02 enero 2024 8:43
Hoy es 4 de enero 2024 y desde el día 20 de diciembre no han entregado un envío y además imposible contactar con ellos. Pésima forma de trabajar
02 octubre 2023 6:00
En las tardes está cerrado nadie contesta al teléfono tienen mal la dirección de entrega y el pedido no me a llegado.
01 octubre 2023 11:18
Un mal trato al cliente exagerado. He llamado por telefono y me a atendido una chica ablando de muy malas maneras.
07 septiembre 2022 15:48
La recepcionista un 0. Perquè no puc posar 0 estrelles. Per molt bé que li intentis parlar et contesta fatal. No entenc com gent amb aquest caràcter pot treballar d'atenció al client. Lamentable.
26 julio 2022 5:11
Intento por todos los medios el que no me envíen nada a través de esta agencia, ni son cumplidores ni los localizas.
15 octubre 2021 4:58
Per tal de no portar un paquet a Beget, marquen com a motiu "adreça incorrecta", tot perque passis tu a recollir-lo.
27 febrero 2021 14:29
MOLT ENFADADA, amb el transport d'un esser viu, m'han fet un jugada molt lletja, els animals s'han d'entregar segons la politica de benestar animal a primera hora. L'empresa MRW te estipulat un maxim d'entrega de les 11.20h, doncs em va arribar un correu a les 11.22h, que l'animal havia estat entregat, quan no era veritat, a part de ser ilegal pq posava les dades del destinatari no era veritat, l'animal va ser entregat realment a les 11,45h. Resulta que es va posar a repartir altres paquets abans, passant de tot, la senyora que atent MRW RIPOLL, molt maleducada, ni una disculpa i a sobre encara l'ofesa era ella. No recomano per res MRW RIPOLL
26 febrero 2021 9:56
La dona que hi treballa és una autèntica maleducada. Males formes i maneres.
M'havien d'entregar un gos abans de les 11: 20, ha arribat més de 20 minuts tard i arriba un transportista que anava repartint paquets amb un animal viu en una gàbia. Increïble.
Apart, perquè no pugui reclamar, han utilitzat el meu DNI sense consentiment per tal de fer veure que ja estava entregat l'animal.
Gens recomanable, algú hauria de dir-li quelcom a la persona que treballa allà.
03 febrero 2021 13:45
Hola. Si no pueden cumplir los plazos de entrega no ofrezcan ese servicio. Debido a su falta de responsabilidad me hicierin perder el tiempo y el dinero. No contraten sus servicios si quieren un servicio profesional.
14 septiembre 2020 22:11
Vaig anar a buscar un paquet i la tia estava tancant una hora abans, i amb males formes em diu que ja marxava. Em dona un paquet però un que no era meu. Maleducada, tanca abans d'hora i a sobres no em dona el paquet correcte. Ara que m'he donat compte ja es massa tard, si tanqués a l'hora que posa si que m'hagués donat temps a canviar el paquet.
16 agosto 2020 9:08
Lamentable!
Envien el paquet quan els hi rota, sense tenir en compte la disponibilitat del client, sense avisar i el que és pitjor, mal educats.
Paraules textuals,: "si et penses que et pujaré el paquet a casa ho portes clar"
Els hi hauria de donar vergonya donar un tracte tan deplorable al client.
29 abril 2020 22:37
Mal, la chica que atiende el teléfono fatal, teniamos que ir a buscsr mediamento a vall d, hevron, un viernes, la chica encima se rie porque un viernes, como puede ser, me dice que un viernes se vaya a buscar medicamento, como si fuera culpa mia. No pienso llamar nunca mas.
26 enero 2020 6:29
Llamo ala oficina para informarme de un paquete que se debe entregar hoy pk lo contrate a traves de una pagina de regalos y pague para que la entrega fuera hoy. La chica que atiende por telefono mas maleducada no puede ser ; le explico que es un regalo dw cumpleaños que apuse fecha de entrega hoy y su contestacion literalmente es: eso de que se tiene que entregar hoy lo dices tu pero si llega se lleva y sino no. Le digo que no es que yo lo diga sino que es un servicio por el que he pagado mas para que se entregue precisamente en el dia fechado y me dice que si llega antes de las 7 allí pues me lo lleva y sino no tal cual. Que si no llame a la empresa que me hace el pedido y reclame. Acto seguido llamo a la empresa y me dice que el paquete esta dando vueltas desde por la mañana y que se puede entregar perfectamente que sino se entrega no es pk ko esté alli. Lla chica de mrw mas malesucacda no puede ser no son formas d hablar a un cliente y de decir las cosas tiene que tener educacion y dar una explicacion logica y como minimo asegurarse que el paquete va a llegar en el dia que toca

Escribe una reseña



Calificación general: