecte mutu, combinant la passió per la dansa amb l'educació integral dels nens i nenes, realitzant un treball d'educació emocional ensenyant i acompanyant els infants en allò que senten i necessiten, habilitats de les quals són molt importants que preparen els nens i nenes per afrontar els reptes del món amb equilibri i empatia.
La dansa, una expressió d'amor i creixement personal. La dansa, un viatge a través de l’expressió, on els sentiments es converteixen en passos, i les emocions es transformen en moviments, així és Moviment2!
Marta
07 octubre 2023 23:53
Una escuela de danza fantástica, gestionada con profesionalidad y pasión.
Los festivales de fin de curso son una auténtica maravilla.
07 octubre 2023 22:41
Una Escola amb tracte molt proper on poder gaudir de la Dansa a qualsevol edat.
Un plaer tots els anys que hem compartit.
07 octubre 2023 18:01
Gran profesionalidad y grandes personas en el equipo de maestros, y su directora una gran pedagoga.
07 octubre 2023 7:20
La millor escola de dansa que pots trobar a Badalona.
Et transmeten la passió per la dansa així com importants valors de respecte, la tolerància i la disciplina.
Tant en grans com en petits t'ajuden a desenvolupar capacitats físiques, creatives i emocionals.
Quant al capdavant de l'escola s'hi troben persones que hi posen l'ànima en el seu treball, repercuteix en els resultats i és el cas d'aquesta escola.
Vull fer menció especial per la Miriam com a gran professional i millor persona.
07 octubre 2023 5:36
Escola de dansa que et fa viure i estimar aquest món. Jo vaig aprendre a estimar-lo amb la Mª Lluïsa Quintana i la meva filla, des de fa 23 anys, amb la Carme Quintana i la Miriam Balaguer. Bones professionals, molts coneixements i disciplina tècnica, la qual cosa no treu que l'ambient sigui molt agradable i familiar. Professores i professors que alguns, abans han estat alumnes. Un equip genial.

Escribe una reseña



Calificación general: