16 agosto 2022 11:02
Una experiencia inmejorable!
El servicio, la atención, la profesionalidad y la experiencia han echo de este servicio, un sueño.
Quería un vestidor exclusivo, cómodo, útil y fácil de mantener limpio. Dicho y hecho!
Poder decidir entre varias opciones de la mano de un diseñador con experiencia, es la mejor manera de plasmar tus ideas.

Gracias por todo!
26 junio 2022 10:10
He tingut un problema amb un moble que em van fer ells a mida, bastant car
No m’han donat garantia ni m’han pogut solucionar el problema
M’he hagut de buscar la vida amb un altre fuster
Decebuda
18 mayo 2022 23:41
Me los presentó un amigo, y que buena recomendación. Muy buen servicio y trato al cliente, muy buena calidad de los muebles, personalizados y a muy buen precio.
02 mayo 2022 22:38
Muy buen servicio al cliente, realizan unos proyectos muy buenos, viniendo a casa y proponiendo soluciones que no había pensado para la decoración de la casa.
20 abril 2022 2:44
Ens van ajudar a fer la reforme del pis i estem super contents amb el resultat! El tracte i l'atenció immillorable!
10 diciembre 2021 6:36
Botiga de mobles molt recomanable. Tant la Roser com el Toni mostren una gran professionalitat i dedicació. Ens vam fer tres habitacions, una d’elles amb vestidor, i estem encantats amb els resultats i la qualitat.
03 septiembre 2021 9:34
Majik sempre ens ha donat la solució més idònia i imaginativa per les nostres demandes, sigui unes habitacions pels nens, o de matrimoni o un saló. Vam començar fa molts anys i cada vegada l'han encertat de ple. Confiem molt en els seus criteris. Moltes gràcies, gent de Majik!
23 agosto 2021 8:16
La Roser i el Toni són molt professionals i amables. Tenen un tracte fantàstic i molt familiar. Hem fet tres projectes amb ells i de ben segur que repetirem. Troben solucions a tots els espais, no ho dubteu!
13 agosto 2021 19:01
Mobles MAJIK patrocinant molts anys als equips de futbol del SANT CUGAT FC. Moltes gràcies Toni i Roser per el vostre suport i col.laboració!
09 julio 2021 4:41
Molt satisfet del rendiment dels mobles de Majik Mobles. Fà més de 25 anys que els vam comprar i encara els tenim com si fossin del primer dia.

Alta qualitat dels mobles i amb una atenció increible, oferint solucions personalitzades i exclusives.
05 julio 2021 8:26
Mobles i servei de molt bona qualitat, molt bons professionals, la Roser i el Toni molt amables
05 noviembre 2020 14:40
Mobles de molt bona qualitat i tracte excepcional. Tant el Toni com la Roser són molt amables i servicials i el personal que ha vingut a muntar els mobles seriós i professional. Hem fet vàries compres i repetirem segur.
01 julio 2018 23:10
Pèssim servei postvenda. T'ofereixen un servei de venda correcte però un cop has comprat el producte si tens problemes no et donen cap resposta si no insisteixes molt. No recomano comprar en aquesta botiga.

Afegeixo text copiat de la pàgina de la Generalitat:

L’establiment venedor respon dels defectes –manques de conformitat– dels productes nous durant els 2 anys posteriors a la compra o a la data de lliurament (és el que s’anomena garantia legal).

Afegeixo el mail que vaig enviar explicant la cronologia dels fets el mes de gener de 2018, que per cert mai van contestar. No ens van solucionar el problema fins que no ens van personar a la botiga demanant el llibre de reclamacions.

Hola,

Els escric per fer-vos arribar la nostra queixa pel seu servei postvenda.

El setembre de 2015 vam adquirir un dormitori en la seva botiga perquè anys abans els havíem efectuat una compra d'un producte de bona qualitat pel que vam quedar força contents. A l'any i cinc mesos de la darrera compra (febrer 2017) vam tenir uns desperfectes en el moble, defecte de fabricació. Els tiradors van començar a perdre la pintura lacada. No considero normal que a l'any i mig d'adquirir un moble, que no era precisament econòmic, tingués aquests desperfectes.

En aquell moment els vaig trucar i quina va ser la meva sorpresa quan em van dir que la garantia era d'un any! Temps que trobo totalment insuficient per un moble. Val a dir que a l'Ikea (amb mobles de baixa qualitat!) la garantia és de 10 anys. Tota la solució va ser que ens proporacionarien un esprai de pintura per reparar-los com si ens fessin un favor, quan considero que tenint en compte que era clarament un defecte de fabricació el més indicat es proporcionar-nos uns de nous a cost 0. Després de 4 trucades i gairebé un any en el que ens van donant llargues dient que ha d'arribar de fàbrica l'esprai, a dia d'avui els tiradors estan per reparar. He parlat amb 3 persones diferents, una amb el Toni que em va comentar que era la seva dona, dues amb la seva dona que em va assegurar que demanava l'esprai i una amb una dona més jove que em va dir el mateix.

Espero que en breu se'ns doni una bona solució a aquest problema. En cas contrari em veure obligada a acudir a l'Oficina del Consumidor i a fer difusió del servei rebut.

Això demostra que no estaven fora de termini.

La resposta que dona la botiga no demostra res, és normal que vulguin quedar bé per no perdre clients. Ja hem relatat com han anat els fets i queda molt clar que en el primer contacte estaven dins el termini de la garantia que dicta la Generalitat de dos anys. Repeteixo: NO RECOMANO COMPRAR EN AQUESTA BOTIGA, SERVEI POSTVENDA PÈSSIM!

Escribe una reseña



Calificación general: